Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)
gulgulq - 04-04-2008, 07:20
Misie, a mamy jakis plan na spota ??
wiem ze niby sie zobaczy na miejscu ale chocby jaka ramowka co i gdzie robimy
bo spotykamy sie koło 14 - jakas godzinka na zacienianie kregu, przytualnie sie i czekanie na spoznialskich apozniej??
grilla najlepiej zapalic tak kolo 18-19, a co robic do tego czasu??
a co z opałem, grilem i miejscem na grilla?? bo prowiant wiadomo kazdy sam przywozi
ktos tu wspomniał o jakims zamku??
a co jak bedzie lalo, wialo i bedzie zimno?? mamy jakas alternatywe??
Triball - 04-04-2008, 13:27
Jak będzie lało to zawsze można się wbić do jakiegoś zajazdu na %% a jakby było sonko to rozpalić grylla i %%.
Monia - 04-04-2008, 19:31
kurcze ciężko coś planować bo własnie zalezni jestesmy od ilości osób no i pogody... grilla mozna zapalić wcześniej niech sie pali powoli pieczą przysmaki piwko niech się sączy ale wszystko zalezy OD... a alternatywe jesli takowa będzie potrzebna to już razem wymyślimy ale to moje zdanie a wy działajcie bo ja na week w rzesz na studiach
kielurkk - 05-04-2008, 19:29
prowiant każdy przywiezie swój opał mozna nawet na stacji kupić lub w jakims markecie żeby Nikon mógł normalnie jechać a nie z ta przyczepą załadowaną węglem zajazd jest dobrą alternatywa na niepogodę a resztą po drodzę się wymyśli
gulgulq - 08-04-2008, 08:27
to moze byc bez planu
RZESZÓW, DEBICA, MIELEC - okolice - kto jedzie?? moze zrobimy przedspota gdzies po drodza i pojedziemy kolumna??
Tweety - 08-04-2008, 16:27
co do mnie to możemy przedspota i zaspota i samego spota zrobić
ale niestety mój kotek jeszcze nie gotowy na razie czekam na części - co prawda bez drzwi dałoby się jechać, ale to trochę za "hardkorowo" jak dla mnie
jak nie zdążę z naprawą do niedzieli to zapraszam na parapetówę w sobotę
Monia - 08-04-2008, 17:41
Tweety, eejjj wex tego nam nie rób
Tweety - 08-04-2008, 19:14
No mam nadzieję, że do niedzieli zrobią mi brumka, bo już mam dosyć jeżdżenia tą wstrętną renowką z wypożyczalni
Szczerze powiedziawszy (napisawszy) to już się trochę napalilam na ten zlocik...
witus86 - 08-04-2008, 19:46
w moim Colciku właśnie robią sie delikatne poprawki i zakładają sie tylne nadkola ale do końca tygodnia wszystko ma być gotowe!
Tweety Ty jesteś zarejestrowana na Coltmanii, jak nie to zapraszamy!
Monia - 08-04-2008, 21:22
Każdy jest tam w trakcie czegoś ale fajnie by było odłożyć i nawet nie z dokończąna sprawa przybyć nawet jak by trzeba było jechac renówka... ooo kolega to Mondziakiem sie stawi i tez będzie dobrze
Tweety - 08-04-2008, 21:23
Jeszcze nie ogarnęłam w całości TEGO forum ale przymierzam się i TAM
tylko czasu trochę brak...
kielurkk - 08-04-2008, 22:08
gulgulq napisał/a: | RZESZÓW, DEBICA, MIELEC - okolice - kto jedzie?? moze zrobimy przedspota gdzies po drodza i pojedziemy kolumna?? |
właśnie miałem o tym wspomnieć ale moderator mnie uprzedił
Co do Mielca to możemy sie spotkać np na stacji "Leśna polana" i stamtąd wyruszyć wspólnie a po dordze zgarnąc rzeszowiaków i razem pojechać na Sanok. Podajcie godzinę? Myślę że ok 12 byłoby w sam raz może ciut wcześniej ewentualnie żeby nie lecieć tylko jechać
Nikon - 08-04-2008, 22:11
Dla mnie Polanka może być
kielurkk - 08-04-2008, 22:13
Nikon napisał/a: | Dla mnie Polanka może być |
no to jest nas juz dwóch
A Rzeszó też niech się gdzieś ustawi i napisz egdzie to się spotkamy i razem pojedziemy. Najlepiej gdzieś na wylocie na Barwinek, Sanok.
No chyba że chcecie sami jechać to ok
Można też przez Dębicę uderzyć zgarnąć moderatora
gulgulq - 09-04-2008, 07:26
Tweety
zawsze cie mozna wziąść na stopa
ja mam wolne 3 miejsca, chcesz, siadasz , jedziesz
co do przedspota
ja proponuje w Rzeszowie na wylocie ddo Barwinka jest po prawej jakis hipermarket budowlany, do 12-15 - 12.30 zrobmy szybki zjazd na parkingu
1.5 godziny powinna nam wystarczyc zeby dotrzec do sanoka juz na spokojnie
aaa... i moze ktos z sanoczan pusci PW do potencjalnych kandydatow z telefonem zeby dzwonic w razie czego , np. bładzenia
|
|
|