Kujawsko - Pomorskie - Pogrzeb Marcina
Anonymous - 14-08-2007, 13:37
Msza za Marcina odbędzie się w czwartek, 16. sierpnia o godzinie 9:00 w Bydgoszczy przy ulicy Jaskółczej.
Pogrzeb tego samego dnia o godzinie 10:00 na cmentarzu przy ulicy Kcyńskiej.
Anonymous - 14-08-2007, 14:05
Również będę
Anonymous - 16-10-2007, 17:34 Temat postu: STRASZNA WIADOMOŚĆ NA PRZYWITANIE W KRAJU WITAM
To co zastałem tutaj doprowadziło mnie do wewnetrznego wstrzasu i szoku, dopiero teraz wruciłem z zagranicy i dopiero teraz miałem dostep do internetu ,a tu czeka na mnie taka straszna wiadomosc . Znałem sie z Marcinem spotykalismy sie wielokrotnie czesto wymienialismy sie spostrzezeniami , poznałem jego jego dzieci i tym bardziej nie umiem zrozumiec jak takie nieszczescie mogło spotkac takiego wspaniałego człowieka ,nie rozumiem i chyba nikt z was ktorzy napewno mieli okazje spotkac tego człowieka zachodzi głowe dlaczego on .
JACA_1978 - 08-03-2008, 21:24 Temat postu: obwodnica stryszek biale blota przepraszam ze nawiazuje to w tym temacie ale niestety nie zyje moj kolega z firmy
tylko chcial zjechac do bohametu w piatek o 8 mej mial rozpoczac prace nie udalo mu sie
( koles uderzyl go w tyl i wystawil na tira z naprzeciwka )w tym miejscu gdzie zjechal w ciagu tygodnia bylo okolo 4 stluczek ta byla najpowazniejsza
nasi probowali lomami otwierac drzwi ale nie dalo sie ja sam dzien wczesniej widzailem stluczke 4 aut
ten odcinek jest fatalny az do zielonki
prosze was o szczegolna ostroznosc od bialych do stryszka
w czwartek sam bym nie zostal w bialych na krzyzowce wciagniety pod naczepe
widocznie niektorzy stwierdzili ze jest juz wiosna
|
|
|