To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Sigmy, Zaćmienie i Kociak.

wojtas - 13-10-2012, 11:24

Osłony od prawie miesiąca czekają w garażu, lecz czasu brak :doubt: najprawdopodobniej wymienię je gdy będę przekładał koła na zimowe. Z nowinek sedan przeszedł przegląd techniczny. Diagnosta poinformował, że "w najbliższej przyszłości będę musiał wymienić końcówki stabilizatora przedniego, oraz lewą końcówkę drążka kierowniczego" :wink: Dzisiaj natomiast jedziemy się troszkę polansować po Swarzędzu: :twisted: Foto
moniaquba - 13-10-2012, 23:38

Wygląda super!!! :mrgreen:
wojtas - 15-10-2012, 09:23

To jeszcze z dwie fotki jak się podoba. :wink:
mazda10000 - 15-10-2012, 09:32

Powiem Ci szczerze że jak patrze na Twojego sedana, to w ogóle się nie dziwię że kombiaka kupiłeś. Ten sedan jest idealny, taki jak z fabryki i pewnie nie masz za wiele przy nim do działania, a w kombiaku to coś JESZCZE się znajdzie :D Na prawdę jestem pod wrażeniem tego co z tym autem zrobiłeś .
Pokaż może jakieś fotki ze środka.
P.S. Swoją drogą to jakąś dziwną młodą parę znalazłeś że chciała takim no name'em jechać do ślubu, a nie 125p, Polonezem, Warszawą, czy Czajką ( nie żebym miał coś do aut z PL, ale to jakaś plaga z tym wożeniem się nimi do ślubu )

wojtas - 15-10-2012, 10:35

mazda10000, Dzięki za miłe słowa. Niestety do stanu fabrycznego to dużo brakuje i prawdopodobnie niektórych części już nie dostanę, ząb czasu nadgryzł co nieco, no ale kto wie może kiedyś się uda.
mazda10000 napisał/a:
Pokaż może jakieś fotki ze środka.

Porszę bardzo: Foto

mazda10000 napisał/a:
P.S. Swoją drogą to jakąś dziwną młodą parę znalazłeś

Też się zdziwiłem gdy przyszli zapytać, czy Ich do ślubu zawiozę :shock:

tresorex - 15-10-2012, 11:42

Świetne jest to wnętrze! Siedziałem w nim na spocie i jedynie kierownica nie pasuje bo poducha jest zbyt kanciata... mogła mieć taki łuk jak daszek zegarów :)

Uchwyt na telefon to jakiś dedykowany? ;)

wojtas - 15-10-2012, 11:57

Standardowy zestaw Noki z 93'
t0m3k - 15-10-2012, 15:53

szczerze powiem że jak patrze na te foty wnętrza to brak mi słów :shock:
wojtas - 15-10-2012, 16:59

Panowie to tylko zwykła 12 z welurową tapicerką. :wink:
t0m3k - 15-10-2012, 20:42

gdybys postawił moją obok twojej to moja by wyglądała jak auto przywiezione ze złomu xD
wojtas - 16-10-2012, 01:45

t0m3k, nie przesadzaj na pewno nie jest tak źle. Moja też nie jest idealna.
mazda10000 - 16-10-2012, 09:55

Tak btw. miałem skórę u siebie i za podobną ( no może ciut większą) cenę mogłem ratować skórę, żeby jakoś to wyglądało. Ale komfort jazdy na welurze jest znacznie większy i kupiłem welur, ( fakt, jak ktoś wsiada do auta to nie mówi " o jaaa, masz tu skórę, ale wypas"). Wcześniej miałem dokładnie taką samą wersję jak Ty i dziwiło mnie tylko dlaczego nie łączyli tych foteli razem z szaro -czarną deską rozdzielczą
wojtas - 17-10-2012, 07:18

Jeśli chodzi o skórę w moim przypadku to tylko czarna i zrobiona na nowo. Welur ma swoje zalety których skórze brakuje. Jednakże ładna skóra ma swój urok.
mazda10000 napisał/a:
dziwiło mnie tylko dlaczego nie łączyli tych foteli razem z szaro -czarną deską rozdzielczą

Również dziwi brak połączenia grzanych foteli z welurem. Czasami zimą by się przydało, dogrzać :butthead:

t0m3k - 17-10-2012, 09:26

ja mam szaro czarną deskę rozdzielczą:) problem w tym że boczki drzwi już tylko czarne :/ chyba ktoś skłądał moją Sigmę z kilku aut :)
Krystian99 - 17-10-2012, 15:47

Właśnie miałem pytać o zdjęcia i odnalazłem je tu :D Misiek wyglądał bardzo ładnie z ubrankiem do ślubu :) bo bez ubranka to wygląda pięknie ;) ciekawi mnie :roll: gdzie są te rzeczy nagryzione przez ząb czasu o których mówisz :roll: ja kilka razy ją widziałem,siedziałem i nic nie widziałem takiego, więc Wojtku pogódź się z tym tam nic takiego nie ma istna igiełka :mrgreen: to tyle na temat :mrgreen:
Pozdrawiamy 3 szt ;)