Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
akbi - 02-01-2010, 22:05
| Aga napisał/a: | | akbi napisał/a: |
ps' przez Czestochowe tez bede przejezdzal |
potwierdzam!
miło było się zobaczyć choć przez chwilkę |
i wzajemnie
Widok Ciebie zaskoczonej gdy odebralas telefon od mnie - bezcenne
Aga - 02-01-2010, 22:45
| gigant87 napisał/a: | Tak, po 16.
Machałem, tylko Ty jechałaś prawym pasem, a ja lewym (w sumie są tam 3 pasy) i to w niezbyt rzucającym się w oczy czarnym Mondeo |
może tak było - na Mondeo raczej nie zwracam uwagi
gdybyś jechał Misiem zauważyłabym napewno!
| akbi napisał/a: |
Widok Ciebie zaskoczonej gdy odebralas telefon od mnie - bezcenne |
fakt - zaskoczenie ogromne! - Akbi pytający przez tel, co ja robię w moim własnym częstochowskim Auchanie
pierwsza myśl - skąd on wie, gdzie ja jestem?!
koszmarek - 02-01-2010, 22:59
a ja odkryłam coś ciekawego
http://www.dailymotion.pl...n=a_dailyHP1209
mają kilka całkiem całkiem filmików
cns80 - 02-01-2010, 23:05
| akbi napisał/a: | | Pexu napisał/a: | ...że spędziłem Sylwestra w towarzystwie pszczółki, aniołka, diabła, króliczka, policjanta, Jasona, mnicha oraz Dr.House'a i Cameron |
a czego trzeba sie nawachac, aby miec takie towarzycho?? | Pexu wykupił cały zapas mitsumaniakowych zapachów jaki przysłałeś na Mazowsze. Więc może Ty nam powiesz jak je produkujesz ?
mkm - 02-01-2010, 23:58
pepsi ma nowe logo i nie wiem czy aby nie gorsze...
http://www.pepsi.pl/
McDoune - 03-01-2010, 01:37
| Cytat: | | ... że słucham w Trócje topu wszech czasów i to kawał pięknej muzyki i historii |
| JCH napisał/a: | Marino, potwierdzam
A co się będzie działo jutro i pojutrze... |
U2
kurcze to chyba jednak coś nie tak, przy całej sympatii dla U2, to z całą pewnością nie nagrali oni aż dwóch najważniejszych utworów wszechczasów.
a teraz jest CSM
JCH - 03-01-2010, 12:01
Hm...
Wygląda na to, że przeważyło młodsze pokolenie, dla którego utwory gigantów rocka niewiele już znaczą
siwek - 03-01-2010, 18:48
że mam nerwa na swój tel !!!
zrobiłem upgrade softa i się okazało że nie można go łamać...
w dodatku nie mogę zrobić downgrade...
ehh
koszmarek - 03-01-2010, 19:36
Czemu ja zawsze znajduje piękne kobitki do zdjęć daleko od wawy? I to wtedy, kiedy nie mam kasy na bilet miejski a co dopiero na wyprawę do takowej
stary alfer - 03-01-2010, 19:51
Dziś zobaczyłem, że piękna mozajka na szyberdachu to nie robota mrozu, a jakiegoś !@#$%.
Szyberdach jest kompletnie rozpieprzony, trzyma się jedynie na folii.
POMÓŻCIE
Anonymous - 03-01-2010, 20:13
Dzisiaj byłam po raz pierwszy w życiu na lodowisku , jeździłam na łyżwach, zaliczyłam dwie wywrotki, mam zbity łokieć, bolą mnie nogi i stłukłam cztery litery
Ale wrażenia są bezcenne!!
I oczywiście to był wprawdzie pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz, bo zabawa była przednia
Aga - 03-01-2010, 20:39
| Jessica__ napisał/a: | Dzisiaj byłam po raz pierwszy w życiu na lodowisku , jeździłam na łyżwach, zaliczyłam dwie wywrotki, mam zbity łokieć, bolą mnie nogi i stłukłam cztery litery
Ale wrażenia są bezcenne!!
I oczywiście to był wprawdzie pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz, bo zabawa była przednia |
potwierdzam
jeszcze powiedz kto Cię na te łyżwy wyciągnął
gdyby nie ja to pewnie siedziałabyś w domu i opychała się niedzielnym obiadkiem
Pexu - 04-01-2010, 08:44
...że cięęężko mi wrócić do pracy w nowym roku...
bumbum - 04-01-2010, 09:44
że mi zimno w pracy i totalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić, na szczęscie reszta też tak ma łącznie z szeryfem
Maretzky85 - 04-01-2010, 10:30
U nas w pracy tez pizga, ogrzewanie nie działa
|
|
|