To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Dlaczego nie OIII

Jaad - 06-03-2015, 20:57

A mnie się właśnie podoba OIII z wyglądu. De gustibus...
emil_d - 07-03-2015, 20:48

A ja doszedłem do wniosku, że w cenie 120 - 130k nie kupię lepszego auta :)

Jeśli MMC utrzyma cenę to może się skuszę :)

trooper - 08-03-2015, 15:48

emil_d napisał/a:

to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII :lol:
jeszcze trochę i teoria Rezona legnie w grózach :P :lol: :p

emil_d - 08-03-2015, 16:25

trooper napisał/a:
emil_d napisał/a:

to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII :lol:
jeszcze trochę i teoria Rezona legnie w grózach :P :lol: :p

A jakoś ostatnio zacząłem przeglądać oferty i jakież było moje zaskoczenie, że Mitsu za Diesla 2.2 z automatem Intense+ winszuje sobie 127k.

regon - 08-03-2015, 18:34

trooper napisał/a:
jeszcze trochę i teoria Rezona legnie w grózach

nie sądzę :( .

Jackie - 08-03-2015, 21:36

trooper napisał/a:
to byś był już któryś z kolei kto się przesiadł z OII do OIII

Tylko w lutym "przesadziłem" 3 użytkowników OII na O III (choć prawdą też jest, że żaden z nich nie sprzedał OII w "obce" ręce i wszystkie zostały jak nie w rodzinie to w gronie znajomych - mimo oferowania przeze mnie dobrych cen odkupu).
Jaad napisał/a:
A mnie się właśnie podoba OIII z wyglądu

Mnie nie bardzo choć przywykłem. To po prostu dobre auto za rozsądną cenę a do tego (jak pokazuje praktyka i opinia większość ludzi na forum) mało awaryjne. To silne argumenty za tym autem.
emil_d napisał/a:
A jakoś ostatnio zacząłem przeglądać oferty i jakież było moje zaskoczenie, że Mitsu za Diesla 2.2 z automatem Intense+ winszuje sobie 127k.

No właśnie ;) Dobry produkt za dobrą cenę ;)
Pozdrawiam

trooper - 08-03-2015, 21:37

regon napisał/a:
nie sądzę :( .

czemu? miejmy wiarę w ludzi \:D/ :angel8:

[ Dodano: 08-03-2015, 21:45 ]
Jackie napisał/a:
Tylko w lutym "przesadziłem" 3 użytkowników OII na O III

tu mi raczej chodziło o użytkowników tego forum. sam mam dwóch znajomych co się przesiedli z OII na trójki, ale na tym forum się nie udzielają.

Jackie napisał/a:
Mnie nie bardzo choć przywykłem.

a mi się podoba, szczególnie po fl-ce. większym brzydactwem teraz na rynku średnich suv-ów to chyba nowa vitara jest. według mnie wygląda jak skrzyżowanie OIII z ASX-em

https://www.google.pl/sea...6%3B3000%3B2049

Jaad - 08-03-2015, 23:08

A mnie się podoba nowa Vitara. Tak samo, jak OIII, mój styl.
Komandor - 08-03-2015, 23:27

Nowa Vitara? Malizna okrutna. Mozna porównac co najwyzej do ASX. Ostatnia Grand Vitara już byla sporo mniejsza od O2/O3.
trooper - 09-03-2015, 00:35

:(
Jaad napisał/a:

wiesz mi też się podoba ASX i OIII, ale już kompilacja przodu OIII z tyłem ASX-a wcale niekoniecznie. :lol: no i tak jak mówiKomandor, to raczej samochód wielkości ASX-a już się zrobił. jeszcze ten seledynowy kolorek testówki w gdyni to już zupełna porażka :roll: :lol: :vom:

Jaad - 09-03-2015, 08:06

trooper napisał/a:
:(
Jaad napisał/a:

wiesz mi też się podoba ASX i OIII, ale już kompilacja przodu OIII z tyłem ASX-a wcale niekoniecznie. :lol: no i tak jak mówiKomandor, to raczej samochód wielkości ASX-a już się zrobił. jeszcze ten seledynowy kolorek testówki w gdyni to już zupełna porażka :roll: :lol: :vom:

Ja mówię tylko o wyglądzie, stylu, nie o właściwościach użytkowych, czy gabarytach w tej chwili. O gabarytach napisałem słowo wcześniej, gdzie również OIII wygrywa w swej klasie. Po prostu lubię i uważam za fajny, nowoczesny styl, antytezę szpanerstwa, samochody, jak Wy to nazywacie, mydelniczkowate. :)

P.S. A kolor, to w ogóle najmniej istotna rzecz jak dla mnie, zwłaszcza jeśli się nie mówi o Lambo czy Ferrarce ;)

trooper - 09-03-2015, 21:19

Cytat:
Po prostu lubię i uważam za fajny, nowoczesny styl, antytezę szpanerstwa, samochody, jak Wy to nazywacie, mydelniczkowate. :)

no i fajnie. miło mi że ci się podoba :lol: bo przecież o gustach się nie dyskutuje. :lol:

Jaad napisał/a:
P.S. A kolor, to w ogóle najmniej istotna rzecz jak dla mnie, zwłaszcza jeśli się nie mówi o Lambo czy Ferrarce ;)

no nie :biggrin: . to teraz powiedz w jakim kolorze masz swojego outka i dla czego właśnie w czarnym a nie w tym dość dziwnym szaro-stalowym? :lol: :P

ps
no przecież wiadomo, że Ferrarka to tylko w Marlboro red musi być. :mrgreen: :lol: \:D/

Jaad - 09-03-2015, 23:41

Ad.1. Dokładnie...de gustibus...jak napisałem wcześniej

Ad.2. Właśnie mam ten szaro-stalowy :)

Ad.3. Niekoniecznie. Czarne Ferrarki też były, po śmierci Signore Enzo.

trooper - 10-03-2015, 12:23

Jaad napisał/a:
Właśnie mam ten szaro-stalowy :)

ooo, to sorki wielkie zwracam honory :lol: :notworthy:

Jaad napisał/a:
Czarne Ferrarki też były, po śmierci Signore Enzo.

no właśnie po śmierci Enzo. są też żółte i białe ale dla mnie tylko w MR.

Grimm - 10-03-2015, 19:04

Dziś przed wejściem na drogę do Morskiego Oka miałem okazję porozmawiać z góralem który opowiadał, że w zeszłym roku Słowacy z jakiejś gazety lub portalu internetowego robili test 3 suv-ów właśnie na tejże drodze i "najlepij po góroch jechoł taki som jak pon przyjechoł"...

Tak odbiegając od tematu :P