Outlander II Ogólne - spanie w Outlander 2 DA SIĘ
Marcino - 28-10-2021, 11:58
krzychu napisał/a: | Ale ktoś lubi takie życie w kamperze ze wszystkimi ograniczeniami albo nie. Moim zdaniem nie ma sensu przekonywać kogoś w jedną albo drugą stronę |
Dokładnie, tak jest i się z tym zgadzam.
Krzychu , mam podobne przemyślenia jak twoje, a żona jako nauczycielka zaczyna myśleć inaczej bo ma więcej wolnego. I gada ze lasty sa fajne ale nie pojedziesz w takie dzikie miejsca np w Albania albo innych zakatkach europy. W dwie osoby moza to osobówka ogarnąć tzw zwiedzanie i spanie po hotelikach namiocie czy na tyle samochodu. z Rodzinka 2+2 gorzej.
krzychu - 28-10-2021, 12:46
Marcino napisał/a: |
a żona jako nauczycielka zaczyna myśleć inaczej bo ma więcej wolnego. |
No to ogólnie jest problem tego zawodu, że nauczyciel nie ma urlopu i musi wypoczywać wtedy jak jest najdrożej. Coś o tym wiem, ale na szczęście żona zakończyła ten rozdział w życiu.
Marcino napisał/a: | I gada ze lasty sa fajne ale nie pojedziesz w takie dzikie miejsca np w Albania |
https://www.itaka.pl/wyni...durres-province
Marcino napisał/a: | albo innych zakatkach europy. |
A bardziej dzikie to są objazdówki (też czasami bardzo niedrogo). W lastach jednak jest ważne to, że nie lecisz tam gdzie chcesz tylko tam gdzie jest w danym momencie tanio. Dla mnie zakątkiem był Oman, byłem tam jak plaże były dziewicze, spacerujesz godzinę i mijasz 2 osoby i ludzi z gór w terenówce, którzy przyjechali coś złowić, aby ludzie w wiosce mieli co zjeść. Przyglądają się z zaciekawieniem paniom w strojach...
Tak, że Europa (czyli mniej więcej to co ogarniesz samochodem lub camperem) to taka mało dzika i egzotyczna.
Potargany - 14-11-2021, 00:33
a ja tam jestem za takim sposobem tyle że outlander to maks na dwie osoby, zero rezerwacji wolność wyboru miejsca a co do prysznica był w juli na 12 v toaletę turystyczną też da się wcisnąć
|
|
|