Forum ogólne - Kiedyś błędnie rzuciłęm hasło o wyższość Sieny nad Lancerem
igi - 28-11-2005, 16:46
Hubeeert napisał/a: | Vectrolot 1,8 16V a potem może szajswagen siakiś |
Jackie napisał/a: | co dzień wsiadając do Subaru |
Uh bartek z założycieli się wyłamujesz i tylko ty jeździsz Misiem. Może kupisz sobie jakiegoś Francuza
Hubeeert - 28-11-2005, 16:48
Igor ależ ja mam Mitsu i niedługo będę miał jeszcze jedno
igi - 28-11-2005, 17:02
Hubeeert napisał/a: | ja mam Mitsu |
ja nie napisałem że nie masz mitsu
Wiem że masz i to naprawdę zajefajne
Hubeeert napisał/a: | i niedługo będę miał jeszcze jedno |
bardzo sie ciesze i życzę udanych zakupów
igi napisał/a: | bartek ........... tylko ty jeździsz Misiem |
ehhhhhhhhhhh
Matejko - 28-11-2005, 17:14
igi napisał/a: |
igi napisał/a: | bartek ........... tylko ty jeździsz Misiem |
ehhhhhhhhhhh |
dobre igi dobre
igi - 28-11-2005, 20:02
igi napisał/a: | Uh bartek z założycieli się wyłamujesz i tylko ty jeździsz Misiem |
Hubeeert napisał/a: | Igor ależ ja mam Mitsu |
Hubertusie nie odczytuj tego jako zlośliwości. Trochę mnie to bawi że założyciele mitsumaniaków poruszają się innymi samochodami. . (choc calej waszej 3 to samochody sluzbowe no moze poza jednym rowniez rodzinnym )Wiem że wiedza wasza na temat mitsubishi jest ogromna jesteście świrami tej marki niemniej jenak jest to dla mnie osobiście trochi komiczne.
Aha i jeszcze do kontaktów z prasą to może jednak zdecydowanie wyznaczymy bartka bo jak was zapytaja jakim samochodem jezdzicie to hmmmmm no ten teges
TNT - 28-11-2005, 20:04
Igi dobre a Bartek ma nawet 3 szt. Wiec nie bedzie obciachu. Moze chlopaki kupicie chociarz modele i bedziecie nosic ze soba jak by co
Karwoś - 28-11-2005, 20:35
A ja Sienką jeździłem 8 lat i dalej jeszcze czasami jeżdze - 1,6 - i do lancera to jej dalek0 -szczególnie hamulce - których siena nie ma. Silnik to co innego - ciągnie porządnie - może nie tak jak 2.0 mitsu ale na pewno jepiej niż 1.6. I rzeczywiście siedzi sie w niej jak w vanie. Ale co tu porównywać - 2 auta - 2 klasy
Firebee - 28-11-2005, 20:51
moze zacytuje założenia Klubu, które od początku zostały napisane, co by wszystko było jasne...:
"Mitsumaniaki.com stworzony został dla wszystkich ludzi - posiadających auta marki Mitsubishi, choć nie jest to konieczne. Wystarczy, że są maniakami Mitsubishi."
Może i komiczne, ale z tego co pamietam zalozyciele innych Klubow Mitsubishi tez nie jezdzili (albo jezdzili krotko) autami marki Mitsubishi... więc w czym problem?:P
Pozdro
Firek
Anonymous - 28-11-2005, 21:21
Karwoś napisał/a: | ale na pewno jepiej niż 1.6. |
fiatoskie 1.6 jest lepsze niz mitsubishowskie?:D
igi - 28-11-2005, 21:27
Firebee napisał/a: | więc w czym problem |
A czy ktoś tu mówi że to problem??
Firebee napisał/a: | "Mitsumaniaki.com stworzony został dla wszystkich ludzi - posiadających auta marki Mitsubishi, choć nie jest to konieczne. Wystarczy, że są maniakami Mitsubishi." |
Wiemy to wszyscy.
raddex - 28-11-2005, 22:25
deenbe napisał/a: | Karwoś napisał/a: | ale na pewno jepiej niż 1.6. |
fiatoskie 1.6 jest lepsze niz mitsubishowskie?:D |
to pewnie zalezy jak kto jezdzi, jakbys ty jechal Siena a ja twoim coltem to ty bys wygral, bo ja tam nie jestem kierowca rajdowym, jezdze sopkojnie i bezpiecznie
piotras - 29-11-2005, 00:11
Hmmm no ja ostatnio ten ... no ..... pionu nie trzymałem i moja żona wiozła mnie miśkiem i stwierdziła ze to "dopiero idzie nie tak jak sciema która jest mułowata" i powiedziała ze miś chyba zostanie dla niej chociaż ja mam troszke inne plany. Ja jak sie przejade sieną to faktycznie ten samochód jest do 3 tysi jakiś taki niemrawy - pare razy sie złapałem na tym ze mu pedał do oporu dociskam bo nie chce jechać, pózniej sie już jakoś rozkreca
Anonymous - 29-11-2005, 01:47
raddex napisał/a: | deenbe napisał/a: | Karwoś napisał/a: | ale na pewno jepiej niż 1.6. |
fiatoskie 1.6 jest lepsze niz mitsubishowskie?:D |
to pewnie zalezy jak kto jezdzi, jakbys ty jechal Siena a ja twoim coltem to ty bys wygral, bo ja tam nie jestem kierowca rajdowym, jezdze sopkojnie i bezpiecznie |
coltem by wygral kazdy
Karwoś - 29-11-2005, 18:06
Ja mówie tylko o jeździe 1,6 Sieną - przyśpieszenie ma ok 9,5s - chociaż producent podaje 10,2 - ale fakt jest taki że nie można nią przyśpieszać od 2000 obr a właśnie od 3000 - wcześniej jest rzeczywiście nie wystarczająco mocna. A co do 1,6 w colcie to wszystko kwestia masy samochodu - siena 1,6 z kierowcą waży ok 1150kg , nie wiem jak colt. A co do innych silników 1,6 - na światłach stojąc z BMW serii 3 poj, 1,6-kierowcy BMW jedyne co mogli widzieć to tylnią tablicę rejestracyjną - może to tylko kwestia małej masy sieny - tego nie wiem - na pewno jednak silnik 1,6 (wtrysk wielopunktowy) jest dość mocny.
Anonymous - 29-11-2005, 18:18
jak mowisz ze nie przyspiesza w ogole od 2000 obr to silnik 4G92 113KM w kazdym zakresie obrotow jest mocniejszy niz fiatowskie 1.6 :>
taki lancerek kombi z silnikiem 113KM robi taka siene 1.6 jak chce, a auta gabarytami podobne :>
|
|
|