Lubelskie - Lubelskie OT V
radek79 - 26-03-2012, 21:02
Motofreak napisał/a: |
Ze względu na mały odzew w temacie wrzucam tutaj moje pytanie, mam nadzieje że pomożecie |
możliwe że było cięte i teraz od naprężeń budy pęka w każdym razie musi to obejrzeć z bliska blacharz
Motofreak - 26-03-2012, 21:17
http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/wa...feature=related
na tych filmikach widać że akurat w tym miejscu ktoś wstawił nową blachę, ale czy to możliwe żeby fabryczne uszczelnienie tak puściło? Dodam że jest to po obu stronach. W moim starym Galu też tam się rdza pojawiła, ale zdejmowałem tapicerkę i nie było widać żeby był spawany
A tak poza tym to jaką grubość powinien mieć oryginalny lakier?
Mario - 26-03-2012, 21:29
dobry wieczór
grzesiopol - 26-03-2012, 21:38
Witaj ponownie, jak tam sen, zimowy czy wiosenny.
Jaro1974 - 26-03-2012, 21:39
Cześć Mariusz
Mario - 26-03-2012, 21:42
Witam Panów
grzesiopol napisał/a: | jak tam sen |
A trochę pospałem, ale tak z przerwami i teraz jeszcze jakoś gorzej się czuje
Taki bez siły do czegokolwiek
grzesiopol - 26-03-2012, 22:00
Może kolacja cie postawi na nogi
Mario - 26-03-2012, 22:05
Normalnie wstałbym i zniknął w kuchni na widok tego smacznego zdjęcia
Ale dziękuję
Już jadłem, i też jajka znalazły się na patelni tyle, że wbite i wymieszane z ryżem
grzesiopol - 26-03-2012, 22:09
O coś nowego, jak przyrządzasz?
[ Dodano: 26-03-2012, 22:11 ]
http://fotoprzepis.pl/sniadanie/ryz-z-jajkiem/ coś takiego
Mario - 26-03-2012, 22:19
A nic specjalnego, ale smaczne
Ryż ugotowany (dwie torebki sobie wrzuciłem), potem na patelnie, na masełku przysmażyć trochę, na koniec kilka jajek wbić (tzn. ja najpierw wszystkie w jakiejś misce rozbijam i mieszam)
Wszystko wymieszać i wychodzi taka smaczna papka
I tu co kto woli maggi, ketchup...
Częściej tak jem z jakimś makaronem (w sumie chyba lepsze od tego z ryżem), ale tak jakoś dzisiaj dla odmiany
[ Dodano: 26-03-2012, 22:21 ]
grzesiopol napisał/a: | coś takiego |
A jakieś ekstra dodatki w postaci warzyw to czasami Jak jest więcej chęci do przygotowywania
grzesiopol - 26-03-2012, 22:24
A to już wiem jeżeli tak samo jak z makaronem to już kapuję.
Mario - 26-03-2012, 22:28
Ja to ogólnie taki jajeczny jestem
Praktycznie to obojętnie jak przygotowane, z chęcią zawsze zjem
grzesiopol - 26-03-2012, 22:31
Ja również, w związku z tym cieszę się, że nie jestem sam i że zbliżają sie nasze święta
Mario - 26-03-2012, 22:33
grzesiopol napisał/a: | w związku z tym cieszę się, że nie jestem sam i że zbliżają sie nasze święta |
oo właśnie aa takie np. faszerowane pieczarkami czy czymś innym, równie smacznym to zawsze blisko mnie na stole stoją
bastek - 26-03-2012, 22:33
a ja serek pleśniowy na kolacyjkę. z pomidorkiem. mniam.
|
|
|