Off Topic - Kto co potrafi!!!
turek61 - 03-01-2008, 16:42
Złowić szczupaka tam gdzie go nie ma.Nawet w studni
Nie wierzycie ? To proszę :
http://picasaweb.google.pl/turek61/Ryby
Anonymous - 29-03-2008, 11:43 Temat postu: Remonty mieszkań Witam
Udzielę porad na temat
1/ stolarki otworowej-okna(PCV+AL) ,drzwi,podłogi
2/Gładzie
3/Ściany działowe-drewniane,G+k
4/Elektryczne
5/Siding-elewacja
6/Panele PCV -elewacja+wewnętrzne
7/Boazeria drewniana
8/Sufity podwieszane-różne typy
9/Malowanie-ale to wszyscy umieją !!!
Jurek
Kibloo - 29-03-2008, 19:30
w razie potrzeby mogę lokalnie przewieźć jakiś cięższy przedmiot, lub ściągnąć z trasy, znam się na elektryce, eletronice, mechanice i hydraulice siłowej (to zawodowo- maszyny przemysłowe), a prywatnie potrafię naprawić drobne urządzenia AGD itp, dodatkowo potrafię wypić dużo kawy...albo piwa... ...a i znam Krzyżaka...
pozdro
Anonymous - 30-03-2008, 09:32
Ja jestem Cad-konstruktorem. Potrafie zamodelowac praktycznie kazdy element w programach 3D(oczywiscie w odpowiednim czasie ). Cos tam sie znam troche na stolarce (ojciec stolarz). No i sie jeszcze znam na zegarkach (mam ich 35), kolekcjonuje.
Morfi - 05-04-2008, 13:36
Jestem Frezerem programistą CNC. Moge pomóc w jakiś zadaniach mechaniczno matematycznych. Przy samochodzie tez pomoge.
No i nigdy nie odmówie browarka
inferno - 17-04-2008, 07:53
Znam się trochę na materiałach budowlanych (zawodowo) i w razie czego mogę załatwić nieco taniej (nie wszystko i nie wszędzie, ale zapytać nie zaszkodzi).
Poza tym potrafię dopiec w razie konieczności
koszmarek - 18-04-2008, 08:32
Co prawda nie mam za dużego doświadczenia w samochodach(znaczy nie mam bladego pojecia o tym wszystkim), ale zawsze mogę pomóc uwiecznić jakieś ważne chwile w sposób mniej amatorski albo zrobić zdjęcia jako pamiątkę zwykłą najzwyklejszą.
Ponad to mogę podjąć się pomocy przy np angielskim dla pociech(podstawówka? gimnazjum) czy pomóc przy innych przedmiotach(prócz chemii i fizyki)
i potrafię dziamdziać, więc jak nie masz z kim pogadać to ja chętnie podziamdziam:p
Tweety - 19-04-2008, 17:46
Ja mogę pomóc w "postawieniu Kogoś na nogi", poćwiczyć, pomasować, podpiąć pod prądzik -jestem sobie fizjoterapeutą, ale mogę też pomóc zwalić Kogoś z nóg
Krzyzak - 02-05-2008, 09:14
Chciałem zrobic mały update - otóż właśnie zmieniam branżę - niedługo będzie można mnie zaczepić, gdybyście mieli problem z finansami.
Konkretnie, to będę doradcą Open Finance i zajmę się lokowaniem Waszej gotówki, choć podstawowa działalność to kredyty.
Także gdyby ktoś chciał wziąć kredyt lub pożyczkę hipoteczną, to walcie śmiało. Mam ofertę z 24 banków i każdy coś dla siebie znajdzie. Warunki identyczne jak w bankach (czasem nawet lepsze), ale za to obsługa kompetentna (sam brałem kredyt, to wiem, jak jest w bankach - pracują tam już ludzie z przypadku i łapanki; oczywiście są wyjątki).
Mamy też ofertę większości TFI jak i własne pomysły na lokowanie i oszczędzanie. Szczególnie efektywne, gdy ktoś chce sobie skrócić czas spłaty kredytu z 30 do np. 10 lat.
saphire - 02-05-2008, 10:08
Hehe to tak trochę odwrotnie jak ja bo kiedyś 9 lat tyrałem w banku zajmując się informatyką w większej części ale także i finansowymi sprawami ale odkąd mnie finansowe sprawy zaczęły nudzić skupiłem się już wyłącznie na informatyce i tak chyba już zostanie.
Anonymous - 02-05-2008, 10:46
Krzyzak napisał/a: | Chciałem zrobic mały update - otóż właśnie zmieniam branżę - niedługo będzie można mnie zaczepić, gdybyście mieli problem z finansami.
Konkretnie, to będę doradcą Open Finance i zajmę się lokowaniem Waszej gotówki, choć podstawowa działalność to kredyty.
Także gdyby ktoś chciał wziąć kredyt lub pożyczkę hipoteczną, to walcie śmiało. Mam ofertę z 24 banków i każdy coś dla siebie znajdzie. Warunki identyczne jak w bankach (czasem nawet lepsze), ale za to obsługa kompetentna (sam brałem kredyt, to wiem, jak jest w bankach - pracują tam już ludzie z przypadku i łapanki; oczywiście są wyjątki).
Mamy też ofertę większości TFI jak i własne pomysły na lokowanie i oszczędzanie. Szczególnie efektywne, gdy ktoś chce sobie skrócić czas spłaty kredytu z 30 do np. 10 lat. |
Moja połówka zajmuje sie tym samym tylko w konkurencyjnej firmie
sruba - 02-05-2008, 11:28
Krzyzak napisał/a: | Mam ofertę z 24 banków |
a ja jestem tym z lapanki w jednym z 24
Krzyzak - 02-05-2008, 22:44
Sruba, a nie celowales w tych "oczywiscie sa wyjatki"?
stary alfer - 27-05-2008, 20:09
Pocztowy obrót zagraniczny.
Dla osób z zachodniopomorskiego postaram się przyspieszyć odprawę celną przesyłek pocztowych.
Wszystkim innym, którzy posiadają nr przesyłek pomogę je zlokalizować.
Służę również radą.
siwek - 27-05-2008, 20:26
Z chęcią pomoge w zaprojektowaniu systemy alarmowego lub innego zabezpieczenia domu, sklepu itp. dopasowaniu urządzeń do indywidualnych potrzeb.
Mogę rówież sprzedać taki system ze specjalnym rabatem dla mitsumaniaka bo pracuje w największej firma w branży ochroniarskiej. Wiecej na PW
|
|
|