Nasze Miśki - Jako, że jestem stały w uczuciach... ELW
robertdg - 30-01-2015, 21:03
W sumie to wartośc specjalnie nie jest za wysoka, ale nie powinna zmieniać się skokowo w sporym przedziale
booohal - 30-01-2015, 21:26
robertdg napisał/a: | W sumie to wartośc specjalnie nie jest za wysoka |
Czyli to musi być wina zimówek. Nie widzę innej opcji.
Tył nie wypadł z rolek :/ Mimo tego, że zaraz po zakupie wszystkie tarcze klocki nowe przód + tył :/
W związku z tym plan na najbliższe kilka tygodni to wszystkie nowe przewody hamulcowe (tak profilaktycznie, bo w zielonym kiedyś tył mi szlag trafił, aktualnie niby wyglądają okej), wywalenie tego dziadowskiego korektora (w zielonym po wywaleniu było niebo a ziemia...), klocki na przód Ferodo DS 2500 lub DS performance, ewentualnie jakieś Hawki, zobaczymy, klocki tył jeżeli będą na wykończeniu (w co wątpię) to też wrzucę coś lepsiejszego.
Trzeba podejść kompleksowo do tych hamulców bo innej drogi nie widzę.
Życzcie mi powodzenia i płynności finansowej
booohal - 29-03-2015, 13:19
Ręka złamana w dwóch miejscach ale trzeba było nową pianownicę przetestować
booohal - 03-05-2015, 20:03
Założyłem letnie 15'' i jest świetnie!
Dziewicze felgi i opony to jest to Jazda jak po chmurce.
Białe 17'' trzeba przeprostować i docelowo wlecą z powrotem na sedana, a 15'' na na kombiaka.
Zaraz, zaraz. Jakiego kombiaka? Stay tuned
image hosting
booohal - 05-06-2015, 14:02
Coś tam podziałałem przy lakierze:
A później pojechałem do miasta...
Hugo - 05-06-2015, 22:40
Ładne koła
booohal - 06-06-2015, 11:22
Hugo, Nieładne Ale jeździ się jak po chmurce. Dziewicze felgi to dziewicze felgi Te wskakują na kombi, a białe 17'' muszę przeprostować i zapodać na sedana. Ale zabieram się do tego jak pies do jeża
booohal - 04-07-2015, 19:06
Z racji zerowego konta musiałem pocebulaczyć żeby uciszyć ogranicznik w drzwiach.
Zamieniłem je stronami i... i cisza Zobaczymy na jak długo
Zmieniłem też głośnik z przodu z prawej strony gdyż zawieszenie już się wykruszyło i popierdywało.
MManiak - 06-07-2015, 14:16
booohal napisał/a: | A później pojechałem do miasta... | U mnie tak jest, jak się samochód umyje i postawi na jedną noc na parkingu, tyle że lakier zmienia kolor na czarny. A jak tam ręka, w porządku?
booohal - 06-07-2015, 21:32
MManiak napisał/a: | A jak tam ręka, w porządku? |
Dzisiaj po rehabilitacjach dano mi delikatnie do zrozumienia, że ręka zostanie niepełnosprawna w bardzo dużym stopniu Walczę póki cokolwiek jeszcze idzie ale ogólnie to...
MManiak - 06-07-2015, 21:47
O kurczę. Przykra informacja... A samochodem możesz jeździć normalnie? Współczuję Ci, ale mam nadzieję, że chociaż boleć nie będzie. Trzymaj się i mimo wszystko czekam na jakieś aktualizacje w sprawie Gala, choćby nie wielkie, bo jest na czym oko zawiesić.
booohal - 06-07-2015, 22:43
Dzięki
Trza wszystko brać na klatę i głowa do góry
Jak już kupiłem kombiaka w automacie to okazało się, że manualem jednak też mogę jeździć
Damy radę, dużo planów w głowie.
MManiak - 06-07-2015, 22:49
To dobrze, że są plany, tylko żeby jeszcze kaska była...
booohal napisał/a: | Jak już kupiłem kombiaka w automacie | To masz dwa teraz, czy zamieniłeś?
WreX - 07-07-2015, 00:28
booohal, to gdzieś Ty tą rękę wkładał że Ci tak ją powyginało?
booohal - 07-07-2015, 08:17
MManiak napisał/a: |
To masz dwa teraz, czy zamieniłeś? |
Dwa
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=92538
WreX napisał/a: | booohal, to gdzieś Ty tą rękę wkładał że Ci tak ją powyginało? |
Skacząc przez płot upadłem niefortunnie na rękę i rozgruchotałem kompletnie łokieć.
|
|
|