To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - CIVIC VTi EG9 B16A2 by pawela!

pawela - 25-11-2009, 14:33

są ori i takie zostaną, świecą bardzo wyraźnie, fakt, hatchback ma ładniejsze, ale nie będę zmieniał zderzaka
pawela - 25-11-2009, 17:48

dziś wleciała długa konsola między deską a tunelem. Nie mam fotek bo za ciemno już było więc poglądowe:
tak było:

a tak jest:

i podobnie jak tu, u mnie też minimalnie różni się odcieniem, jest troszkę ciemniejsza niż reszta deski.

londolut - 25-11-2009, 20:26

Cytat:
tak było:
Porażka :lol:

Haluxy osobiście mi się nie podobają ale to kwestia gustu. Ważne, że nie przyczepisz mu skrzydła pod tytułem 'katana' lub co innego :D

pawela - 25-11-2009, 21:30

wszystko będzie na oryginał, tym razem bez customów ;)
RTSI - 25-11-2009, 21:46

Widze że drógie zdjęcie zapożyczyłeś od PAWLA z bielska , właśnie się z nim
widziałem przedchwilą w żywcu :mrgreen:

pawela - 26-11-2009, 12:13

a nie wiem, pierwsze w google było :P
pawela - 08-12-2009, 16:47

wczoraj kupiłem Hani alarm:

na weekendzie pewnie podłączanie

i wreszcie pomalowałem na czarno ramiona wycieraczek :P

Psikus - 08-12-2009, 21:35

Da się otworzyć wszystkie drzwi kluczykiem od strony pasażera? Bo bardzo mozliwe ze będziesz jeszcze potrzebował siłownik do lewych drzwi i coś do wysterowania go z alarmu - chyba ze się honda popisała i nie oszczędzając wypozażyła ten oto piękny wózek w kpl siłowników :)
Anonymous - 08-12-2009, 21:48

czemu akurat taki zestaw?
pawela - 08-12-2009, 21:51

Psikus napisał/a:
Da się otworzyć wszystkie drzwi kluczykiem od strony pasażera? Bo bardzo mozliwe ze będziesz jeszcze potrzebował siłownik do lewych drzwi i coś do wysterowania go z alarmu - chyba ze się honda popisała i nie oszczędzając wypozażyła ten oto piękny wózek w kpl siłowników :)

jest fabryczny centralny więc nic więcej już nie trzeba ;)
swoją drogą w hondzie central działa jak w colcie:
otwierasz/zamykasz drzwi kierowcy - otwierają się wszystkie
otwierasz/zamykasz drzwi pasażera - otwierają się tylko pasażera
Browar napisał/a:
czemu akurat taki zestaw?

taki sam mam w Colcie od niemal 3 lat, piloty tylko inne

Anonymous - 08-12-2009, 21:57

ok teraz rozumiem.Ten co masz do "orłów" wśród alarmów nie nalezy stad moje pytanie.Co zamierzasz jeszcze w hance robic w najbliszych kilku miechach?
pawela - 08-12-2009, 22:18

Browar napisał/a:
Ten co masz do "orłów" wśród alarmów nie nalezy stad moje pytanie

mi chodzi przede wszystkim o otwieranie z pilota, a jak centralka kosztuje tyle co alarm, to jak trzeba niech powyje ;) Auto za bramą, wilczur w budzie, wiatrówka gotowa :P
Browar napisał/a:
Co zamierzasz jeszcze w hance robic w najbliszych kilku miechach?

łoooooo :D przebić temat customa :P trochę tego będzie, kolejne paczki z USA płyną

pyjte - 09-12-2009, 01:27

Cytat:
otwierasz/zamykasz drzwi pasażera - otwierają się tylko pasażera
a ja mam że otwiera zamyka kierowcy pasażera ;) .
Dziadek w cifie V też tak ma, a ma seryjny centralny :D

pawela - 09-12-2009, 14:09

Ha! :) Od kilku dni intrygowała mnie nieco ospała reakcja na gaz, a okazało się że linka przy przepustnicy ma ponad centymetr luzu, w efekcie na gaz reagowała z opóźnieniem i nie otwierała się do końca... Naciągnąłem i Hania jeździ zupełnie inaczej, nie podszarpuje przy wachlowaniu pedałem, lepiej się wkręca :)
Psikus - 09-12-2009, 23:38

pawela, to ze wszystkie drzwi otwierają sie tylko od strony kierowcy świadczy o tym, że w tych właśnie drzwiach nie ma siłownika jest tylko sam mikrostyk połączony z bębenkiem zamka. w civ 6gen 5d tak jest że trzeba dokładac siłownik i sterowanie, w prelude również. Natomiast civic 4d 6gen taki siłownik w drzwiach kierowcy już ma ( wersja taka bardziej wypasiona). Proponuje sprawdzić, zanim wezmiesz się za podłączanie