Podkarpackie - SPOT MITSU PODKARPACIA
Monia - 02-08-2007, 21:42
a potem wszyscy nad Solinke na "Szpycharke" na C-BOOL'a taka imprezka Mitsu ze ajj
kielurkk - 02-08-2007, 22:00
Kurczę chciałbym bardzo tym bardziej że niedaleko ale mam zaplanowany urlop od piątku i niestety w druga stronę. Dzięki za zaproszenie i informację, może następnym razem
gulgulq - 03-08-2007, 07:29
Misiaki, zróbmy listę chętnych:
1.Monia
2. cyklista
3. gabi
4. Jeremy79
narazie tyle znalazłem sprawdzonych.
Kto chętny niech kopiuje spis i się dopisze .
Co do mnie to mam wyjazd w górki - w końcu uadło mi się dzień wolnego uzyskać - będe w bieszczadach wiec jak zlot przeniesie się nad Solinę napewno zaglądniemy. A jak gdzieś indziej się zaczepicie to w drodze powrotnej wstąpie. Jedynie niech ktoś na PW puści mi numer telefonu tak żebym wiedział do kogo zadzwonic i popytać sie gdzie jesteście.
Anonymous - 03-08-2007, 17:21
Jeśli się nic nie zmieni to pojawie się na kwilke
Anonymous - 03-08-2007, 18:35
Coś cienko z chętnymi a niedziela tuż, tuż. Ruszać kto piękny i młody bo mnie tylko "i" zostało.
Anonymous - 03-08-2007, 20:18
Może i bym przyjechał - jak znajdę czas
Monia - 03-08-2007, 20:24
porazka... Rozumie kobiety jak by były niezdecydowane ale Faceci !!! O rany ta chociaż na godzinke,,,a potem każdy w swoja strone... Czemu nam z Podkarpacia tak ciężko się zebrać
Jeremy79 - 04-08-2007, 13:22
To jak jest ze spotkaniem?
Bo jutro pierwszy mecz na Arenie i nie wiem jak sie ustawic.
saphire - 04-08-2007, 16:10
Ja niestety jestem uziemiony na weekend i bez miśka - pożyczyłem auto kumplowi bo miał brata do ślubu wieźć a coś z ich zamówionym autem nie wyszło i zostali na lodzie z samymi trzydrzwiówkami więc miś musi pełnić honory. W zamian mam na weekend Astrę II OPC i trochę ją sobie ujeżdżam ale wolę się nie wypuszczać poza miasto cudzym autem tak że niestety ale się nie pojawię tym razem...
Monia - 04-08-2007, 17:23
Saphire przyjedz..nawet inna marka będziemy wiedziec co i jak i dlaczego
cyklista - 05-08-2007, 00:47
Przyjeżdzajcie kto moze i czymkolwiek może.
I nie zapomnijcie zabrać jakiejś kiełbaski na ognisko, mam nadzieje że jakieś zrobimy.
saphire - 05-08-2007, 09:05
No zobaczę - może kumpel mi auto odstawi przed obiadem to wtedy wpadnę miśkiem ale jego OPC nie chcę jechać w trasę bo ona jakaś dziwna jest ciągnie ostro ale... spod dekla olej puszcza, łożysko oporowe sprzęgła już zaczyna hałasować, skrzynia ciężko i ciasno chodzi że dwójkę trzeba szukać, kapcie za szeroki i na nierównym lub z koleinami ściąga piekielnie na bok aczkolwiek kółka 17" i profil chyba 35 ma tak że trzeba kierownicę dwoma rękami mocno trzymać, samo wspomaganie kierownicy cieniutko działa, od czasu do czasu na chwilę zapala się CE, opony wyząbkowane i huczą i wogóle jakies siermiężne to auto - zegary białe i podświetlane (SIC!) kremowymi żarówkami... generalnie już wiem że sobie nigdy nie kupie Astry OPC choć z pozytywów to ma porządne hamulce Brembo... Ta OPC to sprowadzona jakieś 4 miechy temu ale jeszcze jest przy niej conieco do zrobienia...
Jeremy79 - 05-08-2007, 09:49
Przykro mi ,ale ja odpadam z przyczyn ode mnie niezależnych.
Moja żona jest w ciąży i czuje się dzisiaj niespecjalnie dobrze. Także muszę zostac w domku i czuwac nad nia i nad moim malenstwem:)
Ale jestem z wami całym sercem.
Pozdrawiam
gulgulq - 05-08-2007, 11:24
.. ja będę bez rodzinki... ..udło mi sie tak poukładac i poprzekładc że się uda przyjechać...
Monia - 05-08-2007, 12:12
No to super :D:D hm m szkoda, tylko ze tylu zalogowanych "mitsumaniaków" a chęc na spotkania mała... no cóż przyjedziemy zobaczymy pogadamy i odjedziemy...uważam ze gdyby ktoś chciał to nawet tą godzine by wygospodarował no ale... Pozdr:)
|
|
|