Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
gigant87 - 29-12-2009, 22:38
... że wreszcie usunąłem konto na naszej-klasie
Marcin-Krak - 29-12-2009, 22:44
| rosomak1983 napisał/a: | | jak chcesz, tak masz... Ciagle pisanie o tym napewno pomoze. |
Cenne życiowe porady wujka rosomaka
Aż mi się nie chce więcej nic pisać - ale spoko - co by uniknąć takich sytuacji już nie będę.
koszmarek - 29-12-2009, 22:45
gigant87, gratuluję odwagi:)
Jacku, dzięki, mam nadzieję, że w końcu trafię na normalnego pracodawcę, bo dwoje idiotów pod rząd to za dużo dla mnie
misjonarz. - 29-12-2009, 22:52
koszmarek, dasz radę. moja żona też miała 2 prace do bani z tego z jednym pracodawcą doszło już do pozwu sądowego, ale teraz ma spokojniejszą i mniej stresującą pracę. do 3 razy i tego na nowym roku Ci życzę (życzymy my MITSUMANIAKI).
BTW jak coś to pewnie znajdzie się parę osób by podejść do byłej firmy z prośbą o wypłacenie reszty
koszmarek - 29-12-2009, 22:55
misjonarz., oby się sprawdziło. Chyba, że to ze mną jest coś nie tak czego wykluczyć nie można ;P
robertdg - 29-12-2009, 22:58
| gigant87 napisał/a: | | ... że wreszcie usunąłem konto na naszej-klasie | coraz wiecej osob jak widze siega po rozum do głowy , niedługo powstanie strona wkoncu skończyłem z naszą klasą i tam będą się wpisywać chętni
londolut - 29-12-2009, 23:00
| robertdg napisał/a: | | gigant87 napisał/a: | | ... że wreszcie usunąłem konto na naszej-klasie | coraz wiecej osob jak widze siega po rozum do głowy , niedługo powstanie strona wkoncu skończyłem z naszą klasą i tam będą się wpisywać chętni | Ja na szczęście nie muszę się stamtąd usuwać Nigdy nie miałem i nie będę miał tam konta
... że jeszcze jeden dzień roboczy i balanga do niedzieli
rosomak1983 - 30-12-2009, 00:12
| Marcin-Krak napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
jak chcesz, tak masz... Ciagle pisanie o tym napewno pomoze.
Cenne życiowe porady wujka rosomaka
Aż mi się nie chce więcej nic pisać - ale spoko - co by uniknąć takich sytuacji już nie będę. |
Marcin wujek rosomak troche wie na temat działania ludzkiego umysłu. I uwierz mi ze robisz sobie szkode takim pisaniem w zalacym sie stylu. A byc moze i innym... mi napewno nie bo jestem niewrazliwy na tego typu instalacje. W kazdym badz razie zycze Ci bys odnalazł cele i duzo o nich myslał... Nie dosc ze wszytko nagle nabierze sensu to twój umysł sprawi ze znajdziesz rozwiazania. Mysl! Stawiaj cele! Dzialaj! nigdy sie nie poddawaj!
tomusn - 30-12-2009, 00:14
| robertdg napisał/a: | | gigant87 napisał/a: | | ... że wreszcie usunąłem konto na naszej-klasie | coraz wiecej osob jak widze siega po rozum do głowy , niedługo powstanie strona wkoncu skończyłem z naszą klasą i tam będą się wpisywać chętni | naszaklasapl - użytkowników 6 800 000
niebylemnanaszejklasiepl - użytkowników 14 650 000
Realistka - 30-12-2009, 07:37
... że dziś gdy rano gdy jechałam do pracy, na ul. Katowickiej w Chorzowie na estakadzie zarzuciło mi dupcią Colciaka , dobrze że nic obok nie jechało. (jechałam wolno, bo 40)
akbi - 30-12-2009, 09:14
| Manuela napisał/a: | | koszmarek napisał/a: | | że właśnie mnie wykopali z roboty, bo chciałam dostać resztę wypłaty :/ |
Współczuję mną orzą bez litości i próbuję się stawiać, ale takie informacje dopingują raczej do podkulenia ogona |
uważam, że jeśli pracodawca nie szanuje swojego pracownika to daleko nie zajedzie, a poza tym w takim przypadku jeden i drugi się męczy.
Szukajcie pracy, w której będziecie zadowoleni, pomimo jakiegoś tam "bezrobocia", w chwili obecnej bardzo ciężko "dostać" dobrego pracownika.
| londolut napisał/a: | Nigdy nie miałem i nie będę miał tam konta |
nie byłeś nigdy w żadnej szkole
Pexu - 30-12-2009, 09:29
| koszmarek napisał/a: | | że właśnie mnie wykopali z roboty, bo chciałam dostać resztę wypłaty :/ |
przykro mi, rozmawialiśmy o tym wczoraj... mam nadzieję że wszystko się ułoży i z nowym rokiem coś znajdziesz. sensownego, gdzie pracodawca nie okaze się skończonym dupkiem!
Manuela - 30-12-2009, 10:53
| koszmarek napisał/a: | | mam nadzieję, że w końcu trafię na normalnego pracodawcę |
Powiem Ci że ja przez pare lat trafiałam na samych debili
Teraz wylądowałam jako tako, czego i Tobie życzę.
gulgulq - 30-12-2009, 13:46
| rosomak1983 napisał/a: |
Marcin wujek rosomak troche wie na temat działania ludzkiego umysłu. I uwierz mi ze robisz sobie szkode takim pisaniem w zalacym sie stylu. A byc moze i innym... mi napewno nie bo jestem niewrazliwy na tego typu instalacje. W kazdym badz razie zycze Ci bys odnalazł cele i duzo o nich myslał... Nie dosc ze wszytko nagle nabierze sensu to twój umysł sprawi ze znajdziesz rozwiazania. Mysl! Stawiaj cele! Dzialaj! nigdy sie nie poddawaj! |
pracuje w Amway ??
Morfi - 30-12-2009, 16:04
Dobrych i uczciwych oraz szczerych pracodawców zycze Wam i sobie w tym nadchodzącym nowym roku.
|
|
|