To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Fake Carisma MSX by Rzucio :>

Misiek :) - 15-07-2016, 15:03

Jeszcze pytanie czy masz homologację na każdym pasie z osobna przyczepioną Ori na każdym pasie jest ori homologacja a na podróbka może być tylko na jednym pasie
tomchuck - 15-07-2016, 17:52

Się czepiacie... Chce mieć chłopak takie pasy to ma ;) Jak nie przetrwają próby zderzeniowej, to cóż... mówi się trudno, wybór kierowcy :P
Ja mam lampy bez homologacji europejskiej, bo innych do fto nie ma, ale świecą poprawnie to nikt się nie czepia.
Pasy mogą nie mieć homologacji a też mogą spełniać zadanie jak homologowane... a są dużo tańsze bo producent nie wyrzuca sterty pieniędzy na testy.

Rzucio - 15-07-2016, 19:25

Pany,na kazdym pasie jest homologacja wiec...moze to ori poprostu.
Kleju - 15-07-2016, 19:33

Nikt się nie czepia 8) Fajnie tylko jakby sprzedawcy podrabianych gratów informowali, że dany produkt nie ma homologacji i nie nadaje się do użytku na publicznych drogach :wink:
Lans, lansem ale po co wprowadzać w błąd kupującego? :roll: Wierzy ktoś jak tutaj, że pasy mają homologację FIA, a to tylko nic nie warta chińska naszywka.
To są repliki/fejki/podróbki zwał jak zwał. Mają wyglądać jak ori produkt, więc jeśli w ori produkcie jest naszywka, to tutaj też będzie, nie ważne, że bez unikatowych nr seryjnych. Jeśli w ori produkcie byłaby dziura, w podróbce też będzie, proste :D
Bez spiny absolutnie piszę, tylko informacyjnie :biggrin:

Owczar co nie można, jak można :mrgreen:

EDIT
Rzucio napisał/a:
Pany,na kazdym pasie jest homologacja wiec...moze to ori poprostu.

Sprawdź sobie nr seryjny na każdej naszywce :wink:

kamil88 - 23-07-2016, 09:31

tomchuck napisał/a:
Owczar napisał/a:
mkm napisał/a:
W Wieliczce sondują Cari z silnikiem z S40 T4 - fantazja ich poniosła i krzyczą 35tyś :mrgreen:

Ktoś się nieźle urwał z choinki. Szczególnie biorąc pod uwage stan tego auta...

Ktoś chyba sobie jaja robi z tą ceną, wcześniej ta sama cari stała za 6 lub 8 tys nie pamiętam dokładnie,ale chyba ta pierwsza opcja.

Z cari jest ten problem że nigdy nie była szczególnie pożądanym autem i ciężko to zmienić jakimkolwiek działaniem.

Ta w Wieliczce T4 była wystawiona za 3,5... I została sprzedana, Akurat mnie ;)
A za 26k była w Rzeszowie , ale akurat polift sedan z sercen z Legnuma vr4

mkm - 23-07-2016, 11:13

kamil88 ile zapłaciłeś?
kamil88 - 24-07-2016, 09:42

mkm napisał/a:
kamil88 ile zapłaciłeś?

Chyba ciut za dużo , bo z bagażnikiem gratów dałem 3k
Ale jestem zadowolony mimo wszystko ;) niebawem pochwalę się , żeby nie zaśmiecać tematu koledze :)

Rzucio - 24-07-2016, 12:24

Ja jednak raczej bede sie pozbywał auta na rzecz innej zabaweczki :)
Rzucio - 26-10-2016, 21:19

Dawno mnie nie było,aktualnie auto wygląda tak:

Mały bonus :twisted: 8) :mrgreen:

MManiak - 28-10-2016, 21:52

Nadal chcesz ją sprzedać? :)
apg2312 - 28-10-2016, 22:26

MManiak napisał/a:
Nadal chcesz ją sprzedać? :)

Pytasz się o Carismę, czy o tą laskę na zdjęciu ? :P

W@sio - 29-10-2016, 14:41

apg2312 napisał/a:
Pytasz się o Carismę, czy o tą laskę na zdjęciu ?
Co to za handel żywym towarem na forumie się odbywa? I dlaczego nikt mnie nie zapytał ile zaoferuję haha :D
Rzucio - 30-10-2016, 19:07

Plany sie zmieniły i Białasek zostaje na kolejne modyfikacje :twisted:
W@sio - 30-10-2016, 19:49

Tylko nie mów, że będziesz pchał silnik z alfy ;-) kiedy staszq na forum ma na sprzedaż 4g63t :-D
Rzucio - 30-10-2016, 19:56

Nie nie,narazie silnik idzie w odstawke jest co innego do roboty. To auto nie słuzy do szybkiej jazdy.
Zabawka do ganiania stoi pod domem :mrgreen: