To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - [Warszawa] Blacharz

Chooper - 19-10-2010, 10:49

Mam pytanie podobne jak mój przedmówca

czy ktoś z Was może coś powiedzieć o CARIMPEX AUTO CENTER z Białowieskiej 10?

.TM - 22-10-2010, 08:34

Czy mieliście przyjemność korzystać z serwisu blacharsko-lakierniczego ASO Mitsubishi w Warszawie, jeśli tak to który jest godny zaufania?
Tygr - 25-10-2017, 18:21

Gdzie w Warszawie i okolicach w sensownym stosunku ceny do jakości zabezpieczę antykorozyjnie samochód.
Paweł W. - 21-02-2018, 19:21

Witam,
Jeśli chodzi o naprawy blacharsko-lakiernicze swoje poprzednie dwa auta naprawiałem w Milanówku w firmie MILANO CAR.albo MILANO AUTO na Długiej 40. Kiedyś był to autoryzowany serwis OPEL, ja naprawiałem tam Lanosa po wypadku, robiłem generalny remont blacharki Poloneza "Borewicza", oprócz tego moi teściowie naprawiali tam swoją " flotę". Ceny do przyjęcia, czas naprawy, niestety, dość długi ale nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń do jakości naprawy.
Zamierzam teraz wstawić tam swojego Spacka, robiłem rekonesans w trzech warsztatach na Targówku i dwóch w Ząbkach. Jeden z warsztatów za lakierowanie saamej maski krzyknął mi 1200,00zł. Co kto lubi😕.

Pozdrawiam,
Paweł

Miku - 04-05-2018, 17:52

Gene, dalej polecasz serwis blacharski w Głoskowie ? Ostatnio trafiłem tam z Outlanderem, 1200pln za korozję na błotniku z wycięciem i rzeźbą (bo zamienników brak). Zastanawiam się jak z jakością.

[ Dodano: 04-05-2018, 17:53 ]
A może ktoś podzieli się kontaktem do dobrego blacharza ?