To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)

eremita - 13-10-2014, 21:17

Dobry :mrgreen:
eremita - 14-10-2014, 11:15

Pierwszy raz jechałem dzisiaj moim galem w deszczu, po pracy jadę po nowe wycieraczki :|
Tomii - 14-10-2014, 11:56

eremita napisał/a:
Pierwszy raz jechałem dzisiaj moim galem w deszczu, po pracy jadę po nowe wycieraczki :|

od czerwca nie jechałeś w deszczu ? zazdroszczę pogody w Poznaniu :)

eremita - 14-10-2014, 12:20

Tomii napisał/a:
eremita napisał/a:

od czerwca nie jechałeś w deszczu ? zazdroszczę pogody w Poznaniu :)

Bo galem pomykam rekreacyjnie a do tego jak powiedziałem mechanikowi że nie potrzebuje na tą chwile gala to go miesiąc trzymał no i u lakiernika też miesiąc stał. Do tej chwili nawet całego baku nie wyjechałem :P
Zanim nie założę LPG to na co dzień pomykam zgazowanym sceniciem a na założenie LPG mam czas do czerwca jak żonka wróci do pracy z macierzyńskiego.

Chciałem LPG założyć na wiosnę bo doprowadzenie gala dość mocno uszczupliło moje konto ale jak teraz jest gotowy do jazdy jestem pewien że do wiosny nie wytrzymam :twisted: i LPG wcześniej wjedzie na pokład.

Tomii - 14-10-2014, 13:01

eremita napisał/a:

Bo galem pomykam rekreacyjnie

a to zmienia postać rzeczy ;)

sla - 14-10-2014, 13:08

Piękne auto, szkoda tylko że klasyka i oryginał psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca?
sveno - 14-10-2014, 13:13

sla napisał/a:
psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca?
kurcze nie wiem. Bo taki spoiler mi się podoba?
Równie dobrze możesz zapytać kilku tysięcy osób ( już nie mówię o tym forum) czemu zmieniają np. felgi? Też robią w ten sposób mieszańce.

WreX - 14-10-2014, 13:37

sla napisał/a:
Piękne auto, szkoda tylko że klasyka i oryginał psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca?

Nie przesadzajmy... to tak jakby stwierdzić, że części eksploatacyjne tylko z ASO bo zamienniki pase i się psuje "oryginał i klasyka"... przez chwile pomyślałem, że sobie ktoś żartuje -.-

tresorex - 14-10-2014, 14:26

Też jestem zdania że nie ma co wydziwiać... nie jest to przecież jakiś tani spojler z allegro typu:

Ten spojler z hondy jest podobny do oryginalnego VR4 i IMO pasuje do gala :)

eremita - 14-10-2014, 17:11

sveno napisał/a:
kurcze nie wiem. Bo taki spoiler mi się podoba?

tresorex napisał/a:
IMO pasuje do gala

Dobrze gadają :D

Jest to spoiler od hondy ale pasuje jak by był do gala stworzony :mrgreen:

eremita - 14-10-2014, 21:26

Wycieraczki wymienione.
A że już jeździ i wygląda jak powinien w końcu Gal może zacząć reprezentować MitsuManiaków :P

eremita - 15-10-2014, 20:33

Pojechałem dzisiaj do sklepu z detailingiem takie oczy zrobiłem :shock: ile tego jest,
Facet miał niezłą wiedzę odpowiedział na wszystkie moje pytania i wyszedłem ze sklepu z firmową siateczką a w niej

jutro urlop mam nadzieje że pogoda zagra to wypróbuję jaki da efekt :mrgreen:

Fragu - 16-10-2014, 07:39

A pozniej fotki z efektem ! :wink:
Marcino - 16-10-2014, 08:54

sla napisał/a:

Oryginał to tak... ale do klasyka galantowi jeszcze trochę brakuje:)

Stówa - 16-10-2014, 19:58

Spojlerek siada elegancko, w ogóle Galancior na 6+. Fakt, faktem że Galant to Oryginal, ale myślę, że spoiler od Hondy to tak jak przeszczep nerki, albo transfuzja krwi. Ważne, że się geny zgadzają. Japońce to Japońce i powinny się wspierać i to bardzo miło ze strony tej Hondziny, że oddała swoje organy do przeszczepu :D Nie ma co wydziwiać jest cud, miód i orzeszki