To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)

Bizi78 - 25-01-2014, 07:06

Czyli fortuny nie wydałeś :wink: .
Dzięki.

Kylu - 05-02-2014, 14:44

Kurcze, nie trafiłem wcześniej na Twój temat. Bardzo zacna twoja fura, podoba mi się też. :)
Pozdrawiam.

promatti - 27-02-2014, 20:08

Damn, Misiek hula jak ta lala aż tu nagle dzisiaj wracam z pracy sobie niby fajnie ale sru jechał z naprzeciwka tir, zrobił tajfun jakiś kamień uderzył w prawy reflektor i pękł :( i mam teraz taką skaze wielkości 2 złotówki :( chlip chlip

mogę tak przez jakiś czas jeździć ? czy muszę kupić nowy reflektor ?

robertdg - 27-02-2014, 20:20

Mozesz zmienic samo szkło, im predzej tym lepiej, byleby syf nie osiadł na odbłysnikach
Hugo - 27-02-2014, 21:30

Jeden klosz bym miał, ale chyba lewy (strona kierowcy).
Bizi78 - 27-02-2014, 22:11

Zaklej pęknięcie taśmą przezroczystą do czasu wymiany :wink: .
booohal - 27-02-2014, 22:33

Bizi78 napisał/a:
Zaklej pęknięcie taśmą przezroczystą do czasu wymiany :wink: .

Mam to samo i z taśmą właśnie jeżdżę :oops:

promatti - 27-02-2014, 22:53

robertdg ooo prosze nie wiedziałem że się tak da xD

Hugo jak będziesz miał chwilke to zerknij czy masz prawy od strony pasażera ten uległ uszkodzeniu.

Bizi78 przeszło mi to przez myśl taśmę naszykowałem i rano zakleję przed wyjściem do pracy, dzięki.

booohal no to nie bedziesz sam :P

Bartekkita - 03-03-2014, 21:45

promatti, ostatnio non-stop coś się złego dzieje :( Sąsiad ma piękną 93 aero, wrócił pewnego dnia z rozwalonym całym bokiem, samochód dziewczyny też został "przyozdobiony" rysami pod blokiem. Mój misiek też miał przygodę, ktoś pod blokiem zahaczył o prawy tylny błotnik oczywiście wywiało go w siną dal. Jak ja się cieszę, że odłożyłem nadkola na przyszły rok ufff.
promatti - 03-03-2014, 22:37

No widziałem Bartek że coś się tam porobiło :/ byłem w sobotę widziałem. No ale co poradzisz :) jak tak dalej pójdzie za jakiś czas będziemy jeździli obici styropianem :P
Hugo - 06-03-2014, 12:00

promatti napisał/a:
Hugo jak będziesz miał chwilke to zerknij czy masz prawy od strony pasażera ten uległ uszkodzeniu.
Myliłem się, jednak mam cały prawy klosz reflektora (strona pasażera).
promatti - 28-03-2014, 19:57

zgadnijcie co będę robił w weekend xD

oby tylko pogoda była xD

robertdg - 28-03-2014, 20:40

promatti napisał/a:
zgadnijcie co będę robił w weekend xD
Czytał skład chemiczny i instrukcje obsługi :P
promatti - 08-04-2014, 21:50

Hugo napisał/a:
promatti napisał/a:
Myliłem się, jednak mam cały prawy klosz reflektora (strona pasażera).

Klosz dzięki Bartkowi podmieniony pięknie wygląda.

P.S. Jakie piękne bateryjki miałem w pilociku od Miśka xD co prawda Made in CHINA ale ... ale ... xD

i dzięki temu wynalazkowi App Paint-Ex Plus za 2 tygodnie zmienię sobie kolor zacisków xD teraz tylko pytanie na jaki kolor :)

promatti - 19-04-2014, 23:56

Wczoraj Misiek pokonał trasę Wrocław - Tomaszów Maz. - Opoczno - Tomaszów Maz. z takim wynikiem :) na LPG.

z Wrocławia s8 120km poleciało ładnie, a później Wieluń i korki :/ cała podróż na klimatyzacji (jest kobieta na pokładzie są wymagania :P ) i spokojnej jeździe, na dziadka lub jak to ja sobie w głowie wymyśliłem na check engina :P

ogólnie jestem bardzo zadowolony z wyniku, z Miśka z komfortu i same ohy i ahy.

chciałem dzisiaj pomalować na srebrno taką blachę pod silnikiem ale poległem już na starcie :P nie miałem siły jej odkręcić, skończyło się tylko na schowaniu kabla od kamerki i już mi nic nie wisi :) po środku.

A od Bartka dostałem takie fotki xD