To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Pocieszcie oko chłopaki , tak na święta :)

Anonymous - 09-04-2007, 11:45

To jeszcze deserek w drugiej wersji nadwozia :)

http://www.blocket.se/vi/9167990.htm?ca=11_s

pozdr,Kuba

Anonymous - 09-04-2007, 14:57

Trociniarz napisał/a:
I powiem Wam, ze Vr4 na zywo nie mialem tu okazji widziec, ale w Stockholmie Galant to naprawde popularne auto tutaj, przez te 3 dni widziałem co najmniej 10 szt, zazwyczaj po 2000r i kombi. Heh, Szwedaki widac znaja sie na autach :)

pozdr,
Kuba

w stanach tez jes pelno tych galantow ale w zwyklych wersjach, bo vr4 wystepowal glownie z fajera po prawej stronie

Krzyzak - 09-04-2007, 17:39

arturro napisał/a:
a ja nie wiem co sie wam tak podoba? ten zderzak dla mnie wyglada oblesnie i strasznie wejsko :)

dresiarz :P - po tym golfie sie mu tak nagle odmienilo :lol:

Anonymous - 09-04-2007, 21:40

Krzyzak napisał/a:
arturro napisał/a:
a ja nie wiem co sie wam tak podoba? ten zderzak dla mnie wyglada oblesnie i strasznie wejsko :)

dresiarz :P - po tym golfie sie mu tak nagle odmienilo :lol:

wlasnie ze nie :D zawsze pisalem ze ten zderzak jest imo malo ciekawy (dawno i to w kilku watkach) zdecydowane bardziej mi sie podoba ten poliftingowy zwykly :)
gdybym kupil takie vr4 pierwsza rzecza jaka bym zrobil to zmienilbym zderzak :twisted:

Anonymous - 11-04-2007, 09:39

Piękne obydwa... może kiedyś... ;)
Anonymous - 13-04-2007, 15:44

nie wiedzialem ze mitsu wypuszczal takie rakiety, vr4 ladnie brzmi, ale zderzak totalna kaszanka do odgarniania sniegu
waldi-1 - 13-04-2007, 20:11

no zwykły po liftingu fajniejszy ale ten od malucha haha a tak na serio to jest to najładniejesze auto jakie widziałem miałem eagle talona z 94 roku , nigdzie niewidziałem takiego na drodze jak mój i bardzo mi sie podobał niebyło ładniejszego ale tewraz jak patrze na tego galancika to sie zakochałem i zmieniam zdanie eagle niejest najładniejszy najładniejszy jest własnie ten galant kup cie mi go....
Anonymous - 10-10-2007, 00:29

arturro napisał/a:

w stanach tez jes pelno tych galantow ale w zwyklych wersjach, bo vr4 wystepowal glownie z fajera po prawej stronie

Mała korekta:
VR4 występował TYLKO w wersji prawostronnej. Dostępny był TYLKO w Japonii, Nowej Zelandii i chyba też w Australii. Wszystko inne to importy. Do Anglii zaimportowanych ofizjalnie było TYLKO 200 sztuk przez RalliArt. Reszta to tzw. "szary import".
Piękne autka i naprawdę "robi" 6 sek do 100km/h :)