Zloty i Spoty - Mitsubishi Klub Bialorus
young - 18-01-2006, 13:14
Tak, tak i napisz jeszcze ilu/e ich ewentualnie by było ?? To może wymyślimy na zlocie jakieś zawody Polsko-Białoruskie
A może Borek stworzy jakieś fajowe zaproszenie graficzne ?? Morda jest zdolny, a nie musielibyśmy się męczyć z językiem i klawiaturą. I oczywiście wszystko z humorem
Myślę, że byłoby fajnie, takie oficjalne powitanie z zaproszeniem, graficznie na wesoło. A co ? Mitsumaniaki z Polszy też potrafią
Hubeeert - 18-01-2006, 13:18
Bartek można ich w tej chwili tylko zaprosić. Dopóki koszty nie będą znane - Jacek do Ciebie - nic więcej nie możemy powiedzieć. Na pewno trzeba ich zaprosić. Bardzo chciałbym ich poznać. Koszty możemy przyjąć ewentualnie z zeszłego roku pomnożone powiedzmy przez wspólczynnik 1,5 - pewnie dużo nie odbiegniemy od normy.
Zostaje tylko sprawa wiz - będzie z tym jakiś problem - ktoś się orientuje?
Anonymous - 18-01-2006, 15:18
Odpowiadam zbiorczo. Wstyd mi się pokazać na białoruskim forum po pamiętnym zeszłorocznym zlocie, który się nie odbył... M.in. dlatego od prawie roku nie jestem w MKP.
Białorusini to bardzo fajni ludzie - tacy sami jak my maniacy Miśków - i na ich forum panuje świetna atmosfera. Zaloguję się ponownie z cichą nadzieją, że mnie nie zlinczują za zeszły rok. Przypomnę, że sporo osób z Mitsubishi Klub Białoruś załatwiło sobie już wizy na zeszoroczny polski zlot, który się nie odbył... O wizę na Białorusi wcale nie jest tak łatwo - trochę to trwa i niesie za sobą pewne koszty.
Oczywiście zachęcam także Was do odwiedzin białoruskiej strony. Pisać można cyrilicą, ale również używać międzynarodowych znaków. Można też pisać po angielsku i po polsku.
Jackie - 18-01-2006, 15:28
No zlot będzie na 100% i znamy już termin. Więc dawaj;)
Pozdrawiam
Hubeeert - 18-01-2006, 15:30
W razie czego pomożemy
Jackie - 18-01-2006, 15:32
W sumie białoruski konsul to mój stały klient...może by i się dało pomóc...
Anonymous - 19-01-2006, 10:37
Ostatnie wieści od Siergieja:
Cytat: | Jak zrozumialem, potrzebno jeszcze przelac po 20 zl z czlowieka jako plata rehestrazyjna?
Na zal tego polaczenia bankowego ktore jest podane na forumie nie wystarczy dla mnie. Ono musi byc detaliczne z pelna nazwa banku, adresem banku i wszystkimi rekwizytami. 20 zl to cos w rodzaju 5,- EUR?
Jesli tak, to napisz o tym w naszym forumie. Sprobujemy zestawic liste uczestnikow jak najszybcziej. Wtedy zajmie sie odplata.
Z powodu naszej wycieczki po zamkach i siedzibach mozesz skontaktowac sie z FreedoM. Jak zrozumialem ona jest organizatorem tej wycieczki. Jej ICQ numer jest 331-110-192. |
I pytanie do szanownych Organizatorów: jak rozwiążemy sprawę opłat rejestracyjnych? Po pierwsze byłby to przelew międzynarodowy i nie wiem, jak się maja sprawy przewalutowania. Po drugie - przelewy takie są dość kosztowne. Może udałoby się zatem uniknąć opłaty? Po trzecie - jeśli jednak uniknięcie tejże opłaty nie jest możliwe, poproszę o pełne dane konta. Może być na pm.
Bartek - 19-01-2006, 10:42
Mysle, ze oplate rejestracyjna moga bialoruscy Koledzy zebrac miedzy soba i przekazac przy okazji wyjazdu ktoregos z nich do Polski. Jeden z nich pisal, ze wybiera sie do nas.....
igi - 19-01-2006, 11:19
Bartek napisał/a: | Mysle, ze oplate rejestracyjna moga bialoruscy Koledzy zebrac miedzy soba i przekazac przy okazji |
To mi się wydaje najbardziej sensowne. Gregorbu pisz na ich forumie żeby tak zrobili
Niemniej jednak jak trzeba to podam pełne dane
Anonymous - 19-01-2006, 22:50
Temat zapodany na białoruskim forum. Oprócz tego mam kontakt mailowy Siergiejem. Jeśli w najbliższym czasie rzeczywiście pojawi się w okolicach Wawy, spotkam się z nim i może coś ustalimy konkretniejszego. Poza tym muszę sobie zainstalować ICQ i pogadać z organizatorką rajdu po białoruskich zamkach.
Stary, nieaktualny post o zeszłorocznym zlocie MKP na moją prośbę zamknięty. Informacje o zlocie Mitsumaniakowym w nowym topicu
Rafal_Szczecin - 19-01-2006, 23:03
ja to wam gratuluje bo ja z tych szlaczkow to nic nie rozumiem ...
tomusn - 19-01-2006, 23:08
Rafal_Szczecin napisał/a: | ja to wam gratuluje bo ja z tych szlaczkow to nic nie rozumiem ... |
cza się uczyć a nie do szkoły chodzić...
Ciekawa inicjatywa się rodzi
Anonymous - 19-01-2006, 23:33
tomusn napisał/a: | cza się uczyć a nie do szkoły chodzić... |
Co prawda to prawda. Ach ta dzisiejsza młodzież - tylko by na nauczycieli prowokacje snuli
tomusn napisał/a: | Ciekawa inicjatywa się rodzi |
Miejmy nadzieję, że wszystko się powiedzie, ale przy takich Organizataorach szansa jest duża
Anonymous - 30-01-2006, 11:08
Witam wszystkich,
Tak sobie śledzę wasze rozważania i myślę, że to super pomysł. Dajcie znać jak potrzebujecie naszego wsparcia.
Słyszałem od Jacke, że koledzy są troszkę ostrożni po zeszłorocznym nie wypale.
Jednak mam nadzieję, że uda się odzyskać honor w tym roku. Ba, jestem nawet pewny tego!!!
MMC Car Poland jest z wami i oczywiście popieramy was jak zawsze we wszystkich waszych inicjatywach.
Jak możemy pomóc to piszcie do mnie.
Pozdrawiam,
Adam Męciński
MMC Car Poland
|
|
|