Nasze Miśki - Bandyta
wookash83 - 16-02-2012, 16:32
heh dla mnie już teraz styka mogły być takie
Hugo - 17-02-2012, 14:30
Jakieś małe się wydają. Nie lakieruj na czarno...
Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 14:54
male wydaja, bo jak mowilem foto z kalukatora, do tego zamowilem przed sekunda dystanse 6mm, poniewaz felgi maja ET45, a powinno byc 40, wiec bedzie milimetr wiecej
robertdg - 17-02-2012, 17:21
Zakładasz dłuższe szpilki, czy dystanse wkręcane w obecne szpilki
Rafal_Szczecin - 17-02-2012, 17:46
narazie na obecne szpilki, jezeli okaze sie, ze beda za krotkie, to oczywiscie wymiena szpilek na dluzsze.
robertdg - 17-02-2012, 17:54
To już Ci podpowiem, że będą za krótkie, nakręcić nakręcisz nakrętke ale ja nie miałbym przekonania aby na tym jeździć
Rafal_Szczecin - 23-02-2012, 09:24
Dystanse przyjechaly, tylko jak zawsze brak czasu na zalozenie .
Gal dostal rowniez nowe filterki gazu, oraz regulacje podtlenku elpedzi, do tego zmienilismy szczeki tyl , zalozylismy duza tablice rejestracyjna z przodu i polecielismy na przeglad techniczny, ktory to przeszedl spiewajaco ( z xenonem ) ( pomimo wybicia dzisiaj 333 000, tak wiec jeszcze 333km i bedziemy swietowac )
ze smutnych wiadomosci, najprawdopodobniej podczas przeprowadzki ( a w sumie dwoch ) zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru.
przed przegladem wymiana szczek, bo reczny juz nie ten,wszystko poszlo b.sprawnie, do tego wyszlo, ze klocki z tylu w najblizszym czasie do wymiany.
wsio , lac i jechac
Maciek - 23-02-2012, 13:38
Rafal_Szczecin napisał/a: | tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru. |
Też tak miałem
Na szczęście bardzo szybko wystawiono mi duplikat.
KaWu - 23-02-2012, 15:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | zagubione zostaly wszystkie dokumeny od instalacji gazowej , tak wiec czeka mnie zalatwianie wtornika homologacji gazioru. |
Zostaw sobie ksera dokumentow na stacji diagnostycznej gdzie robisz przeglad, ułatwia sprawę
Tomek - 23-02-2012, 15:56
jeśli miałeś butle STAKO to duplikat kosztuje 40 zł
Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:00
klocki z tylu wymienione na TRW, oraz zakupione ubezpieczenie OC za jedyne uwaaaaga 868zl/rok dla przypomnienia w poprzednim roku najtansza byla aviva,ktora zaproponowala skromne 1680/rok. podobno ubezpieczenia podrozaly... aha ! widac na moim przykladzie , jestem mega szczesliwy, bo oszczedzilem kupe sosu .
alusy zalozone w dniu dzisiejszym, niestety ( albo i stety ) bez dystanow ( tak wiec jestem 116 zeta w plecy ) poniewaz calkowicie zakrywaly pierscien centrujacy na piascie .
na ta chwile felgi zostaja w kolorze, jezeli budzet pozwoli to jeszcze w tym sezonie zostana pomalowane na czarno, jezeli nie, zajmiemy sie tym juz w przyszlym roku .
widok gapiacych sie ludzi na gala - bezcenny , o ile na poczatku nie bylem przekonany do zmiany ( brudne auto , lsniace felgi ) o tyle, po umyciu fury, brak slow ... wyglad gala na nowych alu - szczena opada po prostu masakrator
musze wytrzasnac aparat to moze zrobi sie jakas sessssyjke albo poczekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut .
pozostalo szukac skory do srodka, maski z duzym garbem ,zedrzec stickera wraz z polakierowaniem na nowo zderzaka, odmalowanie zaciskow... moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ...
pzdr
Xsystoff - 03-03-2012, 19:11
pics or it didn't happen
Anonymous - 03-03-2012, 19:15
Rafal_Szczecin napisał/a: | czekamy do przyszlego tyg ,kiedy Dominik bedzie mial juz prawidlowe kola na galu i zrobimy foto 2 aut . |
czekamy do przyszłego tygodnia w piątek setup letni u mnie już też zagości
Rafal_Szczecin - 03-03-2012, 19:16
Xsystoff napisał/a: | pics or it didn't happen |
moze bedziesz mial okazje zobaczyc jutro, jezeli zrobimy jakis spontaniczny spot
Hugo - 03-03-2012, 19:17
Rafal_Szczecin napisał/a: | moze poszukamy nowego ryjka dla Bandziora ? kto wie ... | Ale ładniejszego nie ma
|
|
|