To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.

Anonymous - 24-05-2007, 11:54

Moze polecicie jeszcze kogos do blacharki/lakiernictwa???
miszkin - 28-05-2007, 23:42

Mogę tylko się przyłączyć do przedmówców - panowie Waldek i Tomek z Puławskiej rządzą :twisted:

Mój Miśq czuje się tam jak u siebie (co nie znaczy, że tak często tam bywa :D )

Anonymous - 29-05-2007, 18:10

USUNĄŁEM CO POLECIłEM KIEDYś BO CZAS ZWERYFIKOWAł MOJE POGLąDY.
Anonymous - 03-06-2007, 07:48

Gene napisał/a:
Polecam dobry autoryzowany serwis mechaniczny i blacharski.
http://www.mitcar.pl

Chyba żartujesz. Większych złodziei nie dane mi było spotkać. Kupiłem u nich Carisme i w okresie gwarancji u nich musiałem serwisować. Próbowali mi wmówić konieczność wymiany klocków, które były wymieniane 2 miesiące wcześniej, uzupełniali olej wkładając bagnet i natychmiast go wyjmując i wiele podobnych "kwiatków".
Robili to miedzy innymi Panowie, którzy obecnie są właścicielami AutoTW (rozpoznałem ich na zdjęciach). Być może gdy rozkręcili własny warsztat to wyporządnieli.

Gene - 04-06-2007, 09:10

Ale lol,
kazdy ocenia po swojemu.
p.s. Jesli nie byles zadowolony mogles zmienic serwis. Jest kilka innych ASO w Warszawie.

luk_szc - 04-06-2007, 10:28

Dokładnie - każdy ma jakieś własne zdanie o danym warsztacie - ja mam akurat o Mitcar i AutoTW jak najlepsze zdanie . Servisuje w Mitcar od 5 lat i nie miałem żadnych kłopotów - obecnie byłem klientem AutoTW u panów , których znam z Mitcar i mam podobne wrażenia .
A tak na marginesie - ile czasu trzeba by na bagnecie pojawił się odpowiedni wskaz oleju ???
Klocki rzecz względna - jeden uważa że pojeździ jeszcze na nich 10000 tyś/ km a drugi je wymieni bo tak bezpieczniej . Przez dwa miesiące to i ja zarżnąłem klocki :)

Anonymous - 04-06-2007, 11:02

Znam takich ktorzy sprawdzali poziom oleju, odpalali sielnik, gasili i znowu sprawdzali. Wleli chyba z 5l za duzo a na bagnecie i tak nic nie zobaczyli. Nie wiem, ale wydaje mi sie ze przestalil lac ze strachu :mrgreen:
Co do klockow to mi w AutoGT tez sciamniali. Wymienili mi klocki z przodu i powiedzieli ze na tyle pojezdze jeszcze gora 6tkm (za tyl chcieli cos ponad 600). Kupilem komplet klockow za okolo 100zeta (nie pamietam firmy ale wybieralem jedne z drozszych). Pojezdzilem jeszcze okolo 10tkm a nastepnie pojechalem do kumpla na warsztata zrobic podmianke. Okazalo sie ze klocki z tylu nie sa wytarte nawet w polowie (mialem przejechane ponad 70tkm).

Pozdrawiam
J.

sterydzik - 25-06-2007, 14:13

A czy mial ktos do czynienia z serwisem 'C&S Auto Serwis' na ul. Hipotezy ??
Anonymous - 28-07-2007, 19:52

Nie wiem czy dobry temat, ale ja mogę polecić warsztat CAR-AUDIO. Warszawa Wawer szczegóły na http://car-hifi.pl/ dzisiaj byłem wszystko pełna profeska dobrze mi doradzili co i jak wszystko na miejscu pomontowali - generalnie jestem bardzo zadowolony, no i ceny bardzo przystępne :)
Anonymous - 29-07-2007, 22:03

Panowie a ktory z tych mech w wawie polecacie na sprawdzenie auta tuz przed kupnem chodzi mi o zawieszenie mchanike itp kompletnie sie na tym nie znam i potrzebuje dobrego mech po tym co tutaj przeczytalem mysle ze podjade do AutoTW
Anonymous - 06-08-2007, 21:38

Qrcze byłem dziś w Auto TW i pocałowałem klamkę - urlop od 30.07 do 19.08
:cry: wyjeżdzam 16 i gdzie ja teraz mam zrobić przegląd mojej Cari przed urlopem ? Czeka nas kawał jazdy bo mamy jechać nad morze.
Wymiana oleju sprawdzenie płynów i całego zawieszenia potrzebna jak na lekarstwo

Do chłopaków z Auto TW mam zaufanie.. Kogo możecie polecić na Ursynowie?

Gene - 07-08-2007, 11:15

Do Mitcaru zadzwon ...tylko najpierw zapytaj o cene. Wszyscy wiemy jak to w ASO jest.
Sienio - 22-08-2007, 16:47

Dziś byłem w AUTO TW w W-wie ul. Puławska 334 dla zlokalizowania nienormalnego stukania z podwozia auta. Jeden z mechaników już po przejechaniu 200m wiedział gdzie szukać przyczyny. Usterkę usunął w 10 min na kanale po zdjęciu koła. Podziwiam ich fachowość i profesjenalizm. Polecam tą firmę wszystkim nie tylko właścicielom miśków.
Odkąd skończyła mi się gwarancja tam robię wszystkie przeglądy i naprawy.

Anonymous - 12-09-2007, 10:26

AUTOTW rządzi, sam tam robię, co się da...Szukam teraz dobrego specjalisty od diesla, co by mi pomógł zdiagnozować jedną rzecz. macie kogoś w Warszawie?
Anonymous - 02-10-2007, 19:49

a co sądzicie o http://www.autojapan.com.pl/ ?
Chyba niedługo do nich zawitam bo mam najbliżej ale ciekawy jestem opinii.