Zloty i Spoty - ZLOT 2018 - PODZIĘKOWANIA
Juiceman - 29-08-2018, 11:19
Dzięki wszystkim, było supper
areksz121 - 29-08-2018, 12:42
Holenderska delegacja również bardzo dziękuje za super Zlota, było zajefajnie i ani przez chwilę nie zawiało nudą Po raz kolejny brawa dla organizatorów
I znów pozostaje czekać cały rok heh.
swinks_UK - 30-08-2018, 19:43
Podziekowania przeogromne dla organizatorów, wszystkich przyjaciół bliskich i dalszych, z którymi nigdy dość czasu by się nacieszyć.
I specjalne podziekowania i wirtualne medale dla ekipy która próbowała reanimować Evkę.
Jesteście wielcy i przekochani!
PS, Evka wciąż w reanimacji
Hołek - 30-08-2018, 21:37
swinks_UK, wiadomo coś wiecej co się stało?
Krystian99 - 01-09-2018, 14:32
Super zlot
Wszystkim którzy przyłożyli do tego rękę bardzo dziękuję
Dobra robota
raddex - 04-09-2018, 01:09
Podziękowania dla organizatorów zlotu za trud i wysiłek włożony w organizację naszego spotkania.
Miło było Was wszystkich zobaczyć kolejny raz pomimo że sporą część soboty poświęciłem na naprawę galanta.
Wieeelkie podziękowania dla Lubelszczaków i nie tylko za pomoc w organizowaniu naprawy mojego Galanta.
Za załatwienie miernika i wsparcie. Za pożyczenie płaskiej 12-stki od właściciela Sigmy kombi (chyba niebieskiej, byłem zaaferowany awarią ) Renatce - Seichan za to, że mogliśmy pojechać do Lublina na podmiankę alternatora w sobotę. Łukaszowi - lukasz12 za pomoc w szybkim demontażu altka, jak czas nieźle gonił, żeby zdążyć do 14:00. Bez WAS nie miałbym jak wrócić do domu z rodziną. Dziękuję i pozdrawiam
MadziaMagdalena - 06-09-2018, 11:49
JA również DZIĘKUJĘ serdecznie za ciepłe przyjęcie, super zabawę ,
Poznałam tylu wspaniałych ludzi
To był mój pierwszy zlot i na pewno nie ostatni... BYŁO GENIALNIE...
P.S.Chłopaki już możecie się bać hahaha bo za rok będę miała pierwsze miejsce w ASG
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Buziaki
|
|
|