Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI Wyjazd na ZLOT do Łodzi
Marcino - 21-08-2007, 01:05
akbi napisał/a: | Krzyzak napisał/a:
edit: generalnie wiadomo, ze jedziemy 1-ka, ale moze w Grudziadzu odbijemy na Radzyn i Golub-Dobrzyn - 2 fajne zamki do obejrzenia???
fajna propozycja, ale wiesz, że Asia teraz "chodzi za dwóch" więc obawiam się, że nie da rady, a i tak jestem wdzięczny, że zdecydowała się jechać na zlot ... decyzja należała do niej tym razem |
Wracałem włsnie tamtą droga, z Piotrkowa, bokiem Łodzi, przez Stryków, Włocłwek Golub Dobrzyń, bardzo przyjmna droga, bardziej widokowa niż na sciganie:)
A spalnie.... hmmm nawet nie pytajcie 9.3L LPG. sam nie wierzyłem jak dziś zatankowałem. generalnie z rodzinką 670km, dwa tankowania i małe postoje w 9h i 45min.
Szkoda ze nie mge pojechac z wami, jutro o 10 wylatuje do Korei do końca sierpnia...
Bede z wami na forum....
novy - 21-08-2007, 08:24
MARCINO Marcino napisał/a: | Szkoda ze nie mge pojechac z wami, jutro o 10 wylatuje do Korei do końca sierpnia... |
Szkoda, że Cie nie będzie....
No ale może natrafisz na jakiś doroczny komunistyczno-koreański zlot fanów mitsubishi
eee, ale Ty jedziesz do połódniowej Korei, więc nici z komunistycznego
Anonymous - 21-08-2007, 10:19
Marcino szerokiej drogi
Przywieź jakąś ładna koreaneczkę
Marcino - 21-08-2007, 11:38
Coś perzywioze...:)
Włsnie czekam na lotnisku w wawie.... i jakiś skiośnooki coś obok gada soebie..... a niech gada.
Pozdrawiam
Anonymous - 21-08-2007, 23:03
Marcino napisał/a: | Coś perzywioze...:)
Włsnie czekam na lotnisku w wawie.... i jakiś skiośnooki coś obok gada soebie..... a niech gada.
Pozdrawiam |
Pewnie sie pyta gdzie ryż można znaleźć na lotnisku
Anonymous - 22-08-2007, 12:19
A ja ruszam w sobotę rano z Ustki. Chętnie bym się z kimś po trasie spotkał.
akbi - 22-08-2007, 13:46
drout napisał/a: | A ja ruszam w sobotę rano z Ustki. Chętnie bym się z kimś po trasie spotkał. |
z Pomorza wszyscy zabierają się w piątek.
Jak dasz radę Piotrek wystartować w piątek z Gdańska ok południa to dzwoń.
novy - 22-08-2007, 15:54
Jeśli nic w pracy mi nie wyskoczy, jakiś nagły support, to potwierdzam swoją możliwość wyjazdu o godzinie 13 w okolic Wielkiego Kacka. Tak wiec na końcu obwodnicy mogę być ...z 10 minut poźniej
Akbi, Krzyżak - umówimy się chwilkę po 13 czy mam was gonić?
akbi - 22-08-2007, 16:02
novy napisał/a: | Tak wiec na końcu obwodnicy mogę być ...z 10 minut poźniej |
nie dasz rady
novy napisał/a: | Akbi, Krzyżak - umówimy się chwilkę po 13 czy mam was gonić? |
ja mogę poczekać i ew będziemy gonić Krzyzaka
... ale zdzwonimy się w piątek
Hubeeert - 22-08-2007, 23:55
Oby jak najmniej "przypadkow" po drodze.
Gwoli przypomnienia - jazda w kolumnie wymaga zezwolenia z Policji - tym bym sie nie przejmowal ale zwroccie uwage na to, ze w kolumnie pierwszy powinien jechac samochod najwolniejszy a najszybsi na koncu.
I pamietajcie - zasada Zlotow mitsumaniakowych jest taka, ze samochody sa na szarym koncu. Najwazniejsze sprawy na Zlocie - to Wy i Wasze bezpieczenstwo. Droga na i ze Zlotu tez sie miesci w tej definicji. Prosze o to, zeby Miski sie wyroznialy.
Pozdrawiam
novy - 23-08-2007, 08:52
akbi napisał/a: | ja mogę poczekać i ew będziemy gonić Krzyzaka
... ale zdzwonimy się w piątek |
W takim razie jesteśmy umówieni. dzwonimy się w piątek rano.
PS. 10 minut .... gdyby to była 4 rano
akbi - 23-08-2007, 09:54
novy napisał/a: | W takim razie jesteśmy umówieni. dzwonimy się w piątek rano. |
ok, ale postaraj się jak najbliżej godz 12
novy napisał/a: | PS. 10 minut .... gdyby to była 4 rano |
i tak nie dasz rady z Gdyni na koniec obwodnicy (za Pruszczem), masz ok 35-45 km w zależności z którego zjazdu/wjazdu
novy - 23-08-2007, 10:04
akbi napisał/a: | ok, ale postaraj się jak najbliżej godz 12 |
Nie chciałem robić Ci płonnych nadzieji, ale już planuję się postarać
akbi napisał/a: | i tak nie dasz rady z Gdyni na koniec obwodnicy (za Pruszczem), masz ok 35-45 km w zależności z którego zjazdu/wjazdu |
Zjazd Kościerzyna/Gdynia koło Tesco do ronda na południowym krańcu obwodnicy:
35/200 [km:km/h]=0,175h=10,5min
Oczywiście licze 200 jako prędkość średnią
akbi - 23-08-2007, 10:31
novy napisał/a: | Oczywiście licze 200 jako prędkość średnią |
takiej średniej to nawet w F1 nie osiągają podczas wyścigu ... no ale Ty w tym czasie nie będziesz tankował ani zmieniał opon
... niemniej jednak chcę też Cię zobaczyć jutro całego w sowim Rekinku w Strykowie
novy - 23-08-2007, 11:52
akbi napisał/a: | takiej średniej to nawet w F1 nie osiągają podczas wyścigu ... no ale Ty w tym czasie nie będziesz tankował ani zmieniał opon |
bo ich tory nie umywajś się do naszej obwodnicy
Cytat: | ... niemniej jednak chcę też Cię zobaczyć jutro całego w sowim Rekinku w Strykowie |
...i to jest najważniejsze!!
|
|
|