To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT V

radek79 - 26-03-2012, 21:02

Motofreak napisał/a:

Ze względu na mały odzew w temacie wrzucam tutaj moje pytanie, mam nadzieje że pomożecie :D

możliwe że było cięte i teraz od naprężeń budy pęka w każdym razie musi to obejrzeć z bliska blacharz

Motofreak - 26-03-2012, 21:17

http://www.youtube.com/wa...&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/wa...feature=related
na tych filmikach widać że akurat w tym miejscu ktoś wstawił nową blachę, ale czy to możliwe żeby fabryczne uszczelnienie tak puściło? Dodam że jest to po obu stronach. W moim starym Galu też tam się rdza pojawiła, ale zdejmowałem tapicerkę i nie było widać żeby był spawany
A tak poza tym to jaką grubość powinien mieć oryginalny lakier?

Mario - 26-03-2012, 21:29

dobry wieczór ;)
grzesiopol - 26-03-2012, 21:38

Witaj ponownie, jak tam sen, zimowy czy wiosenny.
Jaro1974 - 26-03-2012, 21:39

Cześć Mariusz :wink:
Mario - 26-03-2012, 21:42

Witam Panów :)
grzesiopol napisał/a:
jak tam sen

A trochę pospałem, ale tak z przerwami i teraz jeszcze jakoś gorzej się czuje :lol:
Taki bez siły do czegokolwiek

grzesiopol - 26-03-2012, 22:00

Może kolacja cie postawi na nogi

Mario - 26-03-2012, 22:05

Normalnie wstałbym i zniknął w kuchni na widok tego smacznego zdjęcia :biggrin:

Ale dziękuję ;)
Już jadłem, i też jajka znalazły się na patelni tyle, że wbite i wymieszane z ryżem :mrgreen:

grzesiopol - 26-03-2012, 22:09

O coś nowego, jak przyrządzasz?

[ Dodano: 26-03-2012, 22:11 ]
http://fotoprzepis.pl/sniadanie/ryz-z-jajkiem/ coś takiego

Mario - 26-03-2012, 22:19

A nic specjalnego, ale smaczne ;)
Ryż ugotowany (dwie torebki sobie wrzuciłem), potem na patelnie, na masełku przysmażyć trochę, na koniec kilka jajek wbić (tzn. ja najpierw wszystkie w jakiejś misce rozbijam i mieszam)
Wszystko wymieszać i wychodzi taka smaczna papka :)
I tu co kto woli maggi, ketchup... ;)

Częściej tak jem z jakimś makaronem (w sumie chyba lepsze od tego z ryżem), ale tak jakoś dzisiaj dla odmiany :)

[ Dodano: 26-03-2012, 22:21 ]
grzesiopol napisał/a:
coś takiego

A jakieś ekstra dodatki w postaci warzyw to czasami :) Jak jest więcej chęci do przygotowywania

grzesiopol - 26-03-2012, 22:24

A to już wiem jeżeli tak samo jak z makaronem to już kapuję.
Mario - 26-03-2012, 22:28

Ja to ogólnie taki jajeczny jestem :biggrin:
Praktycznie to obojętnie jak przygotowane, z chęcią zawsze zjem

grzesiopol - 26-03-2012, 22:31

Ja również, w związku z tym cieszę się, że nie jestem sam i że zbliżają sie nasze święta

Mario - 26-03-2012, 22:33

grzesiopol napisał/a:
w związku z tym cieszę się, że nie jestem sam i że zbliżają sie nasze święta

oo właśnie :) aa takie np. faszerowane pieczarkami czy czymś innym, równie smacznym to zawsze blisko mnie na stole stoją :twisted:

bastek - 26-03-2012, 22:33

a ja serek pleśniowy na kolacyjkę. z pomidorkiem. mniam.


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group