Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Wszyc - 03-08-2011, 00:43
Czy ja wiem Jacku ja nie narzekam na mój gust części sporo i taniutkie Galant jest raczej tani w eksploatacji jak patrzę na wszystkich znajomych co mają golfy i ople to ja uważam że mało wydaję w miśka tylko wszystko na raz mi wyszło bo stał długo a tak to taniocha części są
Jak bym chciał wymienić jakąś drogą część do miśka to mam problem hmmm... hydrauliczny tłumik drgań paska rozrządu? całe 220zł mnie kosztował nowy normalnie majątek chyba mnie olej więcej kosztował części blacharskie? za 400zł to cały przód samochodu można mieć jeszcze Ci specjalnie utną przy samej szybie hehe
jacek11 - 03-08-2011, 00:47
to czego jęczysz?galant jest fajnym autem,i warto go robić,i wiesz to dokładnie tak jak ja
gdyby nie to,to byś go dawno na złom odprowadził
Wszyc - 03-08-2011, 00:59
Fajnym hmm... przyzwoitym fajnym z wyglądu i mega fajnym w pozycji za kółkiem dlatego tak go uwielbiam pozycja za kierownicą deska rozdzielcza wszystko to dla mnie jest genialne ale jeżeli chodzi o zawieszenie, właściwości jezdne, zwrotność to strasznie słabo wypada jak odpali to muszę coś z nim zrobić bo jeździ się jak Neoplanem przegubowym
jacek11 napisał/a: | ,i warto go robić,i wiesz to dokładnie tak jak ja |
Nee Jacku ja po prostu kocham ten swój egzemplarz i żaden inny robić go nie warto... nawet E88A bym nie chciał ani E84A nic co ma V6 pod maską zwłaszcza
Za rok lub półtorej jak fundusze dopiszą to zobaczysz w czym gustuję
jacek11 - 03-08-2011, 01:09
Wszyc napisał/a: | ale jeżeli chodzi o zawieszenie, właściwości jezdne, zwrotność to strasznie słabo wypada |
to faktycznie musisz coś zrobić,bo mój gal prowadzi się jak po szynie,i w zakrętach nieźle sobie poczyna(chociaż E88 było trochę stabilniejsze )ale ja dbam o zawieszkę,i może dlatego tak jest
zwrotny nie jest,to fakt,i czasem mnie to denerwuje,ale to prawie limuzyna
Wszyc - 03-08-2011, 02:27
Jacku ja tu nie chce limuzyny tylko STi Killera
Wkurzyło mnie jak na takich jak by KJS'ach prawie by wzięła mnie jakaś wolnossąca impreza 4x4 i to w hatchbacku fuj ale diesel power dał radę
Fotek z eventu nie mam bo na wszystkich moje auto było zasłonięte wielką czarną chmurą haha nie no żartuje po prostu nie znam nikogo kto robił fotki
robertdg - 03-08-2011, 07:56
Za niedługo 100-na strona a on dalej: nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
Niczym 126p na linke odpalany
Wszyc - 03-08-2011, 09:00
robertdg napisał/a: | Za niedługo 100-na strona a on dalej: nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie |
Żeby nie było że nic nie robię i się nie staram
Kulturalny męski poranek dziś
Porozmawiałem trochę z nim żeby nie czuł się samotnie dam mu troche odświeżacza w dolot żeby mu z gara nie waliło może coś mi powie dziś chodź wątpię
Jak nie zapomnę to Markowi dam adres do wysyłki wtrysków
Andrew - 03-08-2011, 09:28
Nie byle jaka herbata
Andrew - 03-08-2011, 09:28
Nie byle jaka herbata
Wszyc - 03-08-2011, 11:32
http://www.youtube.com/watch?v=cqzvr7urbyw
Trochę postraszyłem sąsiadów i koty ale bez szału dalej problemy z paliwem jeszcze jeden myk zrobię ale koło 13stej teraz przerwa na herbatę
Andrew - 03-08-2011, 11:38
Wszyc napisał/a: | Trochę postraszyłem sąsiadów i koty ale bez szału dalej problemy z paliwem jeszcze jeden myk zrobię ale koło 13stej teraz przerwa na herbatę |
Nieźle
Arturro-86 - 03-08-2011, 14:25
Kup sobie jakiegoś lepszego "Plaka" ^^
Wszyc, czy mi się wydaje, czy nie masz podłączonych tych wężyków w okolicy pokrywy zaworów (nie wiem, jak to się fachowo zowie, ale to chyba jakaś odma)
Saqu - 03-08-2011, 14:49
więcej go na zewnątrz wydmuchało niż do środka
jacek11 - 03-08-2011, 16:52
Saqu napisał/a: | więcej go na zewnątrz wydmuchało niż do środka |
no właśnie
Wszyc - 03-08-2011, 18:18
jacek11 napisał/a: | no właśnie |
Ale nie rozumiem i tak problemu on ma chodzić na benzynie czy na plaku? powinien dostać lekkiego strzała z plaka i sam chodzić a nie zawody jak wycelować plaka by jak najdłużej na nim chodził hehe dało by radę lepiej ale po co
Dziś nie odpalałem więcej już bo spać poszedłem hehe może jutro
|
|
|