To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Panowie i panie, jak tam ze sportem u was?

Krzyzak - 11-05-2007, 20:46

wyluzuj - nie mamy byc mistrzami swiata - zawsze mozesz stac na bramce
ja tez jestem koszowym patalachem, ale jakby wiekszosc byla za koszem, to tez bym gral
chodzi o to, by sie poruszac

futro68 - 11-05-2007, 20:53

Cytat:
No ja się właściwie tylko na siatę piszę:) No może jeszcze ping-ponga :wink:

oj święte słowa od razu mi się przypomina jak na studiach 2 lata przedekowaliśmy w sekcji ping-ponga - to były złote czasy najpierw browar w okolicznym barze a potem gra szła że ...... teraz oczywiście nie polecam w końcu mamy zrzucić to i owo

Anonymous - 11-05-2007, 23:44

ja jestem za - jesli chodzi o siatkowke i nozke, w kosza raczej kiepsko :D ale jesli zaistnieje potrzeba to i motywacja sie znajdzie :D
josie - 12-05-2007, 02:20

Krzyzak napisał/a:
zawsze mozesz stac na bramce

Hehe, ta pozycja mnie nie interesuje :P

akbi - 12-05-2007, 07:45

najwazniejsze... tak jak pisze Krzyzak ... aby sie poruszac, no i ... tez spotkac :)
mozemy zagrac 30 min w kosza, pozniej dla odpoczynku 3-setowy mesz w siate i na koniec 30 min w noge :)
tu nie chodzi o zwyciestwa, ale o przyjemnosc z wylanego potu :)

Anonymous - 12-05-2007, 11:35

Cieszy mnie duży odzew :) . Oczywiście możemy spróbować wszystkiego, ale z doświadczenia wiem, że najfajniej będzie się grało w nogę. Każdy kiedyś coś tam kopał na podwórku, więc są podstawy do dobrej zabawy :D . Dodam tylko, że po 15 minutach będziemy leżeć z wywalonymi jęzorami - dla mnie nie ma bardziej wyczerpującej gry halowej.
Widzę, że większości pasuje czwartek. Jest ktoś w ogóle chętny na wtorek? W związku z tragiczną frekwencją, o tym czy będzie sala dowiaduję z treningu na trening. Czyli wtorek jest pewny, a czwartek potwierdzę we wtorek. BTW dla mnie to jest k..wa skandal, żeby na uczelni, na której studiuje parę tysięcy ludzi nie było chętnych do grania... Ach, to pokolenie playstation i mp3...

Anonymous - 12-05-2007, 11:50

Ja mogę i we wtorek i w czwartek:D
Anonymous - 12-05-2007, 11:55

ja moge zarowno we wtorek jak i w czwartek :D

a na bramce chetnie stane - i to nie dlatego ze nie chce mi sie biegac - poprostu uwielbiam bronic :D

sruba - 12-05-2007, 13:32

ja tez moge i we wtorek.
dl;a mnie to bez roznicy w sumie kiedy.
a troche ruchu mi sie przyda :P

Krzyzak - 13-05-2007, 21:00

kurcze - we wtorek z Josim robimy autka... szkoda
Anonymous - 13-05-2007, 21:06

To cos wogole wypali czy nie?:)
Anonymous - 13-05-2007, 21:44

no wlasnie? ja juz piore dresy na wtorek :D a przez srode tez przeschna wiec i w czwartek moznabedzie popykac!!

to jak? konkrety! :D co gdzie i ile piwa bierzemy z soba?

Anonymous - 14-05-2007, 18:03

W takim razie wtorek. godz. 20, parking na tyłach hali przy wydziale farmacji AMG. Wjeżdża się od ulicy Mickiewicza, tuż za skrzyżowaniem z Hallera i wewnętrzną drogą objeżdża się salę. Przy wjeździe jest szlaban i cieć, ale zwykle jest otwarty albo otwiera go jak się zatrzyma pod. Jak nie chce otworzyć, to mu trzeba pomachać, w ostateczności wyjść i powiedzieć, że na sekcję kosza sie jedzie (a teoretycznie to trzeba mieć przepustkę, ale zwykle o tej porze kładą lachę). Ja po bronksach gram tylko w Hirołsów 3, poza tym wiadomo co wiozą pijani kierowcy :)
Anonymous - 14-05-2007, 21:21

To w co będziemy grać?:D
Anonymous - 15-05-2007, 00:30

ja mam semestralny bilet na ta trase ;D

a grac bedziemy w noge panie Czerwien :D
potem w siatke i w kosza - tak jak powiedziane wczesniej.

do zobaczyska!