Zloty i Spoty - Zlot udzial w imprezie FESTYN RODZINNY W PIOTROWICACH 17.06.
wojmi1 - 06-04-2007, 15:18
a o to ramowka festynu czyli co narazie jest planowane
a. 9.00-12.00 RAJD ROWEROWY
b. 12.00 OTWARCIE W REMIZIE WYSTAWY MALARSTWO, FOTOGRAFIA itp.
c. 13.00 <BASNIOWA KAPELA> WYSTEP DLA DZIECI
d. 13.30 WYSTEP DZIECI Z PRZEDSZKOLA
e. 14.00 <BASNIOWA KAPELA>
f. 14.30 WYSTEP DZIECI ZE SZKOLY
g. 15.00-16.00 PRZYJAZD NA BOISKO SZKOLNE MITSUBISHI/// DEFILADA
h. 16.00- 17.00 POKAZ WALK <<POSLANCY CHORUSA>> DRUZYNA SLOWIAN I WIKINGOW
i. 17.00 LOTERIA FANTOWA -KAZDY FANT WYGRYWA
j. 19.00-DO RANA ZABAWA TANECZNA
NA MIEJSCU -FESTYN- OD 12.00
STOISKO Z PIWEM, GRILL, LODY, CIASTA UPIECZONE PRZEZ MIESZKANKI PIOTROWIC.
STOISKO Z WYROBAMI Z SIANA
STOISKO Z WYROBAMI Z MAKARONU
STOISKO Z KORONKAMI
OBOZ SLOWIAN
ZAMEK ZJEZDZALNIA DLA DZIECI
BASEN Z PILECZKAMI DLA DZIECI
Anonymous - 06-04-2007, 19:59
dzięki jak mi nic nie wypadnie to się zjawię, trza będzie popracować trochę nad autem w takim razie, właśnie rury średnicy 7 cm zakładam po bokach, podobno nie do wgięcia nie jak tandeta z salonu fe
[ Dodano: 06-04-2007, 20:22 ]
kurde które to piotrkowice cobym nie zajechał nad morze
wojmi1 - 06-04-2007, 20:31
misio,
N 49* 58`20", E 19* 22` 09" namiar geograficzny GPS
-- administracyjne malopolska-powiat oswiecim-gmina przeciszow--wies Piotrowice 32-641- ul.Bukowiecka 25 /Granice Glebowskie/
we wtorek to wszystko po uzupelniam
Anonymous - 08-04-2007, 22:18
witam. co prawda członkiem jestem od 2 dni ale chetnie sie przyłącze z moja rodzinka i miskiem. oczywiście jak nie ma zadnych przeszkód. pozdrawiam
wojmi1 - 10-04-2007, 12:32
koniecpolski77, napewno bedziesz mile widziany i goszczony
Anonymous - 10-04-2007, 16:10
jest to mój pierwszy taki zjazd wiec dzieki za słowa otuchy. zjawie sie napewno. pozdrawiam
Adaho_krak - 10-04-2007, 19:42
koniecpolski77, czekamy, im nas więcej tym lepiej Witaj w gronie MM i do zobaczenia
wojmi1 - 10-04-2007, 22:11
a. jeżeli sie jakis rowerzysta chce scignąc to musi byc u mnie juz ok 8.00 bym go na start doprowadzil
Uwaga do spotowiczów: oczekuje was od godziny 8.00 do 12.00
tak bysmy mogli ok 14.30 zebrac sie wszyscy i przejechac przez wies w zwartej defiladowej kolumnie na boisko szkolne
Pytam czy ma byc u nas na spocie Catering kielbaski z grila i takie tam -- prosze pisac ja jestem za a wy???
Prosze podac kierunki przyjazdu tak bym mogl drogi oznaczyc -- bedzie latwiej trafic.
g. od 15 w centrum wsi mozemy kontynuowac spota lub rozplynac sie w miejscowych atrakcjach //samochody beda dogladane i pilnowane/
h. to takie stare wikingi i slowiany -- folklor wczesno sredniowieczny -- cos tam beda lepic plesc -- beda sie okladac maczugami tak ku radosci wszelakiej he he
i. cos musimy wymyslec bo w takiej loterii trzeba cos dac by karzdy wygral ??? -- pomoc sugestje nieodzowne he he
Mam nadzieje ze kolo BUBU wezmie alkomat bo piwo bedzie he he
Marcin-Krak - 10-04-2007, 22:21
wojmi1 napisał/a: | jeżeli sie jakis rowerzysta chce scignąc to musi byc u mnie juz ok 8.00 bym go na start doprowadzil |
No o 8 to mnie faktycznie trzeba by doprowadzać
Jak na uczelni będzie tak jak ja chcę - a nie tak jak uczelnia chce to może się na to piszę - zależy jakie nagrody będą
wojmi1 - 10-04-2007, 22:33
Marcin-Krak napisał/a: | zależy jakie nagrody będą |
jeszcze nie wiem ale to wina Marcina
[ Dodano: 10-04-2007, 22:36 ]
marqs_b, moze w niedziele do Krakowka do Plazy na 19.00 /ja bede/
BUBU - 10-04-2007, 22:47
wojmi1 napisał/a: | tak bysmy mogli ok 14.30 zebrac sie wszyscy i przejechac przez wies w zwartej defiladowej kolumnie na boisko szkolne |
A ja myślałem Wojmi że do Twojego ogródka , co by miśki oponkami pomogły go skopać
wojmi1 - 10-04-2007, 22:55
BUBU, spoko bubul ogrodek potraktowalem glebozgryzarką
BUBU - 10-04-2007, 23:08
wojmi1 napisał/a: | BUBU, spoko bubul ogrodek potraktowalem glebozgryzarką |
Wojmi ale oponki głębiej spulchniają glebę
Adaho_krak - 10-04-2007, 23:29
wojmi1 napisał/a: | eda sie okladac maczugami tak ku radosci wszelakiej he he |
