Łódzkie - Kolezanki i Koledzy - Żenie się - Podziękowania
piotruś - 10-09-2007, 13:45
Cieszę się że wchodzisz w związek z ukochaną ale trasa którą podaleś (w końcowym etapie) jest do zmiany ponieważ ul. Mielczarskiego jest tylko w jednym kierunku tz. pod prąd .-ul .Sikorskiego rownież jeden kierunek, w dodatku to jest b.krótka ok.200mb.i mogą się nie pomieścić samochody .Być może i ja przyjade .
Anonymous - 17-09-2007, 18:07
jezeli nic sie nie zmieni to z zona bedziemy
Anonymous - 25-09-2007, 19:40 Temat postu: Najdroźsi Naprawde milo mi, ze do grona osob zainteresowanych dolaczyly kolejne osoby.
Jedna z osob zaproponowala spotkanie osobiste gdzies na miescie aby sie chociazby poznac.
Oczywiscie wszystko jest do zrealizowania.
Bardzo prosze o propozycje spotkania, godzine i miejsce.
Ja osobiscie sie dostosuje.
Ale zeby nie bylo, ze zwalam wszystko na Wasze barki to proponuje
29.09.07 o godz. 19.00 pozostaje teraz kwestia miejsca.
Serdecznie prosze o sugestie!
Anonymous - 27-09-2007, 21:24
toż to pierwszy dzień mojego urlopu, obmyję Sisię i będę. xD
Anonymous - 28-09-2007, 09:28
Misiek dojechał w końcu po 5,5 miesiacach oczekiwania , więc na 100% jestem.
Sz@kal - 30-09-2007, 14:52
Ja niestety nie wpadne - 6 października przyjeżdża do mnie Eclipse a więc siła wyższa mnie trzyma
Pozdro.
Anonymous - 03-10-2007, 20:07
Hej!
Chętnie się przyłącze i może zwerbuję narzeczoną to stawimy się dwoma Miśkami SS i Lancer a że jestem ze Zgierza to po przejrzeniu trasy niestety musimy ją zmienić ponieważ nie przejedziemy 3 maja w dół bo przez remont ul.1 maja jest zamknięte skrzyżowanie więc spod kościoła trzeba będzie w lewo następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemy na długiej i tam cały czas prosto przez rynek i wylądujemy na aleksandrowskiej.
Chyba że skończą remont do soboty ale w to bardzo wątpie:)
Pozdrowionka!
|
|
|