To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ot, zwykły Outek II generacji

toddy - 08-08-2017, 11:31

Doszły kolejne fanty - tarcze + klocki przód ( Zimmermann ) i jarzma zacisków tył. Poza tym - leję paliwko i jeżdżę. Z Outkiem zupełnie nic się nie dzieje :)

W między czasie - odgrzybianie klimy, nowy filtr PP i ozonowanie wnętrza

Olivia - 09-08-2017, 00:53

Bzyk patrząc na stan Outlanderów I generacji sądzę że dłużej pojeżdżą te II generacji :wink: Rocznie pokonuje sporo kilometrów więc zależy mi na bezawaryjności a nie wiecznym dłubaniu przy aucie.

toddy a jak stukanie z prawej strony ?[/b]

toddy - 09-08-2017, 09:06

Cały czas jest. Jutro razem z hamulcami będą wymieniane jarzma z tyłu bo mają luz i myślę że będzie po problemie.
toddy - 09-08-2017, 09:07

A na jesień Outek prawdopodobnie trafi na łotomoto bo mi się tęskni za Jeepem :cry:
toddy - 09-08-2017, 09:33

A w Sobotę w nagrodę za dobre sprawowanie, Outek dostał sprzątanie, mycie i wosk ręczny. Na tą chwilę prezentuje się tak:

Dzisiaj wrzucam boxa na dach, jutro do mechanika na robotę przy hamulcach i w Sobotę na mazurki na tydzień na wywczasy z rodzinką :lol:

Szadi - 09-08-2017, 12:12

Ladnie sie prezentuje Kolego !!

Ja w moim tez sporo zrobilem ..od momentu zakupu ale to z milosci .
no i po kryjomu czesciowo przed moja bo gdyby wiedzala ze wydaje na Outlanderka wiecen niz na nia to by mi zrobila szuszenie glowy a takto co moglem to sam zrobilem od wymiany Plynów eksploatacyjnych i filtrów po zabezpieczenie anty korozyjne podwozia Hammerite Waxoyl w sprayu :) 4 puszki i kilka h roboty. niestety na wymiane elemetów zawieszenia drazki i tuleje itp juz musialem do mechanika jechac .oraz wymiane tarcz i klocków i recznego

generalnie przez ten 1 mc wdziecznie mi sie Outlander sprawoje poza tym problemem z przepustnica gdyz odkupilem go od farmera i tam mial ciezko ..

W planie mam polorzyc warstwe Nano Ceramiczna-Szklana H9 ponoc warto . bo niestety autko stoi pod chmurka .;/ i ciagle syfy sie zbieraja..

toddy - 26-09-2017, 09:51

Jakby ktoś szukał zadbanego Outlandera to mój jest do wzięcia.
toddy - 02-10-2017, 15:22

Kilka aktualnych fotek:

Auto szuka nowego własciciela :)

toddy - 08-11-2017, 12:29

Stukanie zdiagnozowane - nowy amorek kupiony w Marcu. Musze się teraz zebrać i go reklamować. Na szczęście mam 2 lata gwarancji :)