Forum ogólne - Impreza 2008
Robson86 - 31-03-2007, 17:49
sampler napisał/a: | Impreza bez tylnej lotki to juz nie bedzie to... |
powiem wiecej Impreza bez wersji sedan to nie bedzie juz to
mam jednak cicha nadzieje ze sie mile zawiode na tej nowej Imprezie
pozdroo
sla - 31-03-2007, 21:58
Nie martwcie się o Subaru, myślę że będzie się dobrze sprzedawało, większe kłopoty ma Mitsu, jedyny producent aut z Japonii generujący straty.
Anonymous - 31-03-2007, 22:34
aaa oni są chorzy był to zawsze samochod sportowy, marzenie kazdego fana szybkiej jazdy, a robia z tego konkurencje dla focusa itp? moze niech wydadza inne subaru w tej budzie a Impreza to Impreza ,
tez widzialem w wielu juz serwisach ze ma byc w HB
Robson86 - 31-03-2007, 23:00
sla napisał/a: | Nie martwcie się o Subaru, myślę że będzie się dobrze sprzedawało, większe kłopoty ma Mitsu, jedyny producent aut z Japonii generujący straty. |
miejmy nadzieje ze nowy Outlander, Lancer, Evo pomogą odrobic (choc czesc) tych strat
Nic nam nie pozostaje jak tylko poczekac do tego 4 Lutego=>w sprawie Imprezy ofcorz
pozdroo
sampler - 31-03-2007, 23:33
Poki co wszystko zmierza w kierunku zmian na gorsze. Jak widac po wynikach rajdu portugali Impreza Spec 2007 dalej nie jest konkurencyjna w stosunku do C4 i Focusa. Wszystko zatem wskazuje ze cos z tym zrobia.
Trzeba jednak przyznac ze Subaru w tej chwili jest jedynym autem w rajdach WRC pozostajacym konceptem klasycznym. Mitsubishi ktore bylo jeszcze wieksze poki co nie j ezdzi a tez chodzily sluchy o wersji np Colta WRC. Wiadomo ze my patrzymy na to pod katem tego co jest i tego co lubimy czyli kochamy sedaniki. Ale taki HB moze tez byc ciekawy. Co jak co ale bedzie to male auto z moca 280 KM i napedem 4x4. Jesli chodzi o osiagi to na pewno wyjdzie to tylko na +. Az mi sie przypomina rownie superanckie autko jakim byla Lancia Delta Integrale.
saphire - 01-04-2007, 07:58
To taka Integralka jaką kumpel jeżdżący subarynką napotkał razu pewnego we Wrocku o tutaj fotki
sampler - 01-04-2007, 10:47
Tak to to auto w wersji EVO i tą impreze GT schrupie sobie na sniadanie przy starcie
Robson86 - 01-04-2007, 15:34
hmmm...a jednak wszystkie "poszlaki" wskazuja na to ze tak bedzie wygladala nowa Imprezka...
Powiem ze bez jakiejs tragedii ale spodziewalem sie czegos ....lepszego pod wzgledem designu
hmmm a mowili ze nie bedzie wersji WRX
Pozdroo
Cezar - 01-04-2007, 16:57
Prawie jak Lanos
Jak Impreza to tylko w sedanie
Anonymous - 02-04-2007, 21:56
Pokazali już sedana WRX - tylko na rynki dalekowschodnie i USA
Wg mnie tragedia
Anonymous - 02-04-2007, 23:16
a mi sie podoba:) zreszta kazdy ma inny gust:) Tak samo jak podoba mi sie "pupa" CJ0 tak samo podoba mi sie "ta" Impreza:)Zreszta mysle ze z prawie kazdym modelem Subaru bylo tak samo:) Napoczatku troche krzyku, zalu a pozniej i tak wiekszosci sie podobal i kupowali Subaraki:) Wiadome, piekniejszej Imprezki jak 22B nie bedzie juz:)
Heh:) ale i tak pupa CJ0 jest ladniejsza:D
Robson86 - 03-04-2007, 17:29
markus78 napisał/a: | Pokazali już sedana WRX - tylko na rynki dalekowschodnie i USA |
ja mam za to mieszane uczucia. Od wersji hatchback i tak jest o niebo ladniejsza ale.... ... do EVO X nie dorasta nawet do piet (pod wzgledem stylistyki)
...ogolnie bryla jest jakas taka zmiksowana troche "zhamerykanizowana" i troche z "Koreizowana"
ehh... jakby Suzuki Liana po lifcie
pozdroo
zaraz...czy ja tu dobrze widze Ramki przy drzwiach
hmm moze warto zajrzec tutaj (petycja do Subaru )
http://www.petitiononline.com/08WRX/petition.html
McDoune - 03-04-2007, 19:17
Cytat: | We hope, you will give this some serious thought and take immediate corrective action. We would hate to be forced to take our enthusiasm and dedicate it to other manufacturers that consistently deliver products that satisfy their 'market segment', because SOA/SOJ/FHI could not satisfy us with their product offerings. A certain logo wth 3 diamonds comes to mind. |
ładne, ciekawe czy przyniesie efekt
Robson86 - 04-04-2007, 16:26
Ten sedanik ogolnie jeszcze by uszedl...ALE (jak to ktos powiedzial) gdyby nie nazywal sie Subaru Impreza . Miejmy nadzieje ze zrobia szybko jakis lift nadwozia albo calkowita zmiane modelu i "znowu" Imprezka bedzie ladna hehe
pozdroo
Anonymous - 04-04-2007, 20:55
boze co oni zrobili z subaru no nie jak mozna tak zniszczyc jednom z kultowych rajdówek , to jusz nie to , to nie subaru to jusz chyba po Imprezie .dobrze za mitsubiehi niezrobiło tego z lancerkiem evo niejest on moze podobny do poprzednich ewolucji ale to co subaru zrobiło z imprezom ...........:
|
|
|