Forum ogólne - Mitsu taxi
pierafal - 04-08-2007, 22:26
A spotkał ktoś mitsu-radiowoz ? Ja widzialem carisme z kogutami w stolicy.
To dopiero rarytas
arekp - 05-08-2007, 01:09
W Szczecinie widzialem kilka razy Carisme Straz na Goleniowskich numerach.
Maryjon - 09-08-2007, 22:29
Carisma w Warszawie na posterunku przy rondzie Starzyńskiego garażuje.
Dziś widziałem na BP Sigmę na taksówce -> żółta maska - żółte paski -> myła się.
Nie zdążyłem zrobić fotki niestety - ale dość oryginalny wygląd.
Anonymous - 10-08-2007, 18:23
Tę policyjną Carismę widać było w Warszawie dość często, bo robiła ona za "reprezentacyjny" radiowóz. Teraz w tym celu kupują Laguny - mają chyba gust podobny do mojego
KarolS - 13-08-2007, 14:29
Dokładnie tak jak piszesz Alek.
Carisma była ich "reprezentacyjnym" pojazdem. Mieliśmy okazję nią jeździć na jednym ze zlotów MKP(wtedy chyba na Szyszkowej)
A co do taksówek, to po Wawie krąży też zielony EA sedan 97-98 (prawdopodobnie zagazowane 2 litry), na dość nieciekawych alusach. Często go widuję we Włochach.
Anonymous - 02-11-2007, 14:17
MaRIo_ napisał/a: | chrystian87 napisał/a:
ja w Lbn nie widziałem na 100% zadnej cari taxi, nie przypominam sobie jakiego kolwiek misiubisi...
Ja widziałem i to już kilka razy Carisme taxi |
Już widziałem dwie:) białą i berzową:) a propo białych cari czesto w okolicach miasteczka widze taką lekko ale ładnie stuningowana cari z takimi duzymi chińskimi znaczkami....wygląda bardzo ładnie:)
Cezar - 02-11-2007, 14:26
chrystian87 napisał/a: | lekko ale ładnie stuningowana cari z takimi duzymi chińskimi znaczkami |
Cari klubowicza Geloo_Jedi
akbi - 02-11-2007, 16:28
W Gdańsku też śmiga Cari na taksówce ....jaka szkoda autka
Anonymous - 02-11-2007, 19:25
Cezar napisał/a: | chrystian87 napisał/a:
lekko ale ładnie stuningowana cari z takimi duzymi chińskimi znaczkami
Cari klubowicza Geloo_Jedi |
Pogratulować cari i gustu:) miło widzieć na ulicach Lublina stuningowany samochód który nie jest VW golfem i jest b. ładny:) wygląda troche jakby był z "Szybkich i wściekłych" lub należał do jakiegoś japońskiego gangu To takie moje pierwsze skojażenie gdy ja zobaczyłem gdy mi śmignęła na ul. sowińskiego
stanik - 02-11-2007, 22:16
a ja ostatnio widziałem w wawie Lancera sedan na taxi. Generacja ta co właśnie skończyli ją produkować. Kolor wiśniowy.
Pozdrawiam
|
|
|