To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black DEVIL...

Owczar - 13-05-2012, 23:48

Oczywiście że brak. Zagotowałem się strasznie. Bo to nie jest lekka obcierka. Oberwało się lampie i zderzakowi, a błotnik jest taki poharatany i widać, że coś dużego i twardego...
areksz121 - 13-05-2012, 23:51

Banda idiotów...brak słów... ale nie tylko w PL są tacy "mistrzowie kierownicy" ehh....

Owczar, tylko się nie łam, tragedii chyba nie ma, więc głowa do góry :wink: :!:

Owczar - 13-05-2012, 23:55

Jedyne pocieszenie to takie, ze wszystkie te elementy mialy byc lakierowane po wymianie reperaturek. szkoda tylko tej lampy, ktora jednak jest troche porysowana. A inna sprawa to taka, ze prywatne i policyjne dochodzenie trwa. Jesli policja nie da ciala, to bede mial tego goscia co go tak urzadzil...

Jesli ktos ma jakies sugestie co moglo go pojechac tak jakbym o kant sciany zawadzil to chetnie poczytam...

booohal - 14-05-2012, 00:12

Owczar, Tą lampę powinno dać się wyprowadzić.
Owczar - 14-05-2012, 00:17

No bede polerował, ale tak czy inaczej to cisnienie skacze na sama mysl... Jeszcze 2 tyg temu wyciagalem na goraco zderzka z drugiej strony bo jakas menda wjechala.

m6riano - 14-05-2012, 00:32

Owczar napisał/a:
Nigdy nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło

jeszcze troche i będzie podobny do mojego..;-)

Owczar - 14-05-2012, 00:35

Spokojnie, spokojnie :) To, że go trochę poniszczyli, nie znaczy, że taki zostanie :)

Całość czeka polerka, a cały tył będzie malowany :) Muszę tylko te wkładkę od Ciebie wymontować.

m6riano - 14-05-2012, 01:22

Zapraszam do Babic...Dolna 16 bodajże..jak będziesz sie wybierał to ci podam numer tel. do właściciela posesji...
sveno - 14-05-2012, 09:01

współczuję, nie masz Ty szczęścia do tego auta :(
Owczar napisał/a:
Jesli ktos ma jakies sugestie co moglo go pojechac
śmieciara/mała ciężarówka.
robertdg - 14-05-2012, 09:22

Niebieski bus :?:
Owczar - 14-05-2012, 09:50

W sobotę o 11 śmieci zabierała śmieciarka z dupą pomalowaną ma ciemno niebieski kolor. Odpryski lakieru z tego auta wskazują lakier dwuwarstwowy z jasnym podkładem takim jak na moim lakierze. Ślady pasują, czas pasuje a dodatkowo w tym czasie szarańcza która przyjechała na I komunie do pobliskiego kościoła, zastawiła cała ulice łącznie z zakazami. Kierowca będzie się wypierał i jak to udowodnić? :/
Tomek - 14-05-2012, 09:56

Owczar napisał/a:
jak to udowodnić? :/

zostaw to policji

Owczar - 14-05-2012, 10:06

Już zostawiłem, ale znając ich podejście umorzą sprawę jak gość się wyprze, a na pewno się wyprze bo by musiał zwracać kasę ubezpieczycielowi za ucieczkę.
Policjant który przyjął zgłoszenie powiedział, ze jak biegły będzie dużo chciał to mogą umorzyć. Cała nadzieja w tym ze pobliski monitoring prywatnego osiedla to zarejestrował i ze zechcą udostępnić nagranie.

KaWu - 14-05-2012, 10:07

Owczar, współczuję.

Owczar napisał/a:
Kierowca będzie się wypierał i jak to udowodnić? :/

Zobacz najpierw czy jesgo uszkodzenia (o ile są) pasują. Zrób pomiary wysokości.

tomek84 napisał/a:
zostaw to policji

Jak się wyprze to nic nie zrobi policja. Mój tato miał podobną sytuację.

Jak w/w auto sprawcy będzie się zgadzać to ... znajdź świadka 8)
Możliwe, że wtedy się przyzna.

Owczar - 14-05-2012, 10:12

Problem w tym, ze nie mam dostępu do śmieciarki. Cała nadzieja w monitoringu i podejścia administratora, bo kamera łapie ten obszar.