[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - spowiednik - czyli wszystko nt nowego lancera
Uwex - 04-04-2009, 16:01
Trik - może jest taka folia przezroczysta?
Anonymous - 04-04-2009, 16:23
Trik napisał/a: |
Będę zamawiam folię termiczną transparentną żeby wykleić te wrażliwe miejsca. |
Bardzo mądrze, też tak u siebie może zrobię.
Trik napisał/a: |
PS Jaceksu25. Wyrobisz się przecież masz automat. A do szpitala 2km. |
Nie miałem po co - fałszywy alarm, ale żona pozostała w szpitalu. Najgorzej, że mój Maciuś mi jeszcze się rozchorował..
Anonymous - 08-04-2009, 09:48
Ja tylko powiem , ze jest nas naprawde coraz wiecej.
Normalnie jezdze z P-na do Wa-wy przez Janki, albo Pulawska swoja smoczyca
wiec stoje w korkach i tak nie widac.
Dzisiaj wzialem motocykl i na trasie z Piaseczna do ul. Poleczki (ok 8km) spotkalem
2x Czarny Sedan
1x Czarny Sportback
Pozdr
AK
Trik - 08-04-2009, 11:39
No to już wiem co to za folia
http://www.cri.com.pl/fol...arna-p-193.html
Do wyboru do koloru.
Są też folie metaliczne. na wzorniku w realu wygląda całkiem dobrze. No i ta wytrzymałość!!
Ceny na stronie na m2 lub na rolki.
Uwex - 08-04-2009, 12:17
Trik - ciekawe ; będziesz brał ? ewentualnie którą ?
Trik - 08-04-2009, 12:38
Ja rozmyślam nad bezbarwą 000 lub czrną mat 070, black metalic 704 i ew. dodatkowo jak to przemyślę ice grey 724 żeby zrobić take cóś, ale trochę czasu zajmie mi to myslenie
Mam zamiar wykleić cały próg i drzwi do lini załamania, bo coraz więcej pojawia się śladów po piasku masakra.
filippoz - 08-04-2009, 15:34
Trik napisał/a: | żeby zrobić take cóś | chyba nie ty jeden tak zrobisz ;D eheh
ElemenT - 08-04-2009, 16:24
ja tam musze chlapacze przyczepić które kupiłem z 2 miesiące temu
Trik - 08-04-2009, 17:13
filippoz napisał/a: | chyba nie ty jeden tak zrobisz ;D eheh |
Dobra ale połowa tantiemów dla mnie Drugą może oddamy dla MMC Japan abo nieee , Eeee na piwo lepiej na piwo, abo na lekarstwo na zachłanność, tylko dużo, dużo, dużo." Ale może lepiej na piwo
Uwex - 08-04-2009, 20:27
Trik napisał/a: | cały próg i drzwi do lini załamania |
nie za wysoko - może to nieciekawie wyglądać .
Trik - 08-04-2009, 20:45
Dziś przyglądałem sie temu czemuś naklejonemu za tylnymi trzwiami.
To tylko kawałek czarnej foli, możliwe że właśnie takiej jak ta i prawie jej na autku nie widać. Zali mniemam iż mały metalik nie będzie szkodliwy, ostatecznie gdybym zdecydował się na wzorek z fotografii to mi to lotto
PS Po dzisiejszych oględzinach lakier na progach od spodu wytuptany do podkładu. Zastanawiam się nad zastosowaniem specyfiku do izolacji fundamentów gr do 3-4mm na bazie wody
Pawel34 - 08-04-2009, 23:14
Zastanawiam się czytając posty dotyczące jakości lakieru, czy nie uznać tego za wadę fabryczną samochodu. Mam wrażenie, że każde dotknięcie lakieru pozostawia na nim trwały ślad... Tak, moim zdaniem to zdecydowanie najpoważniejszy minus samochodu. Na szczęście jedyny tak poważny
filippoz - 08-04-2009, 23:35
Pawel34 napisał/a: | czy nie uznać tego za wadę fabryczną samochodu | też już o tym myślałem, szczególnie że jestem także na forum kia ceed i tam mają problem z czerwonym nie metalikiem, co prawda nie chodzi o łatwy w zarysowaniu lakier ale o to że się bezbarwny łuszczy.
Ni mniej ni więcej lakier jest do bani.
Już wcześniej wspominał ktoś - 6tego biegu też brakuje, aż się prosi
Pawel34 - 08-04-2009, 23:51
Jak komuś nerwy puszczą i zdecyduje się spróbować zgłosić reklamację niech napisze jaki był wynik. Swoją drogą ciekawa sprawa.
Już wiem czemu polecono mi podczas odbioru samochodu żeby zabezpieczyć lakier w profesjonalnym punkcie. Po tym krótkim okresie użytkowania samochodu i doświadczeniach z tym związanych jestem tam za tydzień umówiony. Oby choć trochę pomogło.
roobku - 09-04-2009, 00:17
Panowie tyczy się to tylko czarnego lakieru czy wszystkich kolorów ?
|
|
|