To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Misie zimowa pora

Grze¶ku - 31-12-2005, 14:20

jak na Syberii :mrgreen:

Lubelszczyzna ¶nieżna umiarkowanie, bez tendencji to zasypywania ¶niegiem po pachy.
Sylwester zapowiada się nieĽle, tzn procentowo b.dobrze więc mi¶ka profilaktycznie schowana do garażu. Pokropię j± szampanem o północy, a niech ma i ona :)

Krzyzak - 31-12-2005, 16:57

A oto Galu¶ - to zdjęcie z dzi¶ z Malborka (przez szybę i kraty balkonowe - st±d kiepska jako¶ć):

a to poprzednia zima, ale już w tym roku - z marca (w Gdańsku tym razem):

Anonymous - 02-01-2006, 09:25

Ja mam tylko ¶niegowe zdjęcia Mi¶ka, jak byłem w Rybniku. No ale tam dopiero co spadł ¶nieg, więc jest go trochę mało.

Zdjęć u siebie narazie nie zrobiłem, ale w sylwestra było ok. 50 cm ¶niegu. Na szczę¶cie zaczyna powoli topnieć :)

Student - 02-01-2006, 14:36

A w Markach pod W-w± jest super, napadało ¶niegu fajnie się od¶nieża szczególnie jak trzzeba kilka razy dziennie naprawdę to lubię, w niedzielę zrobiłem kulig po lesie i było ekstra najbardziej cieszył się 3letni syn aż piszczał jak po lesie ¶migali¶my. Powiem wam że Cari zaskoczyła mnie na plus szła jak ruski czołg po błocie z wyj±tkiem ostatniego wjazdu na asfalt gdzie trzeba było przebić sie przez górę sniegow± i trzoche sie zawachalem, ale 2 razy wsteczny i poszedł do przodu. Panowie Cari ze swoj± mas± i Dębica Frigo to rewelacja. Seat Cordoba zdechł w przedbiegach.