To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

wookash83 - 16-02-2012, 16:32

heh dla mnie już teraz styka ;) mogły być takie :)
Hugo - 17-02-2012, 14:30

Jakieś małe się wydają. Nie lakieruj na czarno...
Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 14:54

male wydaja, bo jak mowilem foto z kalukatora, do tego zamowilem przed sekunda dystanse 6mm, poniewaz felgi maja ET45, a powinno byc 40, wiec bedzie milimetr wiecej :D
robertdg - 17-02-2012, 17:21

Zakładasz dłuższe szpilki, czy dystanse wkręcane w obecne szpilki :?:
Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 17:46

narazie na obecne szpilki, jezeli okaze sie, ze beda za krotkie, to oczywiscie wymiena szpilek na dluzsze.
robertdg - 17-02-2012, 17:54

To już Ci podpowiem, że będą za krótkie, nakręcić nakręcisz nakrętke ale ja nie miałbym przekonania aby na tym jeździć
Rafal_Szczecin - 23-02-2012, 09:24

Dystanse przyjechaly, tylko jak zawsze brak czasu na zalozenie .
Gal dostal rowniez nowe filterki gazu, oraz regulacje podtlenku elpedzi, do tego zmienilismy szczeki tyl , zalozylismy duza tablice rejestracyjna z przodu i polecielismy na przeglad techniczny, ktory to przeszedl spiewajaco ( z xenonem :D ) ( pomimo wybicia dzisiaj 333 000, tak wiec jeszcze 333km i bedziemy swietowac :P )
ze smutnych wiadomosci, najprawdopodobniej podczas przeprowadzki ( a w sumie dwoch ) zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru.
przed przegladem wymiana szczek, bo reczny juz nie ten,wszystko poszlo b.sprawnie, do tego wyszlo, ze klocki z tylu w najblizszym czasie do wymiany.

wsio , lac i jechac :mrgreen:

Maciek - 23-02-2012, 13:38

Rafal_Szczecin napisał/a:
tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru.

Też tak miałem :-(
Na szczęście bardzo szybko wystawiono mi duplikat.

KaWu - 23-02-2012, 15:46

zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru.

Zostaw sobie ksera dokumentow na stacji diagnostycznej gdzie robisz przeglad, ułatwia sprawę :)

Tomek - 23-02-2012, 15:56

jeśli miałeś butle STAKO to duplikat kosztuje 40 zł
Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:00

klocki z tylu wymienione na TRW, oraz zakupione ubezpieczenie OC za jedyne uwaaaaga :!: 868zl/rok :!: dla przypomnienia w poprzednim roku najtansza byla aviva,ktora zaproponowala skromne 1680/rok. podobno ubezpieczenia podrozaly... aha ! widac na moim przykladzie , jestem mega szczesliwy, bo oszczedzilem kupe sosu .
alusy zalozone w dniu dzisiejszym, niestety ( albo i stety ) bez dystanow ( tak wiec jestem 116 zeta w plecy ) poniewaz calkowicie zakrywaly pierscien centrujacy na piascie .

na ta chwile felgi zostaja w kolorze, jezeli budzet pozwoli to jeszcze w tym sezonie zostana pomalowane na czarno, jezeli nie, zajmiemy sie tym juz w przyszlym roku .

widok gapiacych sie ludzi na gala - bezcenny , o ile na poczatku nie bylem przekonany do zmiany ( brudne auto , lsniace felgi ) o tyle, po umyciu fury, brak slow ... wyglad gala na nowych alu - szczena opada po prostu masakrator :!:

musze wytrzasnac aparat to moze zrobi sie jakas sessssyjke :D albo poczekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut .

pozostalo szukac skory do srodka, maski z duzym garbem ,zedrzec stickera wraz z polakierowaniem na nowo zderzaka, odmalowanie zaciskow... moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ...

pzdr ;)

Xsystoff - 03-03-2012, 19:11

pics or it didn't happen :!: 8) 8) 8)
Anonymous - 03-03-2012, 19:15

czekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut .

czekamy do przyszłego tygodnia w piątek setup letni u mnie już też zagości :D

Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:16

Xsystoff napisał/a:
pics or it didn't happen

moze bedziesz mial okazje zobaczyc jutro, jezeli zrobimy jakis spontaniczny spot :P

Hugo - 03-03-2012, 19:17

moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ...
Ale ładniejszego nie ma :lol: