Sporty Motorowe - czy chciecie zebym byl modem
Jackie - 14-11-2005, 22:50
Wodzu!
Wyluzuj. Już otwieram. Spoko. Się nie nerwuj
Pozdrawiam
Anonymous - 15-11-2005, 00:08
szkoda ze to nie dzial offtopic bo bym napisal hahahahahahahaah zawsze lubilem "brazylijskie watki" z lekka nuta dramatyzmu.
no ale zeby nie bylo ze pisze nie na temat to:
1. w pytaniu ankiety jest blad? czy powinno byc: czy wy ciecie?
2. jest takie przyslowie "z niewolnika nie ma robotnika" i jesli ktos niechce byc modem to po co go na sile trzymac? przeciez nie jest wina moda ze dzial w ktorym moderuje jest dla wiekszosci malo interesujacy.
polsaler - 15-11-2005, 07:08
Fido__ napisał/a: |
Nisamowite. Drugi raz na przestrzni dwóch dni... |
Widzisz Fido może nie taki polsaler straszny jak go malują
Arturro nie wiem czy to miało być obraźliwe z tym "ciecie" ??? Ale z jednym faktem w Twojej wypowiedzi zgodzę się - Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA tyle że mi się coś zdaje ,że w tej konkretnej sytuacji to powiedzenie tutaj nie pasuje .
igi - 15-11-2005, 08:07
polsaler napisał/a: |
Całkiem niedawno został zamknięty temat "polityczny" ( o kaczyńskim chyba) i strasznie mnie to *cenzura*ło bo nie wszyscy zdążyli się wypowiedzieć ( np. JA ) a temat już zamknięto . Najgorsze jest to że o jego zamknięcie wnioskował ten który temat otworzył ( zdaje się Jackie !!!!) NIEŁADNIE !!!!!!! |
Polsaler to ja zamknąłem temat. Pisaliśmy kiedyś że bez sensu na naszym forum takie polityczne wątki. Nie mniej jednak napisałeś mi na gg czy to ja zamknąłem wątek i jak ci odpisałem że jak masz coś do dodania to mogę otworzyć temat już się nie odezwałeś.
. Faktycznie musiało to Cię strasznie wkurwić. Przepraszam za zamknięcie tamtego tematu to się więcej nie powtórzy
Anonymous - 15-11-2005, 08:10
[quote="polsaler"] Arturro nie wiem czy to miało być obraźliwe z tym "ciecie" ???[quote]
jasne ze nikogo nie chcialem obrazic, chcialem tylko wprowadzic troche humoru.
a z tym zamykaniem tematow to rowniez nie rozumiem, bo jesli kogos cos nie obchodzi, czyli np. polityka to nie powinien innym bronic wolnosci slowa. ja tam sie nie udzielam w wiekszosci offtopicowych tematow bo albo sa bezsensu lub dotycza milosci miedzy urzytkownikami forum ale gdybym byl modem to nie zamykalbym topicow dlatego ze sa beznadziejne - tym sie charakteryzuje dobry mod - komus temat moze byc sensowny.
tak wogole to byly jakies ustalenia nt. zamykania tematow.
igi - 15-11-2005, 08:29
arturro napisał/a: | tak wogole to byly jakies ustalenia nt. zamykania tematow. |
tak były i są. Przepraszam jeszcze raz wszystkich za to co zrobiłem.
Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina
Proszę o wyznaczenie kary dla mnie za to co zrobiłem
TNT - 15-11-2005, 09:10
A masz kare bedziesz dozywotnio prowadzil strone Mitsumaniakow za zupelna darmoche i z czysta checia
wichura1 - 15-11-2005, 12:52
polsaler napisał/a: | .... Ale z jednym faktem w Twojej wypowiedzi zgodzę się - Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA.... |
Tak uważasz? to popatrz na piramidy w Egipcie.
Rafal_Szczecin - 15-11-2005, 15:52
dobra decyzja podjeta .
po dlugich i bez owocnych (moich) bojach z Hubertem ktory powiedzial i napisal ze predzej mnie wyniasa nogami do przodu niz odejde i ze ma w du^ie moja decyzje oraz Polsalerem ktory mnie szantazowal postanowilismy z nim zostac ;] bo jak chyba wiecie on tez zlozyl (nie przyjeta) dymisje .
za cale zamieszanie wokol mojej osoby serdecznie przerpaszam, naprawde bylo to nie umyslny "zabieg" z mojej strony.
powiedzialem A ale (nie)stety juz nie B ;/
pozdrawiam
wciaz mod rafi
( z modem polkiem )
Matejko - 15-11-2005, 17:05
i oby mi to bylo ostatni raz !!
Anonymous - 15-11-2005, 19:19
Wsadz jakiś awatorek bo ten jakiś drętwy tylko z umiarem z umiarem proszę
kochajj - 15-11-2005, 21:15
a moze by tak zrobić konkurs na najlepszy avartar czy jak to sie tam pisze
Anonymous - 16-11-2005, 08:24
jak w polityce......
Hubeeert - 16-11-2005, 09:40
arturro no no tylko mi tu z polityką nie wyjeżdżaj każdy może czasem mieć mały kryzys zwłaszcza jak piwo odstawi
Anonymous - 16-11-2005, 10:07
Hubeeert napisał/a: | arturro no no tylko mi tu z polityką nie wyjeżdżaj każdy może czasem mieć mały kryzys zwłaszcza jak piwo odstawi |
aaa to wszystko wyjasnia
|
|
|