Chcę Kupić Outlandera - Mitsubishi Outlander 3.0 V6 proszę o opinię
Marcino - 12-10-2020, 08:25
To już OIII łądniejszy....
Np ten:
https://www.otomoto.pl/of...html#8d7e94993e
Kto ma FB niech zobaczy jak ładnie LPG zostało zamontowane do OIII w Gdańsku.
https://www.facebook.com/tomczykautogaz/
Pozdrawiam
juar_78 - 13-10-2020, 14:48
krool napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | krool napisał/a: | od Kwietnia 2018 zrobil mniej niz 20K | ja od stycznia 2018 zrobiłem 22k - mam 4 auta, więc się rozkłada a po drugie ostatnie pół roku to w większości praca w domu |
Hej, jak najbardziej prawdopodobne, sam motocyklem w tym sezonie zrobilem ponizej 1K aczkolwiek wydaje mi sie ze jest tu duzo niewiadomych i moze nie przypadkiem sprzedaz przez komis w takim przypadku zamiast bezposrednio.
[ Dodano: 11-10-2020, 21:12 ]
juar_78 napisał/a: | W OII jest podwieszane koło dojazdowe (a więc nie zwykły rozmiar). Więc i butla tam nie wejdzie duża. Inaczej, widziałem z dużymi butlami, ale to naprawdę wygląda mocno nieciekawie. Pomijam już fakt, czy do końca jest zgodne ze sztuką i przepisami, jak taki zbiornik LPG zaczyn Ci „wisieć” poniżej tłumika.
|
U mnie zalozyli 53L i jest na rowni z tlumikiem - nie wyglada pieknie ale wiecej niz zapas wydaje mi sie tez nie wystaje. Co do "wiszenia" tez mam do dzis watpliwosci |
Ale 53 litry całkowitej pojemności butli brutto, czyli wchodzi do niej ok. 42 litry LPG?
Krzyzak - 14-10-2020, 09:05
jak podegniesz pływak to zmieści się więcej - w mojej butli 52 brutto mogę zatankować od 45 do 48 litrów (zależne od stacji, ciśnienia, pory roku)
krool - 21-10-2020, 14:07
juar_78 napisał/a: | W OII jest podwieszane koło dojazdowe (a więc nie zwykły rozmiar). Więc i butla tam nie wejdzie duża. Inaczej, widziałem z dużymi butlami, ale to naprawdę wygląda mocno nieciekawie. Pomijam już fakt, czy do końca jest zgodne ze sztuką i przepisami, jak taki zbiornik LPG zaczyn Ci „wisieć” poniżej tłumika.
|
U mnie zalozyli 53L i jest na rowni z tlumikiem - nie wyglada pieknie ale wiecej niz zapas wydaje mi sie tez nie wystaje. Co do "wiszenia" tez mam do dzis watpliwosci [/quote]
Ale 53 litry całkowitej pojemności butli brutto, czyli wchodzi do niej ok. 42 litry LPG?[/quote]
Hej, dokaldnie - co prawda raz odbija a raz nie - zalezy od dystrybutora na stacji - do 45 litrow netto wchodzi
Pawełek10 - 23-02-2021, 11:14
Odnośnie pojemności zbiornika. Do outka III mam włożony 69l Potem firma która mi wkładała lpg zamontowała w następnym chyba 72l czy tam 75l i nadal nie wystawał. Czyli na upartego pewnie da się jeszcze więcej🤔
|
|
|