Forum ogólne - Veyron w Polandzie ??
Chooper - 09-08-2007, 21:37
Krzyzak napisał/a: | To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa
|
to gość wyszedł troche na frajera, bo widac nie ma pojęcia o tym, że dla wymagających klientów robi się to auto na indywidualne zamówienie, uwzględniając kolor tapicerki, metale szlachetne zastosowane do wykończeń i wiele wiele innych, stąd ten okres oczekiwania
Krzyzak - 09-08-2007, 21:52
szczegolow nie znam, ale wierz mi - jest to osoba ktorej klasy moze wielu pozazdroscic i na pewno robiac taki gest nie wyszedl na frajera
Chooper - 09-08-2007, 22:08
Darku nie ma sie co rozwodzić, nie kupił i tyle
Simones napisał/a: | pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
a ja czytałem ,ze po oporach to potrafi łykać 180/100, co przy założeniu, że byłoby w PL takich więcej, to na serio dałoby mi do myslenia u uruchomienie stacji Veyron Poetroil, i sprzedawaniu jakiejś herbaty za promocyjną cenę
Anonymous - 09-08-2007, 22:13
NO a ja myslalem ze POLACZKOW nie stac na takie furki a tu prosze tylko co na to powiedza handlarze?? heh
Anonymous - 09-08-2007, 22:26
Pewnie bite z Niemiec sprowadzone
Anonymous - 09-08-2007, 22:30
Krzyzak napisał/a: | A poza tym sa w naszym kraju bogaci ludzie, dla ktorych wydanie miliona nie jest problemem. Znam nawet jednego takiego, ktory nie kupil Maybacha - bo kazali mu na niego czekac...
To dopiero policzek dla Mercedesa - wg nich kazdego, kto pyta o cene to na niego nie stac. A tu przychodzi facet i pyta na kiedy bedzie. Jak kaza mu czekac, to zwyczajnie ich olewa |
Bogaty człowiek, naprawdę bogaty,,,, nie jakiś nowobogacki łeb który myśli że jak ma milion dwa czy pięć to mu wszystko wolno i na siłe udowadnia swoją wyższość nad innymi - to burak,,, ten naprawdę bogaty zrozumie że musi poczekać i nie obraża się jak ten który dziś ma ( najpewniej z zaciągniętego kredytu) a jutro komornik zabierze wszystko - znam takich co jeździli krótko furkami za 1,5 bańki a dziś na utrzymaniu mamusi staruszki, ten naprawdę bogaty wie że ma kasę i wie czego chce i czekanie to dla niego przyjemność, tak to jest w życiu kolego, to skromni grzeczni i bardzo inteligentni ludzie którzy poprostu mają kasę
Anonymous - 09-08-2007, 23:13
mam podobne wrazenie co axer, wiadomo ze aby dostac taka zabawke trzeba poczekac (co tu pisac o maybachu skoro na outlandera trzeba czekac),
maybachy to nie proszek ktory stoi na polce (tym bardziej ze wszystko jest dobierane indywidualnie), a to ze twoj znajomy "strzelil focha" bo nie dostal co chcial to tylko swiadczy o nim, ja tak odebralbym taka osobe.
oczywiscie to tylko dywagacje na ten temat bo nie znam tej osoby.
Krzyzak - 10-08-2007, 09:40
panowie - luz, chodzi o osobę z 4 miejsca najbogatszych Polaków wg Wprost, gdzie majatki liczy sie w miliardach a nie milionach
nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz
Anonymous - 10-08-2007, 09:51
Simones napisał/a: | Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
Ja bym gaz założył
yaro1976 - 10-08-2007, 10:57
Ficu865 napisał/a: | Simones napisał/a: | Simones napisał/a:
pozera 40,4l/100km w miescie, a podczas jazdy na pełnym gazie samochód spala ok. 125 l/100 km |
Ja bym gaz założył |
Ficu no to pojechałeś!! rozbawiłes mnie do łez
mlun - 10-08-2007, 13:28
O to chodziło:P Tylko jest jedno przeciwskazanie-gdzie zamonotwać butlę:P?
Anonymous - 10-08-2007, 18:19
Krzyzak napisał/a: | nie mnie oceniac jego zachowanie - widac mial taki kaprys i juz | Też podejrzewam że chodziło o kaprys - wejść do salonu, powiedzieć: jednego Maybacha proszę!, potem obrazić się że nie mają i wyjść trzaskając drzwiami.
Karwoś - 11-08-2007, 08:24
Ja bym CNG założył - jaka oszczędność a butle na przyczepce za sobą bym woził .
mlun - 11-08-2007, 12:27
Tak i jeszcze się okarze że ten co wchodził po tego maybacha tak naprawde nie ma kasy tylko chciał się poczuć jakby ją miał:P
Anonymous - 12-08-2007, 14:03
Jak dla mnie to w tym przypadku zachował się jak nowobogacki chłopek. W tym przypadku.
|
|
|