Chcę kupić Lancera! - Lancer ralliart biały Rzeszów olx - proszę o pomoc w ocenie
Mazin89 - 18-03-2020, 19:13
caes11 napisał/a: | Mimo pewnego zagrożenia nie ulegał bym panice |
Panika to jedno, a zachowanie zdrowego rozsądku i przestrzeganie zaleceń to drugie. Nie wiadomo kim jest sprzedający, z kim miał kontakt i gdzie podróżował. Włosi bagatelizowali zalecenia (z resztą nadal to robią), i wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja.
caes11 napisał/a: | ja jednak muszę normalnie żyć i pracować |
myślę, że jak każdy, z tym, że jeżdżenie teraz po ludziach za samochodem to kuszenie losu.
Normalnie mógłbym z Tobą pojechać, bo mam niedaleko, ale teraz unikam takich rzeczy. Jak się już wszystko uspokoi, a nadal będziesz chciał oglądać to mogę się wybrać.
caes11 - 19-03-2020, 08:45
Mazin89 napisał/a: |
myślę, że jak każdy, z tym, że jeżdżenie teraz po ludziach za samochodem to kuszenie losu.
Normalnie mógłbym z Tobą pojechać, bo mam niedaleko, ale teraz unikam takich rzeczy. Jak się już wszystko uspokoi, a nadal będziesz chciał oglądać to mogę się wybrać. |
W trakcie zakupów w sklepie też nie mam pewności gdzie byli i z kim spotykali się ludzie, którzy są wokół mnie. Tak jak napisałem nigdzie się obecnie nie wybieram, chciałem tylko zapytać czy ktoś byłby w stanie pomóc. Poczekamy na rozwój wypadków
Mazin89 - 19-03-2020, 20:44
caes11 napisał/a: |
W trakcie zakupów w sklepie też nie mam pewności gdzie byli i z kim spotykali się ludzie, którzy są wokół mnie. |
No tak, ale do sklepu czasem musisz iść i idziesz tylko po potrzebne do życia produkty i tyle. Jeżdżenie obecnie po kraju, spotykanie się z obcymi ludźmi po to żeby obejrzeć auto nie jest raczej koniecznością. Wystarczy popatrzeć co się dzieje we Włoszech, Hiszpanii czy Iranie, właśnie przez ignorowanie zaleceń.
caes11 napisał/a: | Poczekamy na rozwój wypadków |
To będzie najlepsza decyzja
HUGIO - 19-03-2020, 20:59
Mazin89 napisał/a: | caes11 napisał/a:
Poczekamy na rozwój wypadków
To będzie najlepsza decyzja |
Zwłaszcza, że ceny aut teraz polecą strasznie w dół, więc warto czekać .
mkm - 19-03-2020, 22:47
Albo wystrzelą do góry...
HUGIO - 20-03-2020, 09:37
Wydaje mi się, że jednak polecą, bo ruch w komisach teraz prawie zerowy, w salonach raczej też, więc jakoś trzeba będzie zachęcić. Salonom raczej najbardziej zależy, żeby sprzedać, więc jak obniżą ceny, to handlarze też będą musieli, żeby jednak "opłacało" się kupić używkę. Z drugiej strony szykuje się kryzys, więc w sumie zobaczymy .
caes11 - 30-04-2020, 15:28
Z powodu rozluźniania obostrzeń i odmrażania gospodarki myślę znowu nad obejrzeniem tego Ralliarta z Rzeszowa Czy ktoś byłby chętny podjechać tam ze mną na warunkach, które opisałem wcześniej?
Mazin89 - 03-05-2020, 22:05
A kiedy chcesz jechać i czego konkretnie oczekujesz od takiej pomocy?
caes11 - 04-05-2020, 19:54
W tym tygodniu chciałabym pojechać, ogólnie jestem na home office więc właściwe mi jest obojętnie kiedy. Chciałabym by ktoś rzucił fachowym okiem na samochód, najlepiej jakby się znał na tym modelu
Mazin89 - 04-05-2020, 21:33
W środę będę w RS Service w Rzeszowie. Możemy podjechać go obejrzeć.
|
|
|