To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Veyron w Polandzie ??

Chooper - 09-08-2007, 21:37

Krzyzak napisał/a:
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa :)

to gość wyszedł troche na frajera, bo widac nie ma pojęcia o tym, że dla wymagających klientów robi się to auto na indywidualne zamówienie, uwzględniając kolor tapicerki, metale szlachetne zastosowane do wykończeń i wiele wiele innych, stąd ten okres oczekiwania

Krzyzak - 09-08-2007, 21:52

szczegolow nie znam, ale wierz mi - jest to osoba ktorej klasy moze wielu pozazdroscic i na pewno robiac taki gest nie wyszedl na frajera
Chooper - 09-08-2007, 22:08

Darku nie ma sie co rozwodzić, nie kupił i tyle ;)

Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km

a ja czytałem ,ze po oporach to potrafi łykać 180/100, co przy założeniu, że byłoby w PL takich więcej, to na serio dałoby mi do myslenia u uruchomienie stacji Veyron Poetroil, i sprzedawaniu jakiejś herbaty za promocyjną cenę :lol:

Anonymous - 09-08-2007, 22:13

NO a ja myslalem ze POLACZKOW nie stac na takie furki a tu prosze tylko co na to powiedza handlarze?? heh
Anonymous - 09-08-2007, 22:26

Pewnie bite z Niemiec sprowadzone ;)
Anonymous - 09-08-2007, 22:30

Krzyzak napisał/a:
A poza tym sa w naszym kraju bogaci ludzie, dla ktorych wydanie miliona nie jest problemem. Znam nawet jednego takiego, ktory nie kupil Maybacha - bo kazali mu na niego czekac...
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa

Bogaty człowiek, naprawdę bogaty,,,, nie jakiś nowobogacki łeb który myśli że jak ma milion dwa czy pięć to mu wszystko wolno i na siłe udowadnia swoją wyższość nad innymi - to burak,,, ten naprawdę bogaty zrozumie że musi poczekać i nie obraża się jak ten który dziś ma ( najpewniej z zaciągniętego kredytu) a jutro komornik zabierze wszystko - znam takich co jeździli krótko furkami za 1,5 bańki a dziś na utrzymaniu mamusi staruszki, ten naprawdę bogaty wie że ma kasę i wie czego chce i czekanie to dla niego przyjemność, tak to jest w życiu kolego, to skromni grzeczni i bardzo inteligentni ludzie którzy poprostu mają kasę

Anonymous - 09-08-2007, 23:13

mam podobne wrazenie co axer, wiadomo ze aby dostac taka zabawke trzeba poczekac (co tu pisac o maybachu skoro na outlandera trzeba czekac),
maybachy to nie proszek ktory stoi na polce (tym bardziej ze wszystko jest dobierane indywidualnie), a to ze twoj znajomy "strzelil focha" bo nie dostal co chcial to tylko swiadczy o nim, ja tak odebralbym taka osobe.
oczywiscie to tylko dywagacje na ten temat bo nie znam tej osoby.

Krzyzak - 10-08-2007, 09:40

panowie - luz, chodzi o osobę z 4 miejsca najbogatszych Polaków wg Wprost, gdzie majatki liczy sie w miliardach a nie milionach
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz

Anonymous - 10-08-2007, 09:51

Simones napisał/a:
Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km

Ja bym gaz założył 8)

yaro1976 - 10-08-2007, 10:57

Ficu865 napisał/a:
Simones napisał/a:
Simones napisał/a:

Ja bym gaz założył 8)

Ficu no to pojechałeś!! :P rozbawiłes mnie do łez :mrgreen:

mlun - 10-08-2007, 13:28

O to chodziło:P Tylko jest jedno przeciwskazanie-gdzie zamonotwać butlę:P?
Anonymous - 10-08-2007, 18:19

Krzyzak napisał/a:
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz
Też podejrzewam że chodziło o kaprys - wejść do salonu, powiedzieć: jednego Maybacha proszę!, potem obrazić się że nie mają i wyjść trzaskając drzwiami.
Karwoś - 11-08-2007, 08:24

Ja bym CNG założył - jaka oszczędność :D a butle na przyczepce za sobą bym woził :D .
mlun - 11-08-2007, 12:27

Tak i jeszcze się okarze że ten co wchodził po tego maybacha tak naprawde nie ma kasy tylko chciał się poczuć jakby ją miał:P
Anonymous - 12-08-2007, 14:03

Jak dla mnie to w tym przypadku zachował się jak nowobogacki chłopek. W tym przypadku.