Outlander III Ogólne - Akcesoria we wnętrzu
rajan - 27-04-2017, 10:20
sla napisał/a: | Bardzo fajnie urządzone wnętrze, ja jeszcze zainstalowałem w okolicy deski rozdzielczej mały czajniczek na herbatkę, kuchenkę do podgrzewania posiłków, dodatkowy megafon do karcenia innych użytkowników ruchu. W bagażniku mam na to wszystko dosyć obszerną walizkę, żeby to wszystko schować jak już wrócę z wyprawy po gazety, i zanieść do domu. |
Ściemniasz - gdzie Ty w Lexusie znajdziesz miejsce w bagazniku na tą obszerną walizkę?
sla - 27-04-2017, 10:35
No dobra, kuchenkę niosę pod pachą , mam wersję bez piekarnika
jaromir - 27-04-2017, 20:41
tomoman, Dopiero teraz się dopatrzyłem...w moim Autku KORN też jest częstym bywalcem 😉
tomoman - 27-04-2017, 21:03
jaromir napisał/a: | tomoman, Dopiero teraz się dopatrzyłem...w moim Autku KORN też jest częstym bywalcem 😉 |
Rockford i nagłośnienie Outka dają radę, dźwiękowo można fajnie poustawiać do takiej nuty
SK666 - 28-04-2017, 08:16
tomoman napisał/a: | Rockford i nagłośnienie Outka dają radę, dźwiękowo można fajnie poustawiać do takiej nuty |
Daje, daje, nawet przy jeszcze mocniejszym walnięciu
Tafla - 06-05-2017, 22:38
Wracając do akcesoriów: chcę kupić podstopnicę. Denerwuje mnie że trzymam nogę na tapicerce (bo dywaniki też nie mają miejsca na lewą nogę )
Znaleźliście jakieś fajne? Jedyne jakie znalazłem narazie to taki inox z czarnymi wkładkami i nie bardzo mi się to widzi...
arokub - 06-05-2017, 23:01
Nie mają? Mi dali gratis dywaniki, nie ori co prawda, ale swoją funkcję spełniają. Takie mi dali: http://dywanikidoauta.pl/...er-iii-2012.jpg
Może będą ok dla Ciebie?
tomoman - 07-05-2017, 02:58
Tafla napisał/a: | Wracając do akcesoriów: chcę kupić podstopnicę. Denerwuje mnie że trzymam nogę na tapicerce (bo dywaniki też nie mają miejsca na lewą nogę )
Znaleźliście jakieś fajne? Jedyne jakie znalazłem narazie to taki inox z czarnymi wkładkami i nie bardzo mi się to widzi... |
A co powiesz na taką?
IMG_2212 by tomoman., on Flickr
jak zainteresowany to zapraszam na priv. Używam i nie wyobrażam sobie jej teraz nie mieć, wygodne i estetyczne rozwiązanie.
tom3sko - 07-05-2017, 10:36
Całkeim ładnie się to prezentuje.
Ja to mam pytanie z innej beczki, czy w naszych miśkach znajduje się wejśce AUX ?
W panelu klikajac w źródło mam podświetloną ikonkę AUX a za cholere nie mogę nigdzie znaleść tego wejścia.
Pablo79 - 05-08-2017, 07:34
Aroklub,
Lepiej kupić te dywaniki co Ty masz za 109zł:
http://dywanikidoauta.pl/...l#/kolor-czarny ,
czy brać oryginały od dilera za 250?
P.S.
Czy ktoś z Was używa pokrowców na siedzenia?
sla - 05-08-2017, 19:43
Lepsze to co podałeś, pokrywają podstopnię i powierzchnię głęboko pod pedałami.
arokub - 05-08-2017, 22:26
@Pablo79, niestety nie mam porównania do ori, więc Ci nie odpowiem. Po czasie widzę jednak, że trochę brakuje mi gumy pod pedałem gazu, trochę piachu leci pod dywanik, ale za to lewa noga leży na gumie i jest ok. Woda jednak powinna z buta na gazie spływać na dywanik, jednak to przećwiczę na ostro dopiero jesienią. Trochę mnie zastanawia czy nie są ranty za niskie - na razie jest ok, ale to wyjdzie z czasem.
Pokrowców nie używam, jakoś mi się to nie podoba. W poprzednim aucie efektem tego było przetarcie po 9-10 latach użytkownikania
Pablo79 - 06-08-2017, 20:04
Dzięki za odpowiedź Sla i Arokub.
mamitsu - 17-08-2017, 14:38
tomoman napisał/a: | Tafla napisał/a: | Wracając do akcesoriów: chcę kupić podstopnicę. Denerwuje mnie że trzymam nogę na tapicerce (bo dywaniki też nie mają miejsca na lewą nogę )
Znaleźliście jakieś fajne? Jedyne jakie znalazłem narazie to taki inox z czarnymi wkładkami i nie bardzo mi się to widzi... |
A co powiesz na taką?
[url=https://c1.staticflickr.com/5/4156/33655136294_f8e40b52d2_b.jpg]Obrazek[/url]IMG_2212 by tomoman., on Flickr
jak zainteresowany to zapraszam na priv. Używam i nie wyobrażam sobie jej teraz nie mieć, wygodne i estetyczne rozwiązanie. |
a ja szukam od kilku dni, w aso powiedzieli, że z atestem nie mają ...
rajan - 18-08-2017, 08:33
Z atestem na co???
|
|
|