To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Się żenię...

Anonymous - 06-09-2007, 23:33

...zastanów sie co robisz! :twisted:
POWODZENIA!!! ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA :axe:

Anonymous - 07-09-2007, 15:16

Lukmar wszystkiego naj naj na nowej drodze obyscie mieli ja najmniej zakrętów :P
Anonymous - 09-09-2007, 20:28

Panowie MITSUMANIACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłem z morasiem na ślubie Lukamara.
Otrzymał od nas jako MITSUMANIAKÓW z ELBLĄGA taki oto bukiet w koszu.

Był bardzo zadowolony że przyjechaliśmy na ślub.
Popilotowaliśmy go do domu weselnego. Bardzo nam za to dziękował.
Lukamar, życzymy ci powodzenia w małżeństwie.

raddex - 09-09-2007, 22:36

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Hubeeert - 09-09-2007, 23:47

:D

akbi - 10-09-2007, 10:07

Cns80 już pytałem ... a Ty Lukamar jak tam :?: :?:
Żyjesz jeszcze :?: :?: :badgrin: :D

Anonymous - 10-09-2007, 12:34

Jestem już z powrotem. Po raz pierwszy klepie w klawiaturę z obrączka, dziwne uczucie :)
Przede wszystkim - Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!! I całej ekipie odpowiedzialnej za bukiet!!!!!!!!
Wszystko wyszło rewelacyjnie. Pod kościołem Galant i Carisma klasycznie zastawiły nam przejazd i chłopaki wręczyli nam bukiet z życzeniami. Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały) nas do samego pałacu w Janowie pod Elblągiem, gdzie wszyscy byli świadkami naszego tryumfalnego wjazdu, zwłaszcza, że Gal z rozpostartym sztandarem robił wrażenie :) . Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć. Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał.
Najfajniej było potem jak wszystkim tłumaczyłem skąd te samochody i bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy. Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni :lol: I pochowali swoje ople, fordy i vw za stodołę... ;) Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą... :mrgreen:
A sam ślub i wesele już nie miało wyboru i nie odbiegło od wysokiego poziomu Mitsumaniaków...

Anonymous - 11-09-2007, 11:55

lukamar napisał/a:
Doli i Moraś jeszcze raz serdeczne dzięki!!!!

Nie ma za co!!!!!! Tylko nie daj się żonie :biggrin:
lukamar napisał/a:
Szkoda tylko, że nie zdążyłem wam jeszcze raz podziękować i trzasnąć wspólnej fotki. No i że nie zaszliście do ogrodu na szampana, a i pewnie ze stołów też by się coś udało dla was zwinąć.

Szkoda że sobie nie trzasneliśmy fotki. Ale wybacz, troszkę sie śpieszyliśmy.
lukamar napisał/a:
Mam nadzieję tylko, że mój świadek wystarczająco gorąco namawiał.

Oj namawiał, namawiał.
lukamar napisał/a:
bukiet, który BTW był zdecydowanie najładniejszy ze wszystkich kwiatów, które dostaliśmy

A to zasługa mojej żony.
lukamar napisał/a:
Jak mówiłem, że to fanclub Mitsubishi, a chłopaków to właściwie pierwszy raz na oczy widziałem to byli lekko zaskoczeni

W końcu jesteśmy jedną wspólną rodziną. 8)
lukamar napisał/a:
Nawet mąż koleżanki przyznał, że do tego momentu myślał, że to on i jego koledzy z Lancia Klubu są elitą...

Poprostu, nie ma lepszych od nas. Oczywiście nie uwłaczając klubowi Lancia.
lukamar napisał/a:
Potem eskortowali naszego Fiata 125p (od 1974 roku w rodzinie, colt niestety zbyt mały)

Mogłeś coś powiedzieć to z miłą chęcią zawiózł bym cię i twoją małżonkę do ślubu Galem z flagą na pokładzie.

Anonymous - 15-09-2007, 00:39

Dolaczam sie do spoznionych zyczen, ale wczesniej niestety nic nie wiedzialem :(

Oby Wam sie dobrze zylo!!