Marcina bedziemy okładać za te jego wszystkie winy
Kiełbaski są OK, a co do nagród to proporczyki okolicznościowe takie jak dawniej kierowcy PKS wozili w swwoich autobusach
wojmi1 napisz jak najlepiej dojechać od strony KRK
wojmi1 - 13-04-2007, 14:36
adaho_krak napisał/a: | wojmi1 napisz jak najlepiej dojechać od strony KRK |
sa trzy drogi z Krakowa
1 wyjazd przez Kryspinow
2 wyjazd przez Skawine
3 wyjazd na Wadowice
jeszcze zamieszcze opis od strony Bielska Bialej
4 od Bielska - Bialej
1 Kryspinow-Brodla-Alwernia-Babice - skret na trase do Zator- z Zatora
a za przejazdem kolejowym cmentarzem skrecic w lewo kierunek Wadowice za rynkiem w Zatorze jakies 800m skrecic w prawo na kierunek Andrychow/- 7 km Lowiczki po prawej stronie wytwornia Blachy Trapezowej /punkt orientacyjny/ - jedziemy jeszcze ok. 1 km i widzimy skrzyzowanie z przystankiem /innego niema skrzyzowania/ trzeba skrecic w prawo i do konca drogi - skrecamy w prawo 500m- skrecamy w droge w lewo kierunek Glebowice- droga opada biegnie miedzy stawami grobla - przejezdrzamy przez skrzyzowanie na wprost na pierwszenstwie- jedziemy jeszcze ok 1,5 km - trzeba znalesc asfaltowa droge w prawo- i juz jak skrecimy to prawie na miejscu ostro w gore droga sie wije -
5-ty zjazd w lewo 400m i na miejscu / dygresja: wszystkie domy ktore zobaczymy maja za soba drzewa- jar a my jedziemy do konca tego jaru, moj dom jest po drugiej stronie .droga zygzakuje na poczatku potem jest ok 800m prostego odcinka i skreca ostro w lewo 100m i droga zjazdowa do mnie tak jakby na przedluzeniu a droga skreca w prawo/
2 przez Skawine dojechac do Zatoru w lewo kierunek Wadowice za rynkiem w Zatorze jakies 800m skrecic w prawo na kierunek Andrychow/- 7 km Lowiczki po prawej stronie wytwornia Blachy Trapezowej /punkt orientacyjny/ - jedziemy jeszcze ok. 1 km i widzimy skrzyzowanie z przystankiem /innego niema skrzyzowania/ trzeba skrecic w prawo i do konca drogi - skrecamy w prawo 500m- skrecamy w droge w lewo kierunek Glebowice- droga opada biegnie miedzy stawami grobla - przejezdrzamy przez skrzyzowanie na wprost na pierwszenstwie- jedziemy jeszcze ok 1,5 km - trzeba znalesc asfaltowa droge w prawo- i juz jak skrecimy to prawie na miejscu ostro w gore
3 przez Wadowice trasa Krakow-Wadowice - Bielsko
dojezdrzamy do Andrychowa - musimy przejechac przez Andrychow i na koncu skrecic w prawo- kierunek Głębowice- jedziemy prosto- dojezdrzamy do trasy Osiek - Wieprz przecinamy ja jadac na wprost- wjezdrzamy do Glebowic- droga opada na dol przy szkole,Kosciele, sklepie mijamy to centrum i skrecamy w prawo - jedziemy ok 2-3km i widzimy po lewej stronie zatoczke dla autobusu a po prawej stawy las skrecamy w droge asfaltowa w lewo pod gore droga sie wije -
5-ty zjazd w lewo 400m i na miejscu / dygresja: wszystkie domy ktore zobaczymy maja za soba drzewa- jar a my jedziemy do konca tego jaru, moj dom jest po drugiej stronie jaru .Droga zygzakuje na poczatku potem jest ok 800m prostego odcinka i skreca ostro w lewo 100m i droga zjazdowa do mnie tak jakby na przedluzeniu a droga skreca w prawo/
4 Z Bielska jedziemy w kierunku Krakowa droga Bielsko -Wadowice- Krakow czyli ul Krakowska
dojezdrzamu do Andrychowa tuz przed Andrychowem trzeba skrecic w lewo na kierunek Głębowice- jedziemy prosto- dojezdrzamy do trasy Osiek - Wieprz przecinamy ja jadac na wprost- wjezdrzamy do Glebowic- droga opada na dol przy szkole,Kosciele, sklepie mijamy to centrum i skrecamy w prawo - jedziemy ok 2-3km i widzimy po lewej stronie zatoczke dla autobusu a po prawej stawy las skrecamy w droge asfaltowa w lewo pod gore droga sie wije -
5-ty zjazd w lewo 400m i na miejscu / dygresja: wszystkie domy ktore zobaczymy maja za soba drzewa- jar a my jedziemy do konca tego jaru, moj dom jest po drugiej stronie jaru .Droga zygzakuje na poczatku potem jest ok 800m prostego odcinka i skreca ostro w lewo 100m i droga zjazdowa do mnie tak jakby na przedluzeniu a droga skreca w prawo/
|
|
|