Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 05-07-2007, 17:44
może kogoś zainteresują te dwa
wprawdzie są na niemieckim ebay ale zerknąć można
http://cgi.ebay.de/Mitsub...1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/Mitsub...1QQcmdZViewItem
Hugo - 05-07-2007, 22:44
Jest kolejne CAO GTI Wygląda nieźle, nie jeździło po naszych "drogach", ale standardowo dzwon przodem był.
Anonymous - 06-07-2007, 01:38
Hugo napisał/a: | kolejne CAO GTI |
ciekawy, ciekawy... tylko szkoda że ostatnio większość sprzedawanych gti z początku produkcji jest, no oprócz gti Harpagana
Hugo - 06-07-2007, 08:34
ozz napisał/a: | tylko szkoda że ostatnio większość sprzedawanych gti z początku produkcji jest | Co w tym złego? Że stary czy jakaś wada wieku dziecięcego?
Rafal_Szczecin - 06-07-2007, 14:44
moze nie colt,ale u mnie w miescinie stoi czerwony lancer GTi ( ten z lat 88-92 ) na opych, wiem ze jego cena to 4500 tylko nie wiem czy jest zarejestrowany bo tera blach nie ma, ale cos mi swita po glowie, ze kiedys mial
Anonymous - 06-07-2007, 18:46
Hugo napisał/a: | Co w tym złego? Że stary czy jakaś wada wieku dziecięcego? |
nie że stary, bo przecież ile C5X w genialnym stanie jest i tak samo jeździ, chodzi o to, że początek produkcji auta dla producenta jest nie lada wyzwaniem i nie jest on w stanie wszystkiego przewidzieć i w każdych warunkach auto przetestować, dlatego zdażają się czasem jakieś niedociągnięcia mniejsze lub większe w zależności od marki pojazdu; w CA0 padają często sterowniki 1.6 z 92roku, wiem też, że zmieniano rozruszniki na mocniejsze, z rurkami czynnika chłodz. od klimy było coś nie tak i je przeprojektowali, ha nawet głupie "pinezki" do plaskitków wymienili na te z bolcami, jeszcze kilka rzeczy pewnie było, co nie zmienia faktu, że Colt był jednym z najbardziej niezawodnych aut w tych latach (i dalej jest) no i przez cło był autem dosyć drogim;
Hugo - 06-07-2007, 20:06
ozz napisał/a: | nie że stary, bo przecież ile C5X w genialnym stanie jest i tak samo jeździ, chodzi o to, że początek produkcji auta dla producenta jest nie lada wyzwaniem i nie jest on w stanie wszystkiego przewidzieć i w każdych warunkach auto przetestować, dlatego zdażają się czasem jakieś niedociągnięcia mniejsze lub większe w zależności od marki pojazdu; w CA0 padają często sterowniki 1.6 z 92roku, wiem też, że zmieniano rozruszniki na mocniejsze, z rurkami czynnika chłodz. od klimy było coś nie tak i je przeprojektowali, ha nawet głupie "pinezki" do plaskitków wymienili na te z bolcami, jeszcze kilka rzeczy pewnie było, co nie zmienia faktu, że Colt był jednym z najbardziej niezawodnych aut w tych latach (i dalej jest) no i przez cło był autem dosyć drogim; | Aha, dzięki za wyjaśnienie.
Rafal_Szczecin - 11-07-2007, 16:54
a patrzccie na tego wyglada ladnie, ale jak na moje oko, z przodem to i tak bylo cos robione
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3039896
Hugo - 11-07-2007, 18:06
Rafal_Szczecin napisał/a: | a patrzccie na tego | Fakt z przodem jest coś nie tak (nierówno spasowana maska). Ale szło by to poustawiać. Poza tym rzeczywiście ładny.
Anonymous - 14-07-2007, 14:09
witam wszystkich mam na imie janusz , monitorowalem wasze forum jakis czas zeby troszke o gti colcie sie dowiedziec
nosilem sie z zamiarem zakupu gti o ktorym piszecie w temacie na poczatku
mianowicie o tym
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2990027
bylem obejrzalem
auto bylo powaznie rozbite - całe malowane nieudolnie ;/ zchodzi klar , do tego nadal sa bable i diury , przednia szyba a raczej jj uszczelka odslania poprzedni kolor auta - tylni sierp lewy naprawiany przez jakiegos rzeznika ;/ ciezko to opisac
ksiazka serwisowa jest owszem ale do zeszlego roku i prawie zero najechanych KM
a tak to autko w stanie OK silnik ladnie chodzi but jest ostry skrzynia tez ok
niestety za te kaske w tym stanie sie niepolaszczylem - klasyk ale za duzo roboty
zero mozliwosci zbicia ceny , chyba ze po zmianie kol na inne od reno
aha i takei pytanie czy w coltach zawsze obrotomierz jest wywiniety na 9 tysiecy kiedy auto jest zgaszone ten mial taki widzimisie
Anonymous - 14-07-2007, 14:31
R6 napisał/a: | ksiazka serwisowa jest owszem ale do zeszlego roku i prawie zero najechanych KM |
bo w zeszlym roku zostal sprowadzony (potwierdza sie ze to ten z lublina)
R6 napisał/a: | aha i takei pytanie czy w coltach zawsze obrotomierz jest wywiniety na 9 tysiecy kiedy auto jest zgaszone ten mial taki widzimisie |
nie
Anonymous - 14-07-2007, 15:22
R6 napisał/a: | całe malowane nieudolnie |
czyli jednak nie było grafitowego lakieru w palecie do wyboru
Anonymous - 15-07-2007, 00:28
nie pisalem tego tak naprawde zeby goscia zgnoic etc bo autko jest kultowe ale no ludzie musza wiedzeic szukajac tego auta zeby ten model omijac - bo ja np dzis wywaliłem prawie 350 km na darmo a bylo mowione ze stan OK
Anonymous - 15-07-2007, 11:33
dobra robota R6,
na zdjeciach i w opise wszystko lsni z tego mi sie podoba ale skoro tak piszesz to wierze ci
Anonymous - 16-07-2007, 19:04
nie mam powodu zeby klamac chcialem kupic to auto bo silnik i skrzynie mialo ok - zapinalo ostro - niewypalilo a szkoda
moglem w sumie zrobic fotki rdzy na dachu malowanego zderzaka i lewego tylniego sierpa
moje obecne auto ma robione nadkola bo gniły ale tego niewidac tutaj bylo widac blache chamsko wspawana i pomalowana ;/
aha felgi sa pod kolor auta sa w kolorze takim dziwnym ni to zielen ni to braz ni to szary - wiec byly albo spawane albo krzywe - wkoncu ten model OZ wyglada kozacko w kazdym kolorze ;/ poco by bylo malowac
|
|
|