To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - Jakie najmniejsze felgi wejda do 1gen ?

Artii - 28-12-2005, 11:17

ChiKenn napisał/a:
Artii napisał/a:
wejda nawet 13 :)

a co na to tarcze hamulcowe?

No tego to akurat nie przewidzialem :oops:

Hubeeert - 28-12-2005, 14:05

Bartek Caps pokazał u mnie hamulce (tarcze) E39A :?:
Bartek - 28-12-2005, 14:21

Hmm powiem tyle: mam kpl. hamulcow od E39A i felgi 14" - jak zalozysz kola 14" na przod do Galusia Agusi bez uzycia brut-force to NAPRWDE sie zdziwie ;) - dla ulatwienia dodam, ze zmieniajac kola na letnie poprzedniej wiosny dosc paskudnie popsulem sobie paznokiec wsadzajac palec miedzy zacisk a felge.....tam naprawde nie ma miejsca....
Hubeeert - 28-12-2005, 14:23

Hmmm nie wiem Bartu¶ - może u mnie te słabsze wystepuj± z pierwszej serii E39A :?:
Anonymous - 28-12-2005, 21:43

Polecam Ci nie robic tak zeby kolo bylo wysadzone jak najbardziej na zewnatrz ale tak zeby przy szerokiej feldze srodek kola pozostal w tym samym miejscu. Jesli wywalisz kolo na zewnatrz bedzei to wygladac super ale pogorszy se prowadzenie na koleinach, w zakretach itp, poza tym bedzeisz wymienial drazki, koncowki, sworznie, duperele zawieszenia 4 razy czesciej.

peace:)

Anonymous - 28-12-2005, 23:46

ChlewioR napisał/a:
Polecam Ci nie robic tak zeby kolo bylo wysadzone jak najbardziej na zewnatrz ale tak zeby przy szerokiej feldze srodek kola pozostal w tym samym miejscu. Jesli wywalisz kolo na zewnatrz bedzei to wygladac super ale pogorszy se prowadzenie na koleinach, w zakretach itp, poza tym bedzeisz wymienial drazki, koncowki, sworznie, duperele zawieszenia 4 razy czesciej.

peace:)

no problem, buduje to auto zeby wyjechac raz na tydzien.