Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
Stówa - 30-08-2016, 12:23
Dziękujemy wszystkim za gratulacje, to tylko nas motywuje i powoduje uśmiech na Bani !
Chciałbym serdecznie podziękować Paweł84, który bardzo pomógł mi z moim misiakiem, ponieważ ja pracowałem na wyjazdach i nie miałem na to czasu, a Pablo zajął się nim jak swoim. Paweł84 dbał prawie codziennie o to, żeby blacharz nie zrobił maniany, wszystko sprawdzał i jeździł do niego jak do chorego dziecka. Załatwił mi też rozrząd rzutem na taśmę i praktycznie w niewykonalnym czasie. I to jeszcze nie u byle kogo!
Co mogę więcej powiedzieć! Pawełek to nie tylko uczciwy człowiek i świetny znawca Galant'ów, ale to przede wszystkim bardzo dobry przyjaciel! Na pewno jeden z lepszych jakich spotkałem na swojej drodze! Dziękuję wszystkim raz jeszcze i widzimy się na drogach, zlotach i spotach!
Stay Tune!
Stówa - 25-09-2016, 22:03
No cóż! Galant zasłużył, Galant spoci! Na razie robimy sobie z dwa miesiące przerw w modach, ale myślimy już o kolejnych ponieważ plan na ten rok został już wykonany! Jest super! Kilka zdjęć ze spacerku!
booohal - 26-09-2016, 09:47
Łomatkobosko. Taki ładny ten złoty, a przód pieje jakby silnika nie miał
Stówa, Opowiadaj co tam kombinujesz
Bizi78 - 26-09-2016, 10:43
booohal napisał/a: | Taki ładny ten złoty, a przód pieje jakby silnika nie miał |
Może ma zamontowany w bagażniku .
Niestety słabo to wygląda, bez urazy dla właściciela .
Stówa - 26-09-2016, 14:13
Moi drodzy, słuchajcie. Żółtek jest w fazie budowy, będzie na glebie, był malowany miesiąc temu. Co do komory to faktycznie Miras wywalił połowę komory do bagażnika.
mirex94 - 26-09-2016, 19:21
o mnie tu mowa? ;D nie od razu Rzym zbudowano...
Stówa - 31-10-2016, 20:36
booohal napisał/a: | Łomatkobosko. Taki ładny ten złoty, a przód pieje jakby silnika nie miał
Stówa, Opowiadaj co tam kombinujesz |
Jedyne co mogę powiedzieć to: "Będzie grubo" jednak plany planami, a jak to mawiają u mnie w pracy "Ktoś planował se pierdnąć i się zesrał" także na spokojnie. Nie wypalam przed szereg. Jednak, gdyby ktoś chciałby być bardziej na bieżąco z autem to od dłuższego czasu prowadzę fanpage na facebooku. Wrzucanie zdjęć na forum jest uciążliwe. Tym bardziej, że głównie żyję z telefonem i rzadko widzę się z laptopem.
https://www.facebook.com/elstowagalante
Jeśli chodzi o Galanta, to ostatnio co się działo:
- Jakiś życzliwy gamoń przebił mi Yokohamę (udało się uratować, ale nie było się bez łatki)
- Wyczyściliśmy przepustnicę więc oddycha pełną piersią
- Przerzuciliśmy się na paliwo Shell V-Power - jakaś tam różnica jest. Jak był brudna przepustnica to na 95 go muliło. Po V-Power szło mu lżej.
- Zarzuciliśmy Setup zimowy
- I wybraliśmy się na spacer do lasu na ostatnie zdjęcia w jesiennej scenerii.
No i po 3 latach stania na dworze w końcu posprzątałem mu garaż. Tej zimy, Galant zimuje i wystawia nos tylko jak będzie musiał jechać na modyfikacje do warsztatów!
Bloody_G - 31-10-2016, 20:46
Najładniejszy Galant sedan w Polsce tak trzymać
Choć kolor tego żółtego cuda powala mnie też
Zacne autka
lutekwwl - 01-11-2016, 16:13
Galant świetnie wygląda! Gratulacje! I rodzi się kilka pytań
1. Czym czyściłeś przepustnicę
2. Jakie sprężyny masz założone ( ile mm gleby i czy zmieniałeś amorki )
3. Jak z wygłuszeniem wnętrza, coś było grzebane ?
Jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę, a na tę chwilę pozdrawiam i jeszcze raz, ogromny podziw
Rzucio - 01-11-2016, 17:15
Galanty prezentuja sie zacnie,zółty to fajny kolor tym bardziej że jest takim unikatem w swoim rodzaju.
Czekam na dalsze mody i kibicuje!
Stówa - 01-11-2016, 17:33
Bloody_G napisał/a: | Najładniejszy Galant sedan w Polsce tak trzymać |
Wielkie dzięki, chociaż do tego tytułu troszkę nam jeszcze brakuje lutekwwl napisał/a: | 1. Czym czyściłeś przepustnicę
2. Jakie sprężyny masz założone ( ile mm gleby i czy zmieniałeś amorki )
3. Jak z wygłuszeniem wnętrza, coś było grzebane ? |
1. Nie mam pojęcia czym chłopaki ją wyczyścili. Niestety ostatnio pracuję praktycznie 7 dni w tygodniu i nie mam czasu na naprawy bieżące. Mam zaufany warsztat i tam oddaję swoje cudeńko.
2. Temat mojego zawieszenia jest dość ciężki do rozgryzienia. Ponieważ auto przyjechało tak obniżone z Niemcowni, a napisów na sprężynach nie ma. Na wiosnę to wszystko wyleci i się wam pochwalę co tam było. Najprawdopodobniej jest to MTS. Amorki Keyaby.
3. Jeśli chodzi o wygłuszenie to w tę zimę robimy audio dopiero. W planach jest 12 głośników Alpine (bez tuby/skrzyni
Rzucio napisał/a: | Galanty prezentuja sie zacnie,zółty to fajny kolor tym bardziej że jest takim unikatem w swoim rodzaju. | w bagażniku) zobaczymy co z tego wyjdzie.
Serdeczne dzięki. Co prawda żółtek nie jest mój, ale kolega Miras z pewnością się ucieszy
A tak przy okazji dzisiaj wpadła nam rocznica 160 000km. Upominek dla misiaczka leci już z Japonii
WreX - 01-11-2016, 17:35
Stówa napisał/a: | 3. Jeśli chodzi o wygłuszenie to w tę zimę robimy audio dopiero. W planach jest 12 głośników Alpine (bez tuby/skrzyni
|
Mam nadzieje że nie masz na myśli, 2 głośników w półce, 2 w tylnych drzwiach, i 4 z przodu, i pewnie gdzieś gwizdków jeszcze z tyłu?
Hajer - 01-11-2016, 17:40
Witam , piękny sedan mam także srebrnego sedana od Paru dni... Może kiedyś się spotkamy
Stówa - 01-11-2016, 17:45
WreX napisał/a: | Mam nadzieje że nie masz na myśli, 2 głośników w półce, 2 w tylnych drzwiach, i 4 z przodu, i pewnie gdzieś gwizdków jeszcze z tyłu? |
Właśnie o tym myślałem, zły pomysł?
Hajer napisał/a: | Witam , piękny sedan mam także srebrnego sedana od Paru dni... Może kiedyś się spotkamy |
Zapraszamy na spoty i na grupę Galant Crew !
sveno - 01-11-2016, 21:50
Stówa napisał/a: | Właśnie o tym myślałem, zły pomysł? | nie idź w ilość, idź w jakość. Dobry wzmacniacz, jednostka centralna, dobre głośniki z tyłu i z przodu w drzwiach i to tyle co potrzebujesz.
BTW, ładna ta Twoja bestia, tak trzymać.
pozdro
|
|
|