Nasze Miśki - Autobus spod znaku trzech diamentów
Bizi78 - 19-05-2018, 18:39
eremita napisał/a: | Zostaje pytanie czy da się ogarnąć wyjście AUX? Jak nie to trzeba będzie wrócić do płyt cd no chyba że transmiter fm ale tego nie lubię |
Koledzy ze wschodu chyba dali radę coś ogarnąć .
https://www.drive2.ru/l/1930307/
eremita - 19-05-2018, 20:54
Bizi78 napisał/a: | eremita napisał/a: | Zostaje pytanie czy da się ogarnąć wyjście AUX? Jak nie to trzeba będzie wrócić do płyt cd no chyba że transmiter fm ale tego nie lubię |
Koledzy ze wschodu chyba dali radę coś ogarnąć .
https://www.drive2.ru/l/1930307/ |
Piwko jestem winien
Bizi78 - 20-05-2018, 02:56
To w Lublinie czekam .
eremita - 22-05-2018, 18:51
Fragu napisał/a: | Wzór nr 3 w kolorze srebrnym ! |
Hugo napisał/a: | Jak już to nr 3 i tylko jasne srebro. |
Namówiliście mnie Felgi juz u mnie w bagażniku
Co ciekawe facet nie kłamał i faktycznie felgi są jak nowe tylko jeden sezon przejechał na nich od nowości a teraz zmienił na 20 Mam w planie je przemalować na srebrne ale normalnie aż żal takie ładne a do tego ładnie się w słońcu mienią
Fragu - 22-05-2018, 19:02
Załóż i zobacz jak podejda w tym kolorze. Generalnie dobry wybór:)
eremita - 20-06-2018, 22:47
Nie wiem jak moje serce to wytrzyma
Pomijając wczorajszy mecz bo tego to nawet nie warto komentować
Siedzę jak na szpilkach bo lada dzień albo i nawet godzina zacznie się pchać na świat osóbka przez którą zapadła decyzja o zmianie Gala na Grandka a tu jeszcze wczoraj wieczorem majster dzwoni z informacją Auto gotowe Dzisiaj od rana chodzę błąkam się to po domu to na ogród w końcu po robocie kumpel po mnie przyjechał jedziemy, wchodzę na posesje i znowu dostałem głupi uśmiech jak go tylko zobaczyłem
Jutro kumpel podjedzie lawetą i przewiezie go do mnie po drodze zahaczy o stację kontroli pojazdów zostanie tylko zarejestrować i pojeżdżę w sierpniu bo do końca lipca mam ortezę w której nie mogę prowadzić
W tym czasie auto pojedzie na podstawowy przegląd do mechanika z dodatkowych rzeczy zostanie wymieniony olej w skrzyni, dla pewności i spokoju ducha zrobię geometrię. Po tym zostanie już tylko zadbać o dobre środowisko dla rodzinki czyli środek zostanie wyprany, klima odgrzybiona i dobita. AAA gdzieś po drodze wskoczy nowy felunek
Może ktoś się orientuje jaki olej najlepiej wlać do skrzyni i ile go potrzeba?
Hugo - 20-06-2018, 22:57
No ładne auto, naprawdę.
Bizi78 - 20-06-2018, 23:43
eremita napisał/a: | Może ktoś się orientuje jaki olej najlepiej wlać do skrzyni i ile go potrzeba? |
Info z manuala dla rocznika 2008, dla automatu:
DIA QUEEN ATF SP III
7.7L
eremita - 21-06-2018, 15:17
Auto już pod domem, po drodze badanie techniczne które przeszedł bez mrugnięcia
Bizi78 napisał/a: | eremita napisał/a: | Może ktoś się orientuje jaki olej najlepiej wlać do skrzyni i ile go potrzeba? |
Info z manuala dla rocznika 2008, dla automatu:
DIA QUEEN ATF SP III
7.7L |
Dzięki
Do kupienia tylko w serwisie?
Orientujecie się może jaki jest koszt wymiany oleju dynamicznie?
I czy przy tej wymianie wymienia się jakieś filtry czy uszczelki?
eremita - 21-06-2018, 15:35
Jaram się
tylko jeszcze te szpetne felgi muszę wywalić
mah00ni - 21-06-2018, 15:52
Ładny...
Bizi78 - 21-06-2018, 16:12
eremita napisał/a: | Do kupienia tylko w serwisie? |
Ja bym poszukał po klasyfikacji zamiennika ATF SP III.
O dostępność możesz zapytać u mitsustyle.
eremita - 22-06-2018, 09:16
No i dojechały nowe oponki
Mimo ze jestem przeciwnikiem opon całorocznych ostatnio słyszę tylko dobre opinie o tych oponach, spawdze czy faktycznie takie dobre są i mam nadzieje ze po przejechaniu zimy tez będę je chwalił.
eremita - 26-06-2018, 15:47
Bawiłem się we wnętrzu z APC i takie coś znalazłem pod fotelem pasażera
Niestety nie działa pewnie przez brak kabla. Nie wiecie gdzie taki kabel dostane? Czy to jakiś standardowy czy jakiś specjalny Mitsubishi?
robertdg - 26-06-2018, 20:52
Jesteś pewien że ten kabel co jest podłaczony nie sluzy do jej obsługi, nie ma na niej zadnego sygnalu, etc?
u znajomego w pasacie tez jest zmieniarka i kabel jest podobny, 13-to pinowy
|
|
|