Nasze Miśki - Bandyta
major - 25-01-2012, 16:47
MEGA są te felgi, sam planuje w swoim zamienić orginał sporta na coś takiego
Dobry zakup
Hugo - 25-01-2012, 18:05
BOSKIE SĄ!
Tomek - 25-01-2012, 18:07
przyznaję, piękne
polowałem na takie dla siebie na zimę
choć i na lato bym przygarnął
Tomek - 25-01-2012, 18:08
Rafal_Szczecin napisał/a: | tomek84 napisał/a: |
jaki? / gdzie? |
taki jaki ma wiekszosc posiadaczy EAx, u mnie go nie bylo, byla wielka zaslepka
[url=http://img529.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
( tak wiem, brudno mialem ) |
ok, już kumam
myślałem, że montowałeś coś dodatkowego, bo ja w tym miejscu mam mniejszy schowek + sterowanie grzaniem foteli, w większości nie działających
a schowek z tego co pamiętam ode mnie
KamilR10 - 25-01-2012, 21:49
zacne czarny bedzie w modzie na forum tez planuje czarne albo grafitowe, w tym sezonie
fele z allegro?
sveno - 25-01-2012, 23:02
Rafal_Szczecin, nie maluj ich, naprawdę dobrze wyglądają, spróbuj najpierw na takich pojezdzić, zawsze możesz pomalować, bo powrót z czarnego do pierwotnego koloru nie będzie możliwy.
Anonymous - 25-01-2012, 23:54
sveno, powrót bez najmniejszego problemu. a czarne będą bandycie pasowały rewelacyjnie jak mierzyliśmy do niego moje to się kocur robił z niego straszny
Hugo - 26-01-2012, 00:18
Nie lakieruj na czarno
sveno - 26-01-2012, 01:06
Derpin napisał/a: | to się kocur robił z niego straszny | ale to ma być REKIN a nie żaden sierściuch!!!!! Rekin-szczyt łańcucha pokarmowego, zwierz który nie ma naturalnych wrogów, taki morski zabijaka/zbir/zbój/bandyta a nie dachowiec, który cały dzień leży na kaloryferze/opróżnia miskę z żarciem/napełnia kuwetę
A poważnie to czy ujrzymy te felgi w stocku na aucie? Tak na chwilę?
Derpin, te felgi wyglądają mega u Ciebie, bo masz białe nadwozie i felgi kontrastują z nim, do czarnego nadwozia powinny być jasne felgi, tak mówi stara szkoła tuningu
Anonymous - 26-01-2012, 01:32
sveno napisał/a: | do czarnego nadwozia powinny być jasne felgi, tak mówi stara szkoła tuningu |
a nowa szkoła mówi że teraz moda na czarne felgi do czarnego auta. Widziałeś nasz regionalny film zobacz jak świetnie wygląda to u Maćka na jego avancie, ja wiem że większość tutaj boi się eksperymentować z wyglądem auta poza ew dołożeniem choinki zapachowej ale to tylko kolor, i ma się podobać właścicielowi, jak się znudzi zawsze można zmienić, a org sreberko/szary też jest w palecie farb proszkowych
i pewnie poda mi ktoś zaraz argument, że czarne się będzie wydawało mniejsze, to prawda, zgadzam się, ale ta felga ma w tym aucie nie przykuwać 100% uwagi (bo wtedy trzeba by ją było pochromować ) tylko ma być smaczkiem podkreślającym bandycki styl , zresztą nawet obudowy soczewek zostały pomalowane na czarno właśnie z tego powodu.
Rafal_Szczecin - 26-01-2012, 08:24
sveno napisał/a: | A poważnie to czy ujrzymy te felgi w stocku na aucie? Tak na chwilę? |
mysle,ze zobaczymy . postaram sie przelozyc dwie opony na nowe felgi , i zamontowac na jedna strone gala, oraz zrobic jakies foto, gdy sa jeszcze srebrne .
gigant87 - 26-01-2012, 08:36
czarne!!
Tylko półmat.
Nie błyszczący, ani nie pełny mat.
dawidoski13 - 26-01-2012, 14:43
Rafal_Szczecin, gdzieś Ty chłopie te felgi wyhaczył
Nie dawno miałem brać identyczne ale niestety miał za mały otwór
centrujący....
Będą pasować idealnie.
Rafal_Szczecin - 26-01-2012, 15:22
dawidoski13 napisał/a: | Rafal_Szczecin, gdzieś Ty chłopie te felgi wyhaczył |
allegro przyjacielem Twym, dział felgi gigant87 napisał/a: |
czarne!! |
tak jest
Maciek - 27-01-2012, 16:15
sveno napisał/a: | do czarnego nadwozia powinny być jasne felgi, tak mówi stara szkoła tuningu |
stara i nam nie pasująca Derpin napisał/a: | nowa szkoła mówi że teraz moda na czarne felgi do czarnego auta |
I to jest prawidłowe podejście do tematu. Popieram pogląd że tylko czarne/ciemno grafitowe/ciemne fele tu będą pasować
|
|
|