Outlander I Ogólne - Outlander 2.0 Invite 136 KM - rady i porady - PILNE !!!
Anonymous - 12-01-2006, 21:10
No i gitara. Na pewno będziesz zadowolony. Jak już sfinalizujesz wszystko to zrób sesję fotograficzną i wrzuć na forum.
Anonymous - 13-01-2006, 07:08
Dołóż "dychę" i masz Wersję Intense Dakar z rocznika 2006 - wyposazenie o wiele bogatsze, ładniejszy wizualnie i rok młodszy, także modelowo. Tylko trzeba pewnie trochę poczekać.
JCH - 13-01-2006, 21:41
Borys! napisał/a: |
Pierwsze wrazenia:
1. Wizulanie - piekny(Ocena:5);
2. Co do bagaznika to mieliscie racje - nadaje sie tylko na aktowke i laptopa (pomimo 400L) - (ocena:3+).
3. Silnik: 136KM starcza na spokojna i szybka jazde - niejmniej jednak na duze szalenstwa to troche malo (4+) .
4. Nie testowalem w terenie takze nie moge nic powiedziec - nie potrzebuje do jazdy terenowej.
5. Bardzo sztywny i bardzo dobrze trzyma sie drogi - jakby pod asfaltem byl magnes (ocena:4+++).
6. Troche ubogi w wersji Invite - brak komputera, halogenow czy podgrzewanych siedzen(ocena:3+).
7. Prawdopodobnie wstapie do Waszego klubu Mitsumaniakow - bardzo duzy upust, mila atmosfera w salonie i faktyczna chec sprzedania auta klientowi (salon w Bydgoszczy) |
Ciekawe jak oni wycisnęli te 400 litrów z tego bagażnika - chyba nalali wody
To, że trzyma się drogi to prawda. Krótko bo krótko ale miałem okazję jeździć wersją 2,4. Nie żałowaliśmy gazu i hamulców. Czuć wyraźnie, że 4x4 trzyma się lepiej w zakręcie. Ciekaw jestem Twoich opinii Fido na ten temat, na ile przydaje się to w codziennej jeździe. I czy byłoby to priorytetem przy zakupie auta? Ale to na osobny wątek, bo ..... bo ostrzeżenie można zarobić od Admina Extermisty
A z ciekawości zapytam jaki upust daje Salon w Bydgoszczy za wstąpienie do Klubu? Może też bym wstąpił
Matejko - 13-01-2006, 21:54
napisze ze z ciekawosci na przegladzie zajrzalem do salonu patrze stoi outlander, no to pierwsze co pamietajac co Fido napisal lece do bagaznika, otwieram i po opiniach spodziewalem sie duzo duzo mniejszego kufra, a tam bagaznik jak bagaznik dla mnie wystarczajacy, za to robiac moj test na ilosc miejsca (mam 193cm wzrostu) - wsiadam z przodu, ustawiam fotel najblizej kierownicy dla siebie zachowujac wystarczajaca ilosc miejsca i komfortu no i wysiadam i wsiadam do tylu a tam tyyyyyyyyyle miejsca
Anonymous - 14-01-2006, 07:53
Matejko napisał/a: | napisze ze z ciekawosci na przegladzie zajrzalem do salonu patrze stoi outlander, no to pierwsze co pamietajac co Fido napisal lece do bagaznika, otwieram i po opiniach spodziewalem sie duzo duzo mniejszego kufra, a tam bagaznik jak bagaznik dla mnie wystarczajacy |
Hehehe jednym słowem zasiałem popelinę
Matejko - 14-01-2006, 08:58
Fido__ napisał/a: | Hehehe jednym słowem zasiałem popelinę |
rozni ludzie rozne wymagania...
Anonymous - 20-11-2006, 22:24
Borys! napisał/a: | Witam
Prawdopodobnie wstapie do Waszego klubu Mitsumaniakow - bardzo duzy upust, mila atmosfera w salonie i faktyczna chec sprzedania auta klientowi (salon w Bydgoszczy).
Pozdrawiam
Borys |
Witam, i jak kupiłeś tego Outlandera?
Jeśli tak to podziel się wrażeniami.
Pozdrawiam
|
|
|