Forum ogólne - MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa
Efa! - 16-05-2005, 20:47
Hubeeert... No przeciez ja sie wcale nie ciesze, ze stracili forum! Ja tez bylam tam userem
Ja sie ciesze, ze Mitsumaniaki beda mialy wiekszy potencjal - byc moze nowi, MMC-owi forumowicze wniosa nieoceniony bagaz wiedzy!
A za ostatnie "miejmy nadzieje" w takim razie PRZEPRASZAM.
Matejko - 16-05-2005, 21:04
wlazlem na to dawne oficjalne forum to juz chyba nie bylo mniejszej czcionki zeby napisac wiadomosc ze forum zamkniete i zapraszaja na mitsumaniaki i mkp
Anonymous - 16-05-2005, 21:38 Temat postu: na chwile... Wlazłem na chwile...
Bo widze że sporo zamieszania narobiłem.
Chce poinformować- aby nikt nieczuł się urażony, ani nikt niemyślał że ja czuje sie urażony Waszymi postami czy istnieniem - iż poprostu jest mi cholernie przykro że tamto forum ot tak sobie zamkneli. Sporo włożyliśmy w nie pracy i serducha...i wielu ludzi już poprostu nieodzyskamy niestety....a szkoda bo byli wartościowi...Wybaczcie że tak zareagowałem - może zbyt impulsywnie MEA CULPA - Jackie i wszyscy których może nieświadomie dotknołem - PRZEPRASZAM. Poprostu za wiele informacji zbiegło sie w ostatnich tygodniach i zwyczajnie tego niewytrzymałem.
pozwólcie że na razie będę śledził rozwój sytuacji.....
pozdrawiam
Krzycho
PS
Hubert - dzieki i przepraszam - Ty wiesz o co chodzi
Hubeeert - 16-05-2005, 21:43
Zawsze do usług Krzysiek - mnie to też zabolało tak jak Was...
Firebee - 17-05-2005, 00:57
dlatego chciałbym, zeby stworzyc back-up tamtego forum na forum mitsumaniakowym!
Chwalow rozumiem Twoje urażenie, ale nie bież tego za politykę... Nikt tu nie likwidował forum MMC zeby stworzyc cos wiekszego w mitsumaniakach. Przykro mi, że forum MMC przestało istnieć i mam nadzieję, że nasze forum będzie choć w małej części odpowiadało Waszej (tu zwracam się do osób z forum MMC) wizji i treści..
Forum Mitsumaniaki.com/Grafix jest forum, które nie obliguje do bycia klubowiczem. Jest to wybór każdego z nas..
Mam nadzieję też Chwalow, że nie zrezygnujesz z nas, w końcu sam zapisałeś się na listę, więc jesteś mitsumaniakiem i mam nadzieję, że tak zostanie!
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 17-05-2005, 10:25
Ja tak wogóle to byłem mile zaskoczony, że na stronach MMP jest forum. Nie wszyscy producenci je mają. A tak szczerze to myślę, że zamknęli forum, bo nie pomyśleli o tym, że czasami pojawia się tam głosy krytykujące, a tego to już producenci nie lubią.
Anonymous - 17-05-2005, 10:34
To wszystko przez stopke kolegii Fido
tyle postów nasmarzył że gdzie kto nie spojrzał
to tylko widział "MMC ma nas w d...."
Anonymous - 17-05-2005, 10:40 Temat postu: nie no... Potem była poprawa.bo etapy radykalizacji stopki się zmniejszały ...;)
Anonymous - 17-05-2005, 20:28
Ostatnia mówiła cos o poprawie.
I MMC poprawiło sobie samopoczucie oraz opinię o sobie przez odwiedzających stronę www, likwidując forum.
Anonymous - 18-05-2005, 09:02
arturro napisał/a: | bez przesady wiekszosc z was kupila juz mitsu, a tacy klienci sa juz malo istotni, tym bardziej ze polska to nie helmutowo gdzie sie zmienia auta co kilka lat, tak wiec mmc juz was nie kocha |
No i tu mnie MMC powala.... Bo ja, (beeeep), mam zamiar zmienić SS na coś niedługo, i MMC mnie do zakupu kolejnego Miśka skutecznie zniechęca swą postawą (a również polityką modelową, bo Colt dla mnie za mały, Outlander za drogi a nowego SS nie będzie). Wbrew pozorom niemało klientów chce zmienić auto po 4-5 latkach...
Co zabawne, znacznie bardziej o mnie dba diler gdzie miśka zanabyłem - tyle, że teraz to oni Suzuki mają na stanie.
Pzdrw.
luk_szc - 18-05-2005, 09:32
Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC.
Anonymous - 18-05-2005, 09:37
luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
i dokładniusio-tylko ten diler za daleko -czy diler mnie słyszy
Anonymous - 18-05-2005, 09:39
gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
i dokładniusio-tylko ten diler za daleko -czy diler mnie słyszy |
Jakie za daleko? Raptem 220 km
Jackie - 18-05-2005, 10:06
gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
Diler słyszy, ale z uwagi na trudne warunki pracy w Warszawencji nie będzie otwierał placówki bo pracownicy by mi uciekli Ale zapraszam do siebie (180km) Gwarancja, że udzielony rabat powetuje koszty podróży;)
Pozdrawiam
luk_szc - 18-05-2005, 10:54
Jackie napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | luk_szc napisał/a: | Ale z drugiej strony co MMC ma do klientów - oprócz forum , które nam @#@#!! zabrali ale tego nie ma co żałować bo trafiłem wkońcu TU które to szybciej chodzi i jakoś więcej ludzi jest na bieżąco - to dealer jest od kontaktu z klientem a nie MMC. |
Diler słyszy, ale z uwagi na trudne warunki pracy w Warszawencji nie będzie otwierał placówki bo pracownicy by mi uciekli Ale zapraszam do siebie (180km) Gwarancja, że udzielony rabat powetuje koszty podróży;)
Pozdrawiam |
Zwłaszcza jak puszcze autko na lawecie a sam wynajmę helikopter
|
|
|