To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - 2.0 DiD i normy emisji spalin

Gotycki_Zdun - 24-08-2017, 09:48

Typowa logika Kalego. Poczytaj o niskiej emisji i pyłach zawieszonych PM10 i PM 2,5. Jak już dotrze do Ciebie, że przykładasz się do rozwoju chorób nowotworowych dróg oddechowych, to przywróć usunięty katalizator i zrób tłusty przelew na którąś z fundacji wspierających walkę z ww. nowotworami.
kajos - 24-08-2017, 12:16

Gotycki_Zdun napisał/a:
Typowa logika Kalego. Poczytaj o niskiej emisji i pyłach zawieszonych PM10 i PM 2,5. Jak już dotrze do Ciebie, że przykładasz się do rozwoju chorób nowotworowych dróg oddechowych, to przywróć usunięty katalizator i zrób tłusty przelew na którąś z fundacji wspierających walkę z ww. nowotworami.

moge to zrobic ale w zamian niech taka fundacja jak jest dobra kupi mi Tesle :p

zreszta przez te wszystkie elektryki jest jeszcze wieccej chorob
nikt nie mowi o procesach produkcji bateri i pozniej ich utylizacji
oczywiscie o spalonym weglu ktory wytworzy prad potrzebny do naladowania tego nie wspomne

lexus - 25-08-2017, 09:00

ach ta ekologia ,a co z samolotami i statkami oraz z krowami i świniami ,nie tam żebym popierał wycinanie ,ale coś tu jest nie halo
athorgal - 25-08-2017, 17:27

Witam
Korzystając z darmowego wakacyjnego przeglądu auta na wybranych stacjach diagnostycznych, skorzystałem dzisiaj i ja.
Byłem na Staniewickiej i panowie sprawdzili hamulce światła i spalanie autka.
Spalanie wyszło 0.94 PPM, przy normie 1,5 PPM
Wiec jest oki, reszta również
Akcja w Warszawie jest do końca sierpnia, każdy może podjechać autkiem bez żadnych danych wypełniamy tylko króciutką ankietę