Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
eremita - 13-10-2014, 21:17
Dobry
eremita - 14-10-2014, 11:15
Pierwszy raz jechałem dzisiaj moim galem w deszczu, po pracy jadę po nowe wycieraczki
Tomii - 14-10-2014, 11:56
eremita napisał/a: | Pierwszy raz jechałem dzisiaj moim galem w deszczu, po pracy jadę po nowe wycieraczki |
od czerwca nie jechałeś w deszczu ? zazdroszczę pogody w Poznaniu
eremita - 14-10-2014, 12:20
Tomii napisał/a: | eremita napisał/a: | Pierwszy raz jechałem dzisiaj moim galem w deszczu, po pracy jadę po nowe wycieraczki |
od czerwca nie jechałeś w deszczu ? zazdroszczę pogody w Poznaniu |
Bo galem pomykam rekreacyjnie a do tego jak powiedziałem mechanikowi że nie potrzebuje na tą chwile gala to go miesiąc trzymał no i u lakiernika też miesiąc stał. Do tej chwili nawet całego baku nie wyjechałem
Zanim nie założę LPG to na co dzień pomykam zgazowanym sceniciem a na założenie LPG mam czas do czerwca jak żonka wróci do pracy z macierzyńskiego.
Chciałem LPG założyć na wiosnę bo doprowadzenie gala dość mocno uszczupliło moje konto ale jak teraz jest gotowy do jazdy jestem pewien że do wiosny nie wytrzymam i LPG wcześniej wjedzie na pokład.
Tomii - 14-10-2014, 13:01
eremita napisał/a: |
Bo galem pomykam rekreacyjnie |
a to zmienia postać rzeczy
sla - 14-10-2014, 13:08
Piękne auto, szkoda tylko że klasyka i oryginał psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca?
sveno - 14-10-2014, 13:13
sla napisał/a: | psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca? | kurcze nie wiem. Bo taki spoiler mi się podoba?
Równie dobrze możesz zapytać kilku tysięcy osób ( już nie mówię o tym forum) czemu zmieniają np. felgi? Też robią w ten sposób mieszańce.
WreX - 14-10-2014, 13:37
sla napisał/a: | Piękne auto, szkoda tylko że klasyka i oryginał psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca?
|
Nie przesadzajmy... to tak jakby stwierdzić, że części eksploatacyjne tylko z ASO bo zamienniki pase i się psuje "oryginał i klasyka"... przez chwile pomyślałem, że sobie ktoś żartuje -.-
tresorex - 14-10-2014, 14:26
Też jestem zdania że nie ma co wydziwiać... nie jest to przecież jakiś tani spojler z allegro typu:
Ten spojler z hondy jest podobny do oryginalnego VR4 i IMO pasuje do gala
eremita - 14-10-2014, 17:11
sveno napisał/a: | kurcze nie wiem. Bo taki spoiler mi się podoba? |
tresorex napisał/a: | IMO pasuje do gala |
Dobrze gadają
Jest to spoiler od hondy ale pasuje jak by był do gala stworzony
eremita - 14-10-2014, 21:26
Wycieraczki wymienione.
A że już jeździ i wygląda jak powinien w końcu Gal może zacząć reprezentować MitsuManiaków
eremita - 15-10-2014, 20:33
Pojechałem dzisiaj do sklepu z detailingiem takie oczy zrobiłem ile tego jest,
Facet miał niezłą wiedzę odpowiedział na wszystkie moje pytania i wyszedłem ze sklepu z firmową siateczką a w niej
jutro urlop mam nadzieje że pogoda zagra to wypróbuję jaki da efekt
Fragu - 16-10-2014, 07:39
A pozniej fotki z efektem !
Marcino - 16-10-2014, 08:54
sla napisał/a: | Piękne auto, szkoda tylko że klasyka i oryginał psujesz spojlerem od Hondy. Po co robisz z niego mieszańca? |
Oryginał to tak... ale do klasyka galantowi jeszcze trochę brakuje:)
Stówa - 16-10-2014, 19:58
Spojlerek siada elegancko, w ogóle Galancior na 6+. Fakt, faktem że Galant to Oryginal, ale myślę, że spoiler od Hondy to tak jak przeszczep nerki, albo transfuzja krwi. Ważne, że się geny zgadzają. Japońce to Japońce i powinny się wspierać i to bardzo miło ze strony tej Hondziny, że oddała swoje organy do przeszczepu Nie ma co wydziwiać jest cud, miód i orzeszki
|
|
|