Komputery, RTV, AGD, Komorki - Ustawienie FIREFOX
krzysio1972 - 19-07-2007, 20:22
arturro napisał/a: | ale ja niechce zakladek [..] natomiast w FF nic sie nie przesuwa i adresow trzeba szukac, dodatkowo lista zasmieca sie dziwnymi linkami. |
Bo ma zajebista funkcjonalnosc w postaci 'zakladki osobistej', ktora widac w przegladarce jak _toolbar_. Tak jak pisal Akbi jedno klikniecie i masz otwarta strone, po co rozwijac liste, ktora i tak predzej czy pozniej zniknie. Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany.
Ale w sumie rozumie sile przyzwyczajen
Ja jak zostalem zmuszony do uzywania IE, to pierwsza rzecza jaka zrobilem byla instalacja IETabs, ale to i tak na wiele sie nie zdalo, szlak mnie trafia do dzisiaj, ie7 niewiele zmienilo.
Anonymous - 20-07-2007, 01:26
nie ma opcji zmiany tego i tyle.
ie i ff maja swoje niuanse i kazdy dziala troche inaczej co jednym sie podoba a drugim nie. w ff nie ustawisz innego sposobu kolejkowania listy.
turek61 - 20-07-2007, 12:25
krzysio1972 napisał/a: | Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany. |
Ja mam Carisma i wszystko co związane z Mitsubishi tylko do logowania klikam raz bo jestem strasznie leniwy
Anonymous - 20-07-2007, 23:51
A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa - cóż musiałem zmienić swoja wersje 3.0 na 7.5
turek61 - 21-07-2007, 17:01
dm17 napisał/a: | A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa |
No to chyba kliknąłeś u niego na POMÓGŁ
|
|
|