To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Nowy wita i nieśmiało pyta...

Anonymous - 22-01-2006, 18:40

Firebee napisał/a:
HAA:) kurde sorki, ze tak pozno
Witaj i dzieki za pozdrowienia!! Wszyscy pozdrawiamy Ciebie i żoncię!!
No i jeszcze takie plany Rekinek, nono.. To nic tylko kupuj i przyjezdzaj do Grudziądza.. Roch akurat tez bedzie przypadkiem , na ulicy zatrzymamy rekinka tego ze Świecia co po grudziadzu jezdzi i robimy zlota:)

Pozdro
Firek

Hehehe..... A już myślałem, że nigdy nie napiszesz.... :D
Z przyjazdem to musimy jeszcze poczekać - na razie nie mamy kiedy.... ale na pewno wcześniej Was powiadomimy i zrobi się jakiegoś mini-zlota....:D

BTW - mieliście przyjechac do Wawy i co...??? Czy ja znów mam krzyczeć na Was...???

Firebee - 22-01-2006, 18:43

Patrol napisał/a:

BTW - mieliście przyjechac do Wawy i co...???

.... i przyjedziemy :)
przy okazji.. to co w Kupie sprzedam napisales to juz prawda? :) (mam na mysli "Kupiłem Galanta" ??

To moze jakies foty :)

Pozdro
Firek

Krzyzak - 22-01-2006, 21:48

Patryk - Patrol - ja też mam do swojego książkę serwisową i wszystkie faktury - I CO Z TEGO, skoro przebieg był kręcony i to 3x??? Dorobienie wszystkiego nie jest tak kosztowne, a na pewno się właścicielowi auta opłaca. Słyszałem (chyba na MKP), że około 200 zł.
Anonymous - 23-01-2006, 12:43

Firebee napisał/a:
Patrol napisał/a:

BTW - mieliście przyjechac do Wawy i co...???

.... i przyjedziemy :)
przy okazji.. to co w Kupie sprzedam napisales to juz prawda? :) (mam na mysli "Kupiłem Galanta" ??

To moze jakies foty :)

Pozdro
Firek

No kupiliśmy... :D
Zaliczka wpłacona - jutro jedziemy po odbiór...

[ Dodano: 23-01-2006, 12:46 ]
Krzyzak napisał/a:
Patryk - Patrol - ja też mam do swojego książkę serwisową i wszystkie faktury - I CO Z TEGO, skoro przebieg był kręcony i to 3x??? Dorobienie wszystkiego nie jest tak kosztowne, a na pewno się właścicielowi auta opłaca. Słyszałem (chyba na MKP), że około 200 zł.

Zgadza się, ale ten samochód nie wygląda nawet na 50 tys. :D
Nawet jeśli był kręcony - trudno... Najważniejsze żeby jeździł i się nie psuł.... :D

Pozdrówka

roch_27 - 25-01-2006, 16:58

No to czekamy na zdjęcia nowego gala :mrgreen: :twisted: :lol:
Anonymous - 25-01-2006, 18:58

roch_27 napisał/a:
No to czekamy na zdjęcia nowego gala :mrgreen: :twisted: :lol:

Fotek na razie nie będzie - poczekam do wiosny, aż w alu będzie można samochód uzbroić i dokładnie go umyć... :)

Autko płynie lub frunie - w żadnym wypadku nie jeździ!!!
Zawieszenie jest OK - myślałem, że będzie twardszy na tych springach, ale jest wręcz idealnie...
Troszkę może za nisko (krawężniki :( ) ale po prostu trzeba bardziej uważać... Muszę sobie przypomnieć jak to się matizem jeździło na zawieszeniu H&R.... :D

BTW - W jaki sposób (i czy w ogóle można) zdobyć instrukcję polsko- lub angielsko- języczną do tego autka...??? Ja po niemiecku ani słowa nie potrtafię, więc książka, którą dostałem jest mi zbędna.......:D

roch_27 - 25-01-2006, 19:36

Instrukcję obsługi (książkę) mam też niestety po niemiecku.

Posiadam również program (workshop manual) w wersji elektonicznej do gala EA w języku angielskim :lol:
Dla wybrednych można wybrać opcję języka hiszpańskiego, szwedzkiego :mrgreen: oraz ten sam program w języku niemieckim, francuskim i holenderskim 8)

pozdro

Anonymous - 26-01-2006, 16:15

roch_27 napisał/a:
Instrukcję obsługi (książkę) mam też niestety po niemiecku.

Posiadam również program (workshop manual) w wersji elektonicznej do gala EA w języku angielskim :lol:

Na które konto mam wysłać piwo (i ile tego browaru), aby zdobyć od Ciebie ten manualik...??? :D :D :D
I czy w ogóle są szanse na taką wymianę.... :D

Pozdrówki

roch_27 - 26-01-2006, 16:34

Patrol napisał/a:
I czy w ogóle są szanse na taką wymianę....

podaj adres wyślę Ci płytę, a piwa się napijemy w Grudziądzu albo na jakimś zlocie :mrgreen:

Firebee - 26-01-2006, 18:08

Patrol napisał/a:

Fotek na razie nie będzie - poczekam do wiosny, aż w alu będzie można samochód uzbroić i dokładnie go umyć... :)

Ty niedobry!! powiedz chociaz jaki kolor.. kurcze nie chce sie autem pochwalic no.. patrz no..
No to gratulujemy zakupu! :)
Pozdro
Firek z rodzinka

Krzyzak - 26-01-2006, 18:34

Widziałem fotę - granatowy - wyje-...wa-biste auto!!!!!!
Anonymous - 27-01-2006, 08:48

Cytat:
Ty niedobry!! powiedz chociaz jaki kolor.. kurcze nie chce sie autem pochwalic no.. patrz no..

No przecież tutaj zamieściłem jedną fotkę :D

Firebee - 27-01-2006, 18:38

jezu! no to ladne cacko:)
Dbaj o niego:)
Pozdro
Firuś

Anonymous - 29-01-2006, 11:41

Firebee napisał/a:
jezu! no to ladne cacko:)
Dbaj o niego:)
Pozdro
Firuś

Na pewno będę dbać tak jak o każde autko - mam nadzieję, że w najbliższym czasie będziesz mógł "jechnąć się" tym cackiem... :D

BTW - Muszę Cię zmartwić - Martynka jest coraz bardziej podobna do Monisi... :D :D:D
Przykro mi... :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Firebee - 29-01-2006, 11:44

zdania sa nadal podzielone, wiec nadal zywie nadzieje:)

Pozdro dla Ciebie i zonci!
Firek