To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - czy chciecie zebym byl modem

Jackie - 14-11-2005, 22:50

Wodzu!
Wyluzuj. Już otwieram. Spoko. Się nie nerwuj ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 15-11-2005, 00:08

szkoda ze to nie dzial offtopic bo bym napisal hahahahahahahaah :lol: zawsze lubilem "brazylijskie watki" z lekka nuta dramatyzmu.

no ale zeby nie bylo ze pisze nie na temat to:
1. w pytaniu ankiety jest blad? czy powinno byc: czy wy ciecie?
2. jest takie przyslowie "z niewolnika nie ma robotnika" i jesli ktos niechce byc modem to po co go na sile trzymac? przeciez nie jest wina moda ze dzial w ktorym moderuje jest dla wiekszosci malo interesujacy.

polsaler - 15-11-2005, 07:08

Fido__ napisał/a:

Nisamowite. Drugi raz na przestrzni dwóch dni...

Widzisz Fido może nie taki polsaler straszny jak go malują ;)

Arturro nie wiem czy to miało być obraźliwe z tym "ciecie" ??? Ale z jednym faktem w Twojej wypowiedzi zgodzę się - Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA tyle że mi się coś zdaje ,że w tej konkretnej sytuacji to powiedzenie tutaj nie pasuje .

igi - 15-11-2005, 08:07

polsaler napisał/a:

Całkiem niedawno został zamknięty temat "polityczny" ( o kaczyńskim chyba) i strasznie mnie to *cenzura*ło bo nie wszyscy zdążyli się wypowiedzieć ( np. JA ) a temat już zamknięto . Najgorsze jest to że o jego zamknięcie wnioskował ten który temat otworzył ( zdaje się Jackie !!!!) NIEŁADNIE !!!!!!!

Polsaler to ja zamknąłem temat. Pisaliśmy kiedyś że bez sensu na naszym forum takie polityczne wątki. Nie mniej jednak napisałeś mi na gg czy to ja zamknąłem wątek i jak ci odpisałem że jak masz coś do dodania to mogę otworzyć temat już się nie odezwałeś.
:( . Faktycznie musiało to Cię strasznie wkurwić. Przepraszam za zamknięcie tamtego tematu to się więcej nie powtórzy :cry:

Anonymous - 15-11-2005, 08:10

[quote="polsaler"] Arturro nie wiem czy to miało być obraźliwe z tym "ciecie" ???[quote]

jasne ze nikogo nie chcialem obrazic, chcialem tylko wprowadzic troche humoru.

a z tym zamykaniem tematow to rowniez nie rozumiem, bo jesli kogos cos nie obchodzi, czyli np. polityka to nie powinien innym bronic wolnosci slowa. ja tam sie nie udzielam w wiekszosci offtopicowych tematow bo albo sa bezsensu lub dotycza milosci miedzy urzytkownikami forum ale gdybym byl modem to nie zamykalbym topicow dlatego ze sa beznadziejne - tym sie charakteryzuje dobry mod - komus temat moze byc sensowny.
tak wogole to byly jakies ustalenia nt. zamykania tematow.

igi - 15-11-2005, 08:29

arturro napisał/a:
tak wogole to byly jakies ustalenia nt. zamykania tematow.

tak były i są. Przepraszam jeszcze raz wszystkich za to co zrobiłem.
Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina :cry:

Proszę o wyznaczenie kary dla mnie za to co zrobiłem

TNT - 15-11-2005, 09:10

A masz kare bedziesz dozywotnio prowadzil strone Mitsumaniakow za zupelna darmoche i z czysta checia :mrgreen:
wichura1 - 15-11-2005, 12:52

polsaler napisał/a:
.... Ale z jednym faktem w Twojej wypowiedzi zgodzę się - Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA....

Tak uważasz? to popatrz na piramidy w Egipcie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 15-11-2005, 15:52

dobra decyzja podjeta .

po dlugich i bez owocnych (moich) bojach z Hubertem ktory powiedzial i napisal ze predzej mnie wyniasa nogami do przodu niz odejde i ze ma w du^ie moja decyzje oraz Polsalerem ktory mnie szantazowal postanowilismy z nim zostac ;] bo jak chyba wiecie on tez zlozyl (nie przyjeta) dymisje .

za cale zamieszanie wokol mojej osoby serdecznie przerpaszam, naprawde bylo to nie umyslny "zabieg" z mojej strony.
powiedzialem A ale (nie)stety juz nie B ;/

pozdrawiam
wciaz mod rafi
( z modem polkiem )

Matejko - 15-11-2005, 17:05

i oby mi to bylo ostatni raz !! :D
Anonymous - 15-11-2005, 19:19

Wsadz jakiś awatorek bo ten jakiś drętwy :lol: tylko z umiarem z umiarem proszę :twisted:
kochajj - 15-11-2005, 21:15

a moze by tak zrobić konkurs na najlepszy avartar czy jak to sie tam pisze ;)
Anonymous - 16-11-2005, 08:24

jak w polityce......
Hubeeert - 16-11-2005, 09:40

arturro no no tylko mi tu z polityką nie wyjeżdżaj :wink: każdy może czasem mieć mały kryzys :lol: zwłaszcza jak piwo odstawi :wink:
Anonymous - 16-11-2005, 10:07

Hubeeert napisał/a:
arturro no no tylko mi tu z polityką nie wyjeżdżaj :wink: każdy może czasem mieć mały kryzys :lol: zwłaszcza jak piwo odstawi :wink:

aaa to wszystko wyjasnia :D :wink: