To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA

akbi - 14-10-2008, 12:25

płyty dotarły (Marcio, Metzgera, Mariusa i moja)
do dalszego odbioru będą jutro na Spocie, jeśli ktoś chce inny termin to proszę o info.

Cuuube - WIELKIE DZIĘKI

Anonymous - 14-10-2008, 15:01

Zhan napisał/a:
a kiedy mozna sie spodziewac plyt w warszawie?
z tego regionu nie wplacila jeszcze jeszcze jedna osoba wysle dzis kolejne przypomnienie i poczekam z dwa dni

akbi napisał/a:
Cuuube - WIELKIE DZIĘKI
:D
ciekaw jestem teraz tego dopasowywania pod zderzaki

akbi - 14-10-2008, 15:31

cuuube napisał/a:
ciekaw jestem teraz tego dopasowywania pod zderzaki

ja najszybciej będę montował z sobotę ...więc wówczas zdam relację :)

Anonymous - 14-10-2008, 15:48

dobra cena i chyba z tej samej produkcji co nasze oslony ? ;)
http://moto.allegro.pl/it...shi_galant.html

Juiceman - 14-10-2008, 16:15

I to ktoś z Wrocławia hmmm.... Warto by z tą osobą porozmawiać :argue: Cuuube wiesz kto to etc. ?
czekoladka_1981 - 14-10-2008, 16:20

axg napisał/a:
dobra cena i chyba z tej samej produkcji co nasze oslony ?
http://moto.allegro.pl/it...shi_galant.html

To chyba nikt od nas?

SWEEPER - 14-10-2008, 16:40

Po ty co ma w ofercie to wiadomo ze producent lub jego dystrybutor.

...Człowiek interesu...

i wystarczy zapytac do jakiego ,którego? mitsubishi galanta?

czekoladka_1981 - 14-10-2008, 16:50

Co za przypadek . Nadchodzi odbiór naszych płyt a tu ktoś wystawia na aukcji , nawet trafia z ceną?
Anonymous - 14-10-2008, 16:52

nie mam pojecia kto to...
od nas raczej napewno nie bo narazie rozdalem kilka w Poznaniu i 4 pojechaly do Gdanska.

mamy przeciez wolny rynek :P tylko skad one we wrocku ...to napewno jest taka jak ta co ja dorabialem

czekoladka_1981 - 14-10-2008, 16:57

cuuube napisał/a:
napewno jest taka jak ta co ja dorabialem

Może to jedna z tych co Tobie zgineła?

Anonymous - 14-10-2008, 17:14

ja mialem orginalna plyte(klejona-bo byla popekana) ta co mi przepili a te z aukcji widac ze dorabiane ...mysle ze moze dystrybutor producenta(ktos znajomy) bo nie wiem skad znalazlyby sie we Wrocku tak szybko

[ Dodano: 14-10-2008, 17:35 ]
ja tego nie wystawiam moje konto na alledrogo... choc powiem szczerze ze przeszlo mi to przez glowe ale stwierdzilem ze chyba wszyscy co szukaja tego sa na forum i sa na liscie chetnych ...a wystawiac zeby wystawiac to tez bez sensu bo trzeba za to placic

Juiceman - 14-10-2008, 17:35

No proszę, pogadaj z dystrybutorem bo tak to to nie może być :) No chyba, że taką umowę miałeś z nim....
tommyc1 - 14-10-2008, 17:40

moze producent naszych pomyslal, ze sie jeszcze znajdzie troche klientow-nie wszyscy siedza na forum (chyba ;P) wiec moze i ktos kupi do swego miska

swaja droga, moznaby pomyslec o inncyh elementach, o ktore trudno do gala...np nadkola, czesci oslon silnika przy nadkolach itp bajery

Juiceman - 14-10-2008, 17:42

Owy Pan z Wrocławia posiada nadkola do Carismy w cenie 30zł myślę, że dorobił by nadkola bez problemu do Gala ;) - a płyta wyszła od Cuuuba wiec mniej/więcej cenę nadkola znamy xD
Anonymous - 14-10-2008, 18:29

Juiceman napisał/a:
No proszę, pogadaj z dystrybutorem bo tak to to nie może być No chyba, że taką umowę miałeś z nim....
z nikim sie nie umawialem na dystrybucje...ja wzialem plyty dla chetnych z forum. jesli producent widzi we wprowadzeniu na rynek interes nie moge mu chyba tego zabronic ...jedynie wolac tantiemy od 'nowej opcji' :